Michel-Lekservice

www.michellekservice.nl

Michel-Lekservice Reviews

Excellent rating
4.9
95 reviews Verified
Michel-Lekservice
%title%

%offer%

Reviews ( 95 ) 4.9

C J
C J
2024.07.02
Wij zijn heel tevreden hoe Michel ons heeft geholpen! Enig tijd was er onduidelijkheid omtrent een lekkage, maar dat heeft Michel snel uitgezocht. Er is eindelijk duidelijkheid voor ons, daar zijn wij heel blij mee! Wij raden iedereen Michel-lekservice aan. Aardig, begripvol, heel professioneel, betrouwbaar en denkt altijd mee met de klant! Enorm bedankt Michel!
Advertisement
Matthieu Bdx-G
Matthieu Bdx-G
2024.06.27
very happy about Michel, he came very quickly whereas he had other assignments. He is very professional and detailed. He managed to identify the issue and offered a solution to solve it. He can be trusted and I definitely recommend him
Reply from Michel-Lekservice 2024.06.27
Hi Matthieu, Dank voor je vertrouwen en de review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Andra Teljeur
Andra Teljeur
2024.06.21
Vandaag grandioos geholpen door Michel lek service. Snelle service, gedegen onderzoek en zeer behulpzaam. Echt een professional.
Reply from Michel-Lekservice 2024.06.21
Beste Andra, Dank voor uw review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Resmon Roemahlewang
Resmon Roemahlewang
2024.05.20
Michel is erg ervaren en kundig in zijn advies. Meerdere oorzaken gecheckt en kwam snel tot een oplossing. Erg tevreden
Tim Zuidberg
Tim Zuidberg
2024.05.07
Ik kan Michel van harte aanbevelen. Zeer vriendelijke man, legt netjes uit wat hij allemaal doet en had snel de bron van de lekkage gevonden.
Reply from Michel-Lekservice 2024.05.07
Hi Tim, Dank voor je review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Advertisement
henk baaiman
henk baaiman
2024.04.30
wat een deskundige man, hij staat niet voor het geld,maar om mensen te helpen. binnen het uur had hij het gevonden, tevens ook de lekkage van de voegen van de buren, ik kan michel iedereen aanbevelen. wat een vakman!!! hij weet waar hij het overheeft. groetje henk/anita
Reply from Michel-Lekservice 2024.05.01
Hi Henk en Anita, Dank voor uw review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Chris
Chris
2024.04.30
Ik kan Michel van harte aanbevelen. Uiterst vriendelijke man met verstand van zaken. Michel voert zijn taak secuur uit, is realistisch en schrijft vervolgens een duidelijk en helder rapport. In een sector waar dit geen gegeven is, steekt hij er met kop en schouders boven uit. Daarnaast kan je ook met hem lachen, ondanks de reden van zijn bezoek (lekkage ;)). Een verdiende 5 sterren.
Reply from Michel-Lekservice 2024.05.01
Hi Chris, Dank voor je review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Lem T
Lem T
2024.04.29
Blij dat ik Michel heb ingeschakeld. Hij is erg deskundig, weet wat hij doet en waar hij het over heeft. Daarnaast een super vriendelijke man, die je goed dingen uitlegt en de tijd neemt. Bedankt en veel succes!
Reply from Michel-Lekservice 2024.04.29
Dank voor uw bericht. Groetjes Michel-lekservice,💧
b b
b b
2024.03.26
Super geholpen door Michiel. Geen poespas maar oprechte service zou hem iedereen aanraden!
Reply from Michel-Lekservice 2024.03.26
Hi Björn, Dank voor uw review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Advertisement
S Boe
S Boe
2024.03.14
Ik belde in paniek ivm een lekkende kraanleidiing en kreeg Michel aan de lijn. Ondanks dat het hij het druk heeft, heeft hij meteen iemand gestuurd om me uit de brand te helpen. Wat een fantastisch bedrijf! Echt een topper! Heel heel erg veel dank Michel. 03/2024 Wederom gebeld met Michel ivm een lekkende dak waar een dakdekkersbedrijf die ook in de Flevopost adverteert een rotzooi van had gemaakt. Ondanks dat hij ziek op bed lag met een longontsteking heeft Michel mij het nummer gegeven van Schuurmans Vastgoed in Enkhuizen. De beste dakdekkers! Harde werkers. Goudeerlijk en betrouwbaar. Zelfs mijn buren hebben ze meteen gevraagd om hen te helpen. Superblij!. Dank je wel Michel en de jongens van Schuurmans Vastgoed! Michel Lekservice🙏🏾. Helaas kun je geen 10 sterren geven voor jullie beide bedrijven!
Reply from Michel-Lekservice 2023.02.01
Dag mevrouw Boedhoe, Dank voor uw review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Th. Schmitt
Th. Schmitt
2024.03.06
Ik wil graag Michel Lekservice van harte aanbevelen voor hun uitstekende lekdetectieservice. Michel, de technicus, was zeer professioneel en bekwaam in het detecteren van het lekprobleem. Zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid maakten de ervaring extra positief. Wat ik vooral waardeerde, is dat Michel een uitgebreid professioneel netwerk heeft, wat handig was voor verdere hulp. Kortom, Michel Lekservice levert geweldige service en ik zou hem zeker aanraden aan iedereen die een betrouwbare lekdetectie-expert nodig heeft.
Reply from Michel-Lekservice 2024.03.06
Beste Thorsten, Dank voor uw review en fijn dat de loodgieter binnen 24 uur u kan helpen. Groetjes Michel-lekservice,💧
maurien nelom
maurien nelom
2024.03.03
Ze zijn heel professioneel en vakbekwaam. Ze houden zich aan hun afspraken
Reply from Michel-Lekservice 2024.03.03
Hi Maurien, Dank voor uw review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Laurens
Laurens
2024.02.07
Super! Fijne communicatie vooraf en achteraf. Michel is erg vriendelijk en goed in zijn vak. Hij neemt echt de tijd voor je, doet goed onderzoek, legt dat vervolgens goed uit en is goed in het meedenken.
Reply from Michel-Lekservice 2024.02.09
Beste laurens, Dank voor uw review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Advertisement
S
S
2024.01.29
Na een langdurige lekkage hebben we eindelijk de oorzaak gedetecteerd. Velen vóór Michel slaagden hier niet in. Nadat we hem hadden gecontacteerd, zei hij dat hij het erg druk had, maar dat hij zijn best zou doen om zo snel mogelijk te komen. We hebben afgesproken voor 20 februari 2024. Maar hij zei ook dat als iemand annuleert, er een kans is dat hij eerder komt. Ik hoef niet te beschrijven hoe blij we waren toen hij vandaag verscheen (29-01-2024). Intussen hebben we aanzienlijke schade in de badkamer en kunnen we eindelijk beginnen met herstellen. Michel is buitengewoon bekwaam, vriendelijk en straalt professionaliteit uit. Hij houdt zich aan afspraken en doet wat hij belooft. We bevelen hem van harte aan en zouden willen dat alle vakmensen zo bekwaam waren.
Reply from Michel-Lekservice 2024.01.30
Beste Svjetlana, Super dank voor uw review en goede zorgen. Ik hoop dat u na mijn rapport goed geholpen mag worden door de vakmensen die via mij bij u komen. Groetjes Michel-Lekservice,
Protorius
Protorius
2024.01.28
Zeer ontevreden. Verplaatst zonder overleg een geplande afspraak die al ruim een maand eerder gemaakt is om zich vervolgens achter allerlei excuusjes te verschuilen. Op zijn pagina kan je je telefoonnummer opgeven als communicatiemiddel, echter gaat alles via mail. Met een druk leven mis je dan nog wel eens wat. Dit lijkt Michel niet te begrijpen. Geen idee waarom hij gemiddeld zo hoog scoort. Wij vinden zijn handelswijze een aanfluiting en gaan met alle liefde op zoek naar iemand anders.
mary verwoerd
mary verwoerd
2024.01.24
Michel kwam met spoed bij ons water in de meterkast. Hij heeft grondig uitgezocht super gedaan. Raad hem zeker aan . Top Michel nog bedankt.
Reply from Michel-Lekservice 2024.01.26
Hi Mary, Dank voor uw review! Groetjes Michel-lekservice,💧
Mike van Heest
Mike van Heest
2024.01.12
Service is perfect bij Michel! Hij neemt Goed de tijd om het probleem op te sporen en levert snel de benodigde documenten, zodat het ingediend kan worden bij de verzekeraar. Als je een lekkage hebt neem contact op met Michel, zodat het opgelost kan worden.
Reply from Michel-Lekservice 2024.01.12
Hi Mike, Dankjewel voor je review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Advertisement
Elise Heintz
Elise Heintz
2023.12.29
In 1 woord GEWELDIG! Hoewel Michel's agenda al bomvol stond, heeft hij zijn vrije zaterdag opgeofferd (en 1,5 uur enkele reis moeten rijden) om onze lekkage op te sporen. Wij zaten met de handen in het haar vlak voor de kerst toen het water uit het plafond en langs de muren spoot. Michel was klantgericht, vriendelijk, behulpzaam en uiterst competent. Lekdetectiebedrijven hebben niet altijd een goede naam maar deze man is een aanwinst voor de beroepsgroep. Een dikke 10 dus. Heel veel dank Michel. Je bent de fles bubbels meer dan waard! We zijn je erg dankbaar.
Reply from Michel-Lekservice 2023.12.29
Hi Elise, De bubbels gaan wel op en super fijn dat ik jullie heb kunnen helpen. Wat een mooie review mijn dank hiervoor. Groetjes Michel-lekservice,💧
Tom Vossenberg
Tom Vossenberg
2023.12.13
Uitstekende service. Gericht op daadwerkelijke hulp. Vakkundig. Zeer betrouwbaar.
Reply from Michel-Lekservice 2023.12.14
Dag Tom, Dank voor uw review. Groetjes Michel-lekservice,💧 Dank voor uw review. Groetjes Michel-lekservice,💧
Ron Wolff
Ron Wolff
2023.12.12
Ondanks de zeer korte termijn heeft Michel snel en kundig een rapport kunnen opleveren en goed advies gegeven over de vervolgstappen. Aanrader!
Reply from Michel-Lekservice 2023.12.13
Hi Ron, Dank voor uw review. Groetjes Michel-lekservice,💧