Kranen Kerstpakketten B.V.

www.kranenkerstpakketten.nl

Kranen Kerstpakketten B.V. Reviews

Excellent rating
4.8
22 reviews Verified
Kranen Kerstpakketten B.V.
%title%

%offer%

Reviews ( 22 ) 4.8

Roland Griep
Roland Griep
2024.05.31
Kerspakket 2024 uitkiezen, wij hadden dit jaar als Smart de eer om als een van de eersten over de rode loper de showroom in te lopen. Kranen Kerstpakketten Vorden, jullie flexibiliteit en service vanuit Kranen is gewoon in 1 woord fantastisch. Dit maakt het kerstpakket uitkiezen tot een feestje en daarom zijn we graag klant bij jullie om voor ongeveer 200 collega’s iets moois uit te kiezen. Vanzelfsprekend zijn goede begeleiding klantvriendelijkheid, superservice, mooie showroom met diverse en ook duurzame producten wat voor ons de keuze was om weer bij jullie te gaan shoppen. Ook dit jaar weer met een mooi resultaat en daar zijn wij ook trots op bij Smart Packaging Solutions😊 Met hartelijk groet, R.Griep
Advertisement
Rens Letteboer
Rens Letteboer
2024.04.25
Afgelopen jaar meer dan 2500+ kerstgeschenken bij Kranen Kerstpakketten ingekocht voor het ROC van Twente, met als resultaat een geweldig gepersonaliseerd kerstpakket. Ook staan ze altijd voor je vragen klaar en bouwen ze echt een sociale band met je op. Dank daar voor!
Sandra Smale-Zweers
Sandra Smale-Zweers
2024.04.08
In 2023 hebben wij een prachtig kerstpakket samengesteld bij Kranen Kerstpakketten. Het persoonlijke, regelmatige en niet opdringerige contact is erg prettig. Mijn collega en ik werden heel gastvrij ontvangen in de showroom in Vorden, waar we alle tijd kregen om het pakket samen te stellen. De keuze in kwalitatief goede en mooie producten, die grotendeels ook duurzaam zijn, was fijn. Goed om te weten: de pakketten worden door Kranen MVO ingepakt. En door de servicekaart van Kranen in het pakket, kunnen ontvangers van het pakket zich direct bij Kranen melden als er iets mis is met de producten, waarmee Kranen haar opdrachtgever ontzorgt.
AKOR
AKOR
2024.04.08
Breed Assortiment, leuke mensen en goede processen! Het was ondanks de uitdaging van gepersonaliseerde pakketten een prima traject met positieve reacties op het pakket.
Jacqueline Dohmen
Jacqueline Dohmen
2024.04.04
In 2023 voor Talen Vastgoedonderhoud voor het eerst de kerstpakketten voor onze medewerkers laten verzorgen door Kranen. Van de uitnodiging, tot de ontvangst in de showroom tot en met de nazorg na de hele uitvoering van de opdracht was het tot in de puntjes verzorgd. Zeer professionele en prettige showroom, ruime keuze in mooie producten voor elk budget, leuk advies en volledig volgens afspraak afgeleverd op de diverse locaties van onze kerstvieringen. Tot slot nog een mooi bedankkado gekregen, ik ben heel blij met Kranen!
Advertisement
Yvonne Zegers
Yvonne Zegers
2022.06.30
Bij het uitzoeken van een kerstpakket wordt je zeer goed geholpen, men denkt met je mee om samen tot en leuk pakket te komen.
Niels van der Meer
Niels van der Meer
2022.01.11
Complimenten voor jullie service en snelle reactie. Kort samengevat; attent, persoonlijk en service gericht!
Huseyin Cakan
Huseyin Cakan
2021.12.13
Vandaag voor het eerst kerstpaketten gekocht bij Kranen. Jammer dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven, want dat verdienen zij. Personeel is kundig en weten wat zij in huis hebben. Luisteren eerst naar de wensen en denken mee in het samenstellen van de pakketten. Absoluut niet opdringerig wat een heel fijn en ontspannen/welkom gevoel geeft. Een prachtige showroom wat enorm goed verzorgd is. Het is overzichtelijk, schoon en mooi. Een dikke pluim voor dit bedrijf incl de toppers die er werken. Ik ben blij dat ik mijn Kerstpakketten hier heb kunnen kopen. Voortaan weet ik waar ik mijn kerstpaketten/ geschenken inkoop! Zeker een aanrader!!
Linda Damen
Linda Damen
2021.09.17
Wat een gastvrij ontvangst en een prachtig assortiment
Advertisement
Maria Zappeij
Maria Zappeij
2021.07.15
Een goed en welkom ontvangst gehad in de showroom. Ze doen er alles aan om het perfecte kerstpakket samen te stellen. We zijn geholpen door Anne Vera en ze denkt echt met je mee.
Veld Koeltechniek
Veld Koeltechniek
2021.06.30
Prima service. Ze zijn heel enthousiast en vol met ideeën. Verder is er een groot veelzijdig assortiment, zodat er mooie pakketten zijn samen te stellen. Voor ieder wat wils.
Ronald Verkade
Ronald Verkade
2021.06.29
Uitstekende service, goed assortiment, betrouwbare leveringen en denkt goed mee!
Berbl de Graaf
Berbl de Graaf
2021.06.29
Advertisement
Ria van Zundert
Ria van Zundert
2021.06.27
Wij werken graag met Kranen Kerstpakketten samen, zij denken mee en zijn positief kritisch bij het samenstellen van de kerstpakketten. Dit kunnen zij doen omdat ze zich in de mensen binnen onze organisatie verplaatsen. Zo komen we gezamenlijk tot pakketten met bruikbare en lekkere artikelen, die voor mijn collega's steeds verrassend zijn. Kranen ontzorgt ons ook met het logistieke traject, zij bezorgen de pakketten tijdig op de door ons aangegeven adressen. Daarnaast voegen zij ook in de pakketten een mooie communicatieboodschap, dit is de finishing touch. Kortom wij zijn heel erg tevreden en blij met de samenwerking!!
Sabine ten Holder
Sabine ten Holder
2021.06.25
Het is een feest om bij Kranen Kerstpakketten binnen te lopen en om samen met hen de pakketten samen te stellen. Hun advies, geduld en creativiteit wordt door ons enorm gewaardeerd.
Elke Berkhuijsen
Elke Berkhuijsen
2021.06.23
Voor de zoveelste keer superfijn geholpen bij Kranen. Maken echt tijd voor je, niets is teveel! Er wordt meegedacht en ze zijn ook erg klantvriendelijk. Het assortiment is ook nog eens erg uitgebreid. Voor ieder wat wils. In 1 woord: TOP!
Ilona Suvaal
Ilona Suvaal
2021.06.23
Zaken doen met Kranen kerstpakketten vind ik zeer prettig. Er wordt met aandacht naar de persoonlijke wensen geluisterd en ze denken met de klant mee. Alle medewerkers zijn super enthousiast, ze reageren en acteren snel. Ben al een aantal jaren klant bij hun en zal voorlopig ook klant blijven. Een echte aanrader voor iedereen die kerstpakketten of relatiegeschenken zoekt. :-)
Advertisement
Fredrike Boesveld
Fredrike Boesveld
2021.06.23
Altijd weer een feestje om onze kerstpakketten met Kranen te regelen. Afspraak is afspraak en alles wordt geregeld!
Barbara Berenpas
Barbara Berenpas
2021.06.23
Erg tevreden met de service van Kranen kerstpakketten, ook op de drukste dagen rond de kerst zijn zij goed bereikbaar. Door het uitgebreide assortiment geeft dit genoeg keuze, voor het samenstellen van een geschikt kerstpakket.
Marieke Kammeijer Markerink
Marieke Kammeijer Markerink
2021.06.22
Er wordt mee gedacht, elk jaar weer keuze uit nieuwe artikelen, dus zo kunnen we steeds weer een verrassend kerstpakket aan ons personeel schenken.