Lowkey Tattoo

www.lowkeytattoo.dk

Lowkey Tattoo Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
4.9
306 anmeldelser Verificeret
Lowkey Tattoo
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 232 ) 4.9

2024.07.09
Har været under kyndige hænder/nåle et par gange og kan helt klart anbefale Lowkey Tattoo. De er superdygtige, der er en hyggelig atmosfære og jeg har fået lavet tattoos baseret på egne idéer/designs og er fuldt tilfreds. Hygiejne i top og god vejledning både i forhold til placering af tattoo, forslag til ændringer/farvevalg og efterbehandling.
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.07.10
Tak for din pæne feedback! Det glæder os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos os!
2024.07.09
De var imødekommende og snakkede godt og man fik en forståelse af at de havde godt styr på det
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.07.10
Tak Ingrid, det vi er glade for at høre!
2024.07.08
Hyggelig tattoo shop,rigtig dygtige tatovører Har haft rigtig mange gode timer der. Altid friske på en griner, og selvfølgelig kaffe og kage. Kan varmt anbefales 👍👍 Så 5 af de takkede ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.07.10
Tusind tak, Tom! Det sætter vi stor pris på.
2024.07.08
Dygtigste tattovører, altid profesionelle og imødekommende. De hyggeligste omgivelser. Vil helt klart anbefale Lowkey til alle som går og drømmer om et design/tattoo
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.07.10
Tusind tak, Folke! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse.
2024.07.08
Min 60 års fødselsdagsgave fra min hustru. Lowkey Tattoo er ganske enkelt et sted man er tryg. De er så profesionelle at der ikke bliver sat en streg før man er helt sikker. Stikker ens egen ide helt af så kan man hvile trygt i at man bliver ledt på rette vej på venlig og professionel måde. Atmosfæren i lokalet er meget hyggeligt og hjemmeligt. Skal på et tidspunkt have lavet coverup på højre arm og kan ikke vente 😊
2024.07.08
Lækkert studio, utroligt behagelige og dygtige tatovører hos Lowkey Tattoo i Svendborg!
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.07.10
Tusind tak!
2024.07.08
Super dygtige tatovører. Høj service og god stemning.
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.07.10
Tak for de flotte ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.
2024.07.08
Super service og super dygtige folk
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.07.10
Tak! Det er vi glade for at høre
2024.07.08
2024.07.07
Har fået den flotteste cover-up. Morten er fantastisk. Er så taknemlig 🙏
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.07.10
Kære Majbrit, Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Søren Holm
Søren Holm
2024.05.01
Fantastisk dygtige mennesker, der tilmed også er rare at være sammen med. Hyggelige rammer og meget fair priser. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.05.07
Tusind tak for dine fine ord. Det er vi glade for. God dag 😁
Jonas Lundbek Hansen
Jonas Lundbek Hansen
2024.04.26
birthe ishøj
birthe ishøj
2024.01.15
En skøn oplevelse😊👍
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.01.16
Tusind tak, det er vi glade for at du havde! 🤩
Oddie PRYDS
Oddie PRYDS
2023.12.18
God service, behalig oplevelse..
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.01.11
Tusind tak! 🤩
familien holstebro
familien holstebro
2023.12.13
Kajsa Söderberg
Kajsa Söderberg
2023.10.26
Grymt trevlig och duktig !bra bemötande, kände mig så lugn och trygg. Gå hit om ni ska tatuera er 🌸
Svar fra Lowkey Tattoo 2024.01.11
Tusind tak! 🤩
Kristian
Kristian
2023.10.11
Kan varmt anbefales. Rare mennesker i hyggelige og trygge rammer. Er blevet tatoveret af Anja og Søren og har kun haft gode oplevelser med dem.
anita jørgensen
anita jørgensen
2023.08.26
Super service Fantastisk flot arbejde 👍👍👍👍👍 Kan varmt anbefale stedet
mikkel l
mikkel l
2023.08.04
Super lækkert sted og være. Glade, flinke og professionelle tatovører. Jeg har personligt fået lavet alle mine 13 tatoveringer tror jeg hos dem og de skuffer aldrig!
Heidara
Heidara
2023.06.27
Fantastisk studie. Man får et virkelig fantastisk første indtryk når man kommer ind, og man bliver mødt af virkelig imødekommende folk indenfor. Kan kun anbefales.