Hooikammer Groep

www.hooikammergroep.nl

Hooikammer Groep Recensies

Uitstekend beoordeling
4.7
164 recensies Geverifieerd
Hooikammer Groep
%title%

%offer%

Recensies ( 164 ) 4.7

Arie Jonker
Arie Jonker
2024.07.12
Advertentie
Lenny Waterman
Lenny Waterman
2024.07.04
Problemen onderweg met de camper hebben ons opgehaald en na overleg ons naar onze woonplaats gebracht en de camper voor reparatie bij de garage gezet. Hele vriendelijke en behulpzame medewerkers die meedenken hoe eea op de best mogelijke manier opgelost kan worden. Chapeau!
Philip Van Rietschoten
Philip Van Rietschoten
2024.06.29
Justin Baudoin
Justin Baudoin
2024.06.18
Albert Knol
Albert Knol
2024.05.07
Advertentie
abdelhamid zakkan
abdelhamid zakkan
2024.05.06
Muy serviciales y bastante buen trato, no me dejaron hasta solucionarlo todo
Antwoord van Hooikammer Groep 2024.05.06
Thanks for your positive review Abdelhamid
Jan-Erik Blankespoor
Jan-Erik Blankespoor
2024.04.13
Fantastische service. Goed meegedacht en heel vriendelijk personeel.
Antwoord van Hooikammer Groep 2024.04.13
Fijn om te horen dat je onze service waardeert! Hier doen we met ons team elke dag ons best voor! Geniet van je weekend Jan-Erik
Harro Meijer
Harro Meijer
2024.04.05
Fantastische, adequate pechhulp, we zijn snel en heel doelmatig geholpen: auto afgesleept, leenauto meteen ter beschikking die we in onze woonplaats een paar dagen later weer konden inleveren. Pech is nooit leuk, maar de hulp maakte veel goed.
martin n
martin n
2024.03.30
Top service
Antwoord van Hooikammer Groep 2024.03.30
Dankjewel Martin voor je positieve feedback!
Advertentie
Pacho Manuela
Pacho Manuela
2024.03.22
Szymon Kostek
Szymon Kostek
2024.03.19
Thiefs
Raell N
Raell N
2024.03.14
Echt top!! Ik werd snel geholpen. Chauffeur/monteur was vriendelijk. Ik was zo blij dat ik niet lang hoefde te wachten!
Antwoord van Hooikammer Groep 2024.03.15
Dankjewel voor je positieve reactie!!
Roel Slager
Roel Slager
2024.02.20
Antwoord van Hooikammer Groep 2024.02.20
Dankjewel Roel
Advertentie
Michel van Eijk
Michel van Eijk
2024.01.28
sarah leeuw
sarah leeuw
2024.01.17
Super service. Auto totall los gereden. Hooikwmmer was er vlot en onze auto is vlot op de afleverlocatie afgeleverd.
Joshua Vanwormer
Joshua Vanwormer
2024.01.13
Friendly and very helpful.
Henk Torenvlied
Henk Torenvlied
2024.01.11
Deskundige en snelle hulp
Antwoord van Hooikammer Groep 2024.01.11
Leuke positieve review Henk, dankjewel!
Advertentie
Hilco Van Munster
Hilco Van Munster
2024.01.10
Erg tevreden over dit Bergingsbedrijf, snel ter plaatse en snelle service. Zelfs als je geen vervangend vervoer hebt wordt je per taxi als nog geholpen of naar locatie gebracht echt top in zo’n stressvol moment waar je dan perfect wordt geholpen en ontlast. Ik kan dan ook dit bedrijf iedereen aanraden. Mvg HvM
Antwoord van Hooikammer Groep 2024.01.11
Dankjewel voor je review!
Mar Mol
Mar Mol
2024.01.10
Wat een geweldige hulp gehad, mijn eerste pech met de leaseauto, zeer vriendelijke en zeer snelle reparatie. Als je dan toch pech krijgt mag je hopen dat mensen van de Hooikammer Groep je komt helpen. Dikke dikke pluim.
Antwoord van Hooikammer Groep 2024.01.10
Goedemorgen, dankjewel voor je positieve review! Dat waarderen we enorm.
Ellen Mulder-Jager
Ellen Mulder-Jager
2024.01.03
Vlot en netjes geholpen door Pier Jelle.