Even Iets Anders

www.evenietsanders.be

Even Iets Anders Reviews

Excellent rating
5.0
29 reviews Verified
Even Iets Anders
%title%

%offer%

Reviews ( 29 ) 5.0

Barbara Verhaeghe
Barbara Verhaeghe
2024.07.13
Een zalige plek! De grote tuin met allerlei hoekjes en diertjes geeft kindjes ruimte om in alle vrijheid te ontdekken, spelen, zijn, op eigen tempo, samen of op zichzelf. In de schuur wordt creativiteit als vanzelf geboren. Een mooie eerste ervaring met de wereld van kampjes waar je lekker jezelf mag zijn en niks moet.
Advertisement
Julie Boels
Julie Boels
2024.05.29
Als gezin gaan we soms eens door een diep dal waar je het even niet meer weet welke kant op... Sofie van Even iets anders gaf ons weer een richting om naar toe te wandelen, traag... Bedankt hiervoor! Heel waardevol x
Bie
Bie
2024.05.28
De Even Iets Anders kampjes zijn voor onze twee zoontjes de perfecte formule waar ze enerzijds veel vrijheid genieten, maar waar anderzijds de begeleiding perfect op maat van ieder kind aanwezig is. Waar ze mogen proeven van nieuwe ervaringen, maar ook mogen afronden als ze opnieuw willen rollebollen in de avontuurlijke tuin. Waar ze vrij hun mening mogen uiten, zonder dat er een oordeel wordt gevormd, maar net leren met een open geest en met liefde naar de wereld rondom hen te kijken. Even iets anders is een veilige en warme plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en durven groeien. Een plek waar ze zich geliefd en gerespecteerd voelen. En het is mooi om zien hoe die mentaliteit zich verder uitstrekt in de interactie tussen de kinderen onderling.
Lynn Steelant
Lynn Steelant
2024.05.14
Sofie is een topdame, die oprecht luistert, zonder oordeel, die creatief mee zoekt naar oplossingen, waarbij je volledig jezelf mag zijn in een vertrouwelijke sfeer. Merci Sofie, voor je steun, voor wie je bent!
Reply from Even Iets Anders 2024.05.14
Merci voor je lovende woorden!
Erwan Rouault
Erwan Rouault
2024.04.22
In onze samenwerking merkte ik op hoe het me inspireert en deugd doet om creatief bezig te zijn. Ik besefte na onze sessie hoe ik, zonder het door te hebben, meer afgestompt leefde. Tijdens de sessie ging de gedachtenstroom als vanzelf even liggen en kon er een authentieke, kleurrijke beweging ontstaan. Het is alsof ik mezelf weer een beetje beter zie en de richting die ik uit wil terug een beetje duidelijker. Dankje Sofie voor je warme begeleiding!
Reply from Even Iets Anders 2024.04.24
Bedankt voor je vertrouwen en dat je de tijd nam om dit hier te beschrijven. Heel veel succes met je onderneming!
Advertisement
Joyce Denooze
Joyce Denooze
2024.04.21
Sofie Baetens van Even iets anders biedt een warme en unieke manier van gezinsondersteuning. Ik waardeer haar creatieve werkwijze en haar oordeelloze houding die mij veel steun, inzicht en erkenning gaf als alleenstaande moeder. Mijn dochter genoot ook van de originele kinderkampjes waar vooral de ruimte, waar ze helemaal zichzelf mocht zijn, bijzonder was! De open ontspannen sfeer en creatieve aanpak maken Even iets Anders een bijzondere aanrader!
Isabelle De Puydt
Isabelle De Puydt
2024.04.16
Heel leuke activiteit in een kindvriendelijke omgeving.
Greet Vandijck
Greet Vandijck
2024.04.08
Alle creatieve wegen die we met Sofie bewandelden leidden tot verbinding, zowel met onszelf als onze omgeving. Elke sessie draagt ze met veel zorg. We volgden sessies als koppel en individueel. Telkens kregen we ankers waarmee we thuis verder aan de slag konden. Dankjewel Sofie voor de waardevolle bijdrage in ons leven.
Inge Van den Herrewegen
Inge Van den Herrewegen
2024.03.01
My experience with Sofie, Francis and their wonderful family is in Ecuador this year. They helped us out with the coordination of our intercultural coliving-coworking-community Punta la Barca. So grateful for their energy 🫨❤️🔥! They managed to create connection across cultures, generations, languages, and wealth levels. They made sure everyone felt included and understood, and handled occasional hickups with care and compassion. Together with the closeby montessori intiative Sofie gave various workshops in non-violent communication.. the best help one can give to help a community thrive long term! We all learned a lot from this amazing family.. Gracias Sofie & Francis 🤗🫶
Advertisement
Brigitte Deroose
Brigitte Deroose
2024.02.01
Charlotte Lehoucq
Charlotte Lehoucq
2024.01.30
Een buitengewoon mooi en integer project ❤️
Evelyne Noiseux
Evelyne Noiseux
2024.01.30
I didn't have the chance to work with Sofie. However, I have had the chance to live with her and her family for an extended period of time and to see how structured and well-organized her family is. I would totally trust her as a coach to help other families achieve big projects or simply a more balanced family life, as she is totally competent in this area. She's really someone you can trust and move forward.
chris deroose
chris deroose
2024.01.29
Zij doet het goed en zoals het klinkt : “ EVEN iets anders !!! “ TOP 👍👍👍💃🕺🏻
Advertisement
Julie Brackeva
Julie Brackeva
2024.01.29
Als je je kinderen een leuke vakantie wil bezorgen, laat ze dan zeker een kampje doen bij Sofie van Even iets anders. Ze is de liefste en meest behulpzame begeleidster en gegarandeerd een week vol creatieviteit, plezier en vooral glimlachende kinderen.
Nelle Devynck
Nelle Devynck
2024.01.22
"Uit onze ontmoeting zeven jaar geleden is de samenwerking van een herfst-kookworkshop ontstaan. Met weinig woorden voelen we elkaar aan en zijn we van nature op elkaar afgestemd. Na deze herfst-kookworkshop is het kookkampje in de paasvakantie tot stand gekomen. Dit jaar (2024) voor de zevende keer op rij! Het vertrouwen dat bij Sofie telkens ontluikt, zorgt ervoor dat zowel bij begeleider als bij de kinderen hun creativiteit vrij kan stromen. Ik koester deze samenwerking met Sofie."
MARÍA MERCEDES
MARÍA MERCEDES
2024.01.21
Excelente experiencia que uno DEBE tener, muy constructiva y útil en muchos aspectos. Recomiendo 100%
Andrés Paredes
Andrés Paredes
2024.01.20
Advertisement
Raphaella Bouttera
Raphaella Bouttera
2024.01.20
Hermosa experiencia en Comunicación No Violenta en esta charla en Ecuador! Gracias Sofie, por tu tiempo y tus ganas de compartir con nosotros. Me queda la reflexión que es tan importante conectarnos con nuestra humanidad.
Syntia Van Erdeghem
Syntia Van Erdeghem
2024.01.03
Jacqueline Hanssen
Jacqueline Hanssen
2024.01.02
Ik heb Sofie van "even iets anders" leren kennen als een gepassioneerde vrouw met hart voor kinderen en hun ouders. Ze leeft haar passie.