Centrum stomatologii i protetyki Focus Opinie

Centrum stomatologii i protetyki Focus Opinie

3.7

Dobrze - na podstawie opinii 83

www.centrumfocus.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (83)
K K
K K
2024-02-27
To jest kpina nie leczenie zębów! Poszłam tylko do kontroli bo zaniepokoiło mnie lekkie opuchnięcie dziąsła. Ząbek był wcześniej leczony i jest zaplombowany. Wykonano mi zdjęcie panoramiczne (nie wiem po co) na którym nikt niczego złego nie wypaczył...ale zaproponowano mi usunięcie zęba, znieczulenie i same w sumie panie dentystki nie wiedziały co z tym problem w sumie zrobić. Zaproponowano mi usuniecie zdrowego zęba a następnie wykonano jednak skaling i piaskowanie, grzebanie trwało ok. Pół godziny, zrobiono w sumie nic i zapłaciłam 400 zł...! Dziaselko zostaje na razie bez zmian czyli czuję lekkie opuchnięcie.. Przykro stwierdzić, że czuje się naciągnięta
Daniel Jopek
Daniel Jopek
2024-02-08
Zdecydowanie polecam centrum dentystyczne Focus, z tego względu, że otrzymałem dużą pomoc przy ostrym bólu zęba mądrości. Mimo iż dzwoniłem do kilku gabinetów, niestety zostałem delikatnie mówiąc olany.Pani Ewa Gomółka wykonała szybką, bezbolesną ekstrakcję, za co jestem bardzo wdzięczny. W gabinecie panuje bardzo miła, przyjazna atmosfera i biorąc pod uwagę, że zawsze miałem delikatny lęk przed dentystą,pani Ola zdecydowanie poprzez swoją delikatność oraz za rzetelną pracę sprawiła, że polubiłem to miejsce i jak tylko będzie potrzeba, wrócę tam z uśmiechem na twarzy! Dużo zdrowia dla wszystkich pacjentów i personelu Focus! 🙂🙂
Gabriela Mazur
Gabriela Mazur
2024-02-08
Nie polecam. Po 3 latach od zakończenia leczenia zębów wylądowałam w specjalistycznej klinice ze zmianami zapalnymi (łącznie z przedostaniem się bakterii do kości żuchwy!), które wymagają ponownego leczenia. Wszystkie plomby, jak się okazało, są nieprawidłowo założone (2 plomby założone tak, że mam sklejone ze sobą 2 zęby i wdał się stan zapalny dziąseł) i wymagają wymiany. Pieniądze wyrzucone w błoto. Miałam też założony aparat ortodontyczny u Pani E. przy czym, po jego ściągnięciu po prawie 3 latach nawet nie dostałam do ręki lusterka w gabinecie aby mój nowy uśmiech zobaczyć, tak bardzo było Pani śpieszno żeby zainkasować pieniądze i przyjąć kolejnego nie pacjenta lecz klienta.
Patrycja Skórka
Patrycja Skórka
2024-02-01
Nie polecam miałam zakładany aparat tylko na górę bo Pani stwierdziła że na dole jest nie potrzebny po 4latach znowu muszę założyć aparat na górę i na dół…
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2024-02-06
Dzień dobry, prosimy o więcej szczegółów, gdyż jest to bardzo ogólnikowe. Który lekarz zakładał Pani aparat i skąd wynika to, że musi Pani nosić aparat ponownie? Będziemy wdzięczni za informację, chętnie się odniesiemy i pomożemy. Pozdrawiamy - Centrum Focus Tarnów
Patryk Jachym
Patryk Jachym
2024-01-29
Witam, w momencie gdy trafiłem do przychodni Focus, bo nigdzie nie było wolnego terminu na już, z ropą zbierającą się, otrzymałem pomoc - receptę i plan co robić dalej. Wyglądało to fajnie i profesjonalnie, do czasu ... Usunięto mi jednego zęba i na następnej wizycie zapytałem o leczenie dwóch jedynek z przodu. Tu zaczyna się cyrk, Pani doktor po zrobieniu zabiegów dopiero wtedy powiedziała ze oba zęby muszą być leczone kanałowo, nie czepiałem się że użyła terminu "założymy plomby" a finalnie , na pierwszej wizycie rozwiercono dwa zęby i założono do każdego truciznę (cyjanek). Cena za te usługi była dla mnie do przyjęcia choć jednak tanio nie jest - w końcu prywatnie, nie mam zastrzeżeń mimo że poszło już prawie 2000 zł. I tu coś mnie tknęło... Tak poszedłem prywatnie do innej pani stomatolog z innej przychodni gdyż wróciła już z urlopu, zostało zrobione zdjęcie panoramiczne i ocena sytuacji. Okazało się że z dwóch zębów rozwiercony do kanału jest tylko jeden ! w drugim nie było dostępu do kanału po zdjęciu cyjanku, tłumacząc to - wystarczyła by zwykła plomba ! Dwa że drugi ząb który został rozwiercony mógł być jedynie nadbudowany, nie było konieczności leczenia kanałowego. Posiadam w tym wypadku dowody na oszustwo które łapie się na kilka paragrafów, i nie chodzi mi tylko o błąd lekarski. Danych pani doktor nie podam ze względów Rodo. Chciałbym wierzyć w to że pani się pomyliła, jednak wszystko wskazuje na próbę naciągnięcia korzystając na tym że przecież pacjent się nie zooriętuje i nie zrozumie co dokładnie się dzieje. Nie jestem mściwym człowiekiem nie pójdę z tym do sądu z powództwa cywilnego choć swoje bym ugrał, jednak niech ta opinia będzie dla was przestrogą. Nie mówię że cała przychodnia jest zła, bo byłem pacjentem tylko jednej Pani stomatolog. Pozdrawiam
Marcelina
Marcelina
2024-01-11
Byłam przez dwa lata klientką Pani Gomólki. W tym miejscu absurd goni absurd - dziwię się, że to miejsce jeszcze prosperuję. Ortodoncja - ZDECYDOWANIE NIE POLECAM! Leczenie - NIE POLECAM! Protetyka - Jestem zadowolona z efektu. OGÓLNIE: Wizyta nigdy nie jest o czasie; Nigdy nie jesteś jedynym pacjentem Pani Gomółki przez co musisz się liczyć, że zajmują się Tobą głównie asystentki; Kwota nigdy nie jest taka jak na cenniku czy umówiona - zawsze wychodzi 'coś' do zapłaty. Jedyne co polecam to omijać to miejsce szerokim łukiem...
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2023-03-24
Dzień dobry Pani Marcelino, w naszym odczuciu bardzo krzywdząca jest ta opinia, ale ma Pani do niej prawo. To prawda Pani dr Gomółka ma wielu pacjentów i każdy z tych pacjentów chce termin jak najszybciej, a to mimo wszystko jest jeden człowiek. Rozumiemy, że nie jest Pani zadowolona, ale łatwiej byłoby pojawić się w centrum i o tym porozmawiać, do czego zachęcamy. Pozdrawiamy - Centrum Focus!
Kamil Szafraniec
Kamil Szafraniec
2024-01-10
Polecam, pełen profesjonalizm.
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2024-01-22
Panie Kamilu bardzo dziękujemy :) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie w razie potrzeby, ale również profilaktycznie :) Centrum Focus Tarnów
Beti beti
Beti beti
2023-12-29
Miałam przyjemność dosłownie,,przyjemność" być u pani doktor Agnieszki M-G, jestem zachwycona umiejętnościami, wiedza i podejściem do człowieka. Nie czuję skrępowania i mam wrażenie że jestem u przyjaciółki na kawie. Polecam serdecznie panią doktor
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2024-01-22
Dziękujemy za tyle miłych słów, również cieszymy się, że Pani dr Agnieszka jest w naszym gronie :) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie w razie potrzeby, ale i profilaktycznie :) Centrum Focus Tarnów!
Forysiek
Forysiek
2023-12-08
Szybka Profesjonalna robota! Szczerze Polecam! 😁☺️
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2024-01-22
Bardzo nam miło :) Polecamy się na przyszłość tą bliższą i tą daleką :) Pozdrawiamy - Centrum Focus Tarnów!
Yu Sum
Yu Sum
2023-12-05
Nie polecam. Pani doktor nie delikatna.
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2024-01-22
Dzień dobry, można wiedzieć jaka Pani doktor, co zostało wykonane? Taka ogólnikowa opinia może wprowadzać w błąd. Będziemy wdzięczni za słowa wyjaśnienia. Pozdrawiamy - Centrum Focus Tarnów!
Justyna Justina
Justyna Justina
2023-11-03
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2023-11-17
Pani Justyno, czy możemy wiedzieć czego zabrakło do 5 gwiazdek :)? Pozdrawiamy - Centrum Focus!
Małgorzata Bartkowiak
Małgorzata Bartkowiak
2023-10-26
Bardzo nieprofesjonalna obsługa Zaproponowano szynę nie informując że co miesiąc trzeba chodzić do kontroli co oczywiście generuje koszty
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2023-11-17
Pani Małgorzato, krzywdząca jest to opinia, gdyż kontrole w procesie leczenia są niezbędne. Kontrole musiałaby Pani odbywać w każdym gabinecie. Pozdrawiamy - Centrum Focus!
Mateusz Bartkowiak
Mateusz Bartkowiak
2023-10-26
Przekonano mnie do zamówienia szyny, w dniu jej odbioru powiadomiono mnie o konsekwencjach korzystania z niej.
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2023-11-17
Panie Mateuszu o jakich konsekwencjach mowa? Bo chyba nie o kontrolach, które są niezbędne w procesie leczenia? Pozdrawiamy - Centrum Focus!
Magdalena Głowacz
Magdalena Głowacz
2023-10-26
Jestem bardzo zadowolona polecam bardzo
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2023-11-17
Dziękujemy za wysoką ocenę i miłe słowa :) Pozdrawiamy - Centrum Focus!
Marharyta Bochenek
Marharyta Bochenek
2023-10-18
Najlepsza w jakiej byłam poradnia stomatologiczna. Mają profesjonalny sprzęt a obsługa jest miła. Zabiegi kanałowego leczenia i wymiany plomb przebiegły bezproblemowo i bezbolesnie. Kolejnym plusem jest przystępna cena. Na uwagę zasługuje fakt że cena jest podana przed zabiegiem a nie jak u innych np w Nowym Sączu gdzie pani dentystka cenę usługi podaje w zależności od klienta zamożności po zabiegu. Szukałam miesiąc w Nowym Sączu dantyste który nie bierze za dużo ale nie znalazłam. Zamierzam tam dalej korzystać z usług. Obsługiwały mnie doktor Aleksandra i doktor i Ewa za co paniom dziękuję.
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2023-11-17
Dziękujemy za tyle miłych słów w kierunku naszego centrum i lekarzy. Dokładamy wszelkich starań, by zawsze móc sprostać wymaganiom i oczekiwaniom, a transparentność w działaniu jest dla nas bardzo ważna. Pozdrawiamy - Centrum Focus!
Ewa Natkaniec
Ewa Natkaniec
2023-10-17
Korzystałam z usługi Centrum. Wykonywała ją Pani doktor Małgosia Skomin. Jestem zadowolona bo to wspaniały człowiek i fachowiec. Doradzi jak rozwiązać problem by było dobrze .A z asystentem Panią Anią super duet. Pozdrawiam🌹
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2023-11-17
Pani Ewo widzimy, że jest Pani bardzo zadowolona, więc uznajemy, że ta ocena na 1 gwiazdkę jest przypadkowa. Prosimy więc o zmianę na 5 gwiazdek :) Pozdrawiamy - Centrum Focus!
Maja
Maja
2023-10-16
Ogromnie polecam! Trafiłam do Focusa zdesperowana, z lękiem przed stomatologami, z ogromnym bólem zębów i... w ciąży. Dotychczas nikt nie umiał mi pomóc. Pani Doktor Ewa jest pierwszym stomatologiem, który zdobył moje zaufanie. Nic dziwnego, skoro jest profesjonalna w każdym momencie. Ciepła, życzliwa, delikatna i skuteczna w swoich działaniach. Po jednej, całkowicie bezbolesnej wizycie stałam się stałą pacjentką. Obecnie jestem w trakcie leczenia kilku zębów, z pewnością wyleczę wszystkie.
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2023-11-17
Pani Maju bardzo nam miło :) To prawda dr Ewa to świetny stomatolog i człowiek. Trafiła Pani w bardzo dobre ręce. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w trudnej sytuacji. Pozdrawiamy - Centrum Focus!
Weronika
Weronika
2023-09-28
Nie polecam. Pani doktor bardzo nie delikatna. Po dzisiejszym usuwaniu kamienia oraz piaskowaniu dziąsła zostały mocno naruszone krwawią aż do teraz,co wiąże się z silnym bólem.
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2023-11-17
Pani Weroniko, trudno nam określić kim Pani jest po samym imieniu i o której Pani doktor mowa, ale nasuwa się również pytanie ile tego kamienia było i jak wyglądała cała sytuacja. Pozdrawiamy - Centrum Focus!
Luiza Ziaja
2023-09-12
wdzieczna pacjentka Co tu duzo pisac,moje uzebienie wolalo o pomste do nieba 😃 Na pierwszej wizycie zostalo dokladnie omowione leczenie i jak to bedzie przebiegac.W krotkim czasie zostalam bardzo mile "ugoszczona" i na ostatniej wizycie wyszlam zadowolona jak male dziecko ktore dostalo w nagrode lizaka 😃 Pozdrawiam serdecznie caly personel i Pania Ewe 🙂
Kasia
Kasia
2023-08-24
Bardzo polecam Panią doktor Ewę. Podjęła się leczenia zęba w ciąży w momencie kiedy już straciłam nadzieję na jakąkolwiek pomoc po odmowie przez 5 innych dentystów przy okropnym bólu. Świetna obsługa, profesjonalne podejście do pacjenta. Wszystko sprawnie, bezboleśnie. Polecam !
Odpowiedz z Centrum stomatologii i protetyki Focus 2023-08-29
Pani Kasiu bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona :) Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w bólu. Pozdrawiamy ciepło - Centrum Focus!