Mobidrink

www.mobidrink.pl

Mobidrink Reviews

Excellent rating
5.0
37 reviews Verified
Mobidrink
%title%

%offer%

Reviews ( 37 ) 5.0

Justyna Orligóra
Justyna Orligóra
2024.07.10
Advertisement
bronka
bronka
2024.07.07
świetny kontakt i realizacja zamówienia, postawa bardzo pro-kliencka. pyszne drinki zrobiły super robotę na wieczorze panieńskim :) polecam każdemu kto chce urozmaicić swoją imprezę. na pewno w przyszłości skorzystam ponownie!
Anna Bijak
Anna Bijak
2024.06.05
recommends
Polecam - realizacja bez zarzutów. Drinki bardzo dobre.
P K
P K
2023.09.19
Zamówiliśmy drinki na wesele i byliśmy bardzo zadowoleni. Zarówno jakość oferowanych trunków jak i obsługa logistyczna była świetna. Właściciel zadzwonił też po imprezie, zapytać, czy wszystko było w porządku - wielki plus za to! Jest to świetna alternatywa dla barmana - atrakcyjna cena i nie trzeba czekać w długiej kolejce jak to bywa na większych imprezach. Bierzesz szklankę, wybierasz drinka, nalewasz i możesz wracać do zabawy! Serdecznie polecamy, zwłaszcza ten o smaku marakui ;)
Robert Niedźwiecki
Robert Niedźwiecki
2023.08.22
recommends
Pyszne drinki, goście byli zachwyceni. Polecam z całego serca!
Advertisement
Robert Niedźwiecki
Robert Niedźwiecki
2023.08.22
Z całego serca polecam! Wyśmienite drinki, o WIELE taniej niż barman i każdy z gości był zachwycony smakami! Warto zadzwonić do właściciela i zapytać, czy można nadszarpnąć limit kilometrów z dostawą drinków :)
Maria Koczorowska
Maria Koczorowska
2023.08.21
Świetna jakość, wspaniała obsługa! Idealne rozwiązanie na duże (i małe) przyjęcia 😻
Anna Macias-Kwiatkowska
Anna Macias-Kwiatkowska
2023.07.03
Zamówiliśmy drinki na nasze wesele i był to strzał w dziesiątkę! Drinki przepyszne, logistycznie wszystko poszło sprawnie i bez problemów, a goście zachwyceni. Polecamy z czystym sumieniem! Ania i Mateusz
Radek
Radek
2023.03.02
Gorąco polecam! Profesjonalne podejście, super kontakt z właścicielem. Duży wybór smacznych drinków. Na pewno jeszcze skorzystam z ich usług
Advertisement
Weronika Ciołkowska
Weronika Ciołkowska
2023.01.10
Bardzo polecam każdemu! Pyszne drinki i super obsługa!
Bartosz B
Bartosz B
2022.12.22
Polecam. Szybko, sprawnie, na czas i przede wszystkim smaczne drinki :)
Dominika Mazuruk
Dominika Mazuruk
2022.12.11
recommends
Ekstra opcja na imprezy. Punktualna dostawa, piękna prezentacja, a smak 👌 pornstar martini dla mnie TOP 😃
Kamila k
Kamila k
2022.10.11
Bardzo polecam! Dostawa na czas, drinki bardzo dobre, goście zachwyceni. Będziemy jeszcze korzystać z usług :)
Advertisement
Gregoria Tion
Gregoria Tion
2022.09.19
Zamówienie drinków to był strzał w 10! Świetnie drinki w pięknej oprawie, goście byli zachwyceni. Dziękuję!
Joanna Szymanowska-Tybuś
Joanna Szymanowska-Tybuś
2022.07.18
recommends
Jeśli chcesz, żeby Twoja domówka, czy grill weszły na inny poziom gorąco polecam Mobidrink! 👍 Pyszne drinki, wygodny i eleganci sposób podania. Idealne rozwiązanie również na imprezy rodzinne, wesela czy poprawiny 👌
Joanna Szymanowska-Tybuś
Joanna Szymanowska-Tybuś
2022.07.18
Drinki są pyszne, a oferta bardzo różnorodna. Każdy znajdzie coś dla siebie. Drinki dostarczane są na miejsce imprezy w eleganckich słojach, z których goście samodzielnie nalewają sobie napoje w szkło odpowiednio dobrane przez zespół Mobidrink. Zapewniony jest też lód gustownych coolerach. Bardzo polecam na wszelkie imprezy!!!
Arek Klepadło
Arek Klepadło
2022.06.07
recommends
Jeśli komuś nie chce się robić drinków na imprezie, a goście też wybredni (a nawet jeśli nie), to Mobi Drink jest w sam raz. Można zaoszczędzić kupę czasu i spędzić czas z gośćmi, a nie w kuchni robiąc driny (choć wiadomo, że najlepsze imprezy w kuchni). Polecam! :D
Advertisement
Arkadiusz Klepadło
Arkadiusz Klepadło
2022.06.07
Bezproblemowe dostarczenie na miejsce, do tego możliwość wynajęcia szkła. Nie musiałem tracić czasu na przygotowywanie drinków, a goście mogli sobie nalewać to, na co tylko mieli ochotę. Terminowa dostawa i dobry kontakt. Polecam na imprezy w wąskim gronie ;)
Malwina Okulicz
Malwina Okulicz
2022.05.26
recommends
Genialne rozwiązanie na imprezkę rodzinną w ogrodzie. Nie było problemu z odebraniem słojów dzień po terminie. Super obsługa, zdecydowanie polecam i skorzystam ponownie!
Damian Lechański
Damian Lechański
2022.05.17
Przepyszne smaki. Polecam Mobidrink 👍