Brederverduurzamen

www.brederverduurzamen.nl

Brederverduurzamen Reviews

Excellent rating
4.8
14 reviews Verified
Brederverduurzamen
%title%

%offer%

Reviews ( 14 ) 4.8

Rene Pastijn
Rene Pastijn
2024.06.26
Goede en snelle service. Er werd goed meegedacht om het zo fraai en effectief te plaatsen.
Advertisement
Lindy Tuijn
Lindy Tuijn
2024.06.20
Via internet meerdere offertes aangevraagd en na vergelijken Breder verduurzamen uitgenodigd voor een advies gesprek. Na 2 huisbezoeken van Breder verduurzamen hebben we vandaag 3 airco’s in huis laten plaatsen. Het zou 1 dag duren maar het werden er toch 2. Dan zou de afwerking netter zijn. Dit vond ik prima. We kwamen er achter dat de airco in de slaapkamer en zolderkamer zonder wifi geleverd waren dus konden in de app niet geconnect. Zonder probleem werden deze omgeruild en dezelfde dag nog opgehangen. De mannen hebben tot 22.00 uur doorgewerkt om alles toch nog op dag 2 af te krijgen. Grote klasse! Tot nu toe zijn we erg tevreden.
Carla den Ouden
Carla den Ouden
2024.06.18
Ik ben tevreden en ook blij,omdat ik nu een aico heb laten installeren door Brederverduurzamen.Er is goed en netjes werk afgeleverd.
Martijn De Jonge
Martijn De Jonge
2024.06.04
Luuk is een echte verkoper, maar hij lost misverstanden snel op. Ondanks wat probleempjes, hangen er nu 3 airco's te wachten op zomer warmte. De installatie ging snel, en datgene wat wij op een andere manier wilden werd dezelfde week nog geregeld. En dat alles voor een goede prijs. Wil je ook een airco laten plaatsen, raad ik dit bedrijf aan.
Gaby Ueberfeldt
Gaby Ueberfeldt
2024.06.01
Top sevice en product! Erg blij mee!!
Advertisement
Daniel Hoogendijk
Daniel Hoogendijk
2024.06.01
Super blij met onze nieuwe airco. Vanaf het eerste contact direct een goed gevoel gekregen alle beloftes zijn dubbel en dwars nagekomen. Zeker een aanrader. Super werk geleverd boys!
Sam Groot
Sam Groot
2024.05.10
Brederverduurzamen heeft mijn verwachtingen overtroffen! Luuk heeft me uitstekend geholpen bij het verduurzamen van mijn huis. Zijn expertise en vriendelijke service maakten het proces soepel en stressvrij. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan Brederverduurzamen van harte aanbevelen aan iedereen die zijn huis wil verduurzamen!"
Heidi van der Ree
Heidi van der Ree
2024.05.07
Luuk Jongmans heeft na een prettige kennismaking uitgebreid de tijd genomen om onze wensen te bespreken. Na een paar nuttige toevoegingen op de offerte hebben we afspraken gemaakt over de datum waarop de installatie zou plaatsvinden. Alles is vervolgens zoals besproken, vakkundig uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces. H. van der Ree
Magnus Beers
Magnus Beers
2024.05.06
Goede service, erg snel en vriendelijk.
Advertisement
Pascal Boon
Pascal Boon
2024.05.06
Vriendelijk personeel. Installatie verliep ook soepel.
Esmée Rebel
Esmée Rebel
2024.05.03
Deskundig advies, kwalitatief product en fijne service. Dankzij Brederverduurzamen geniet ik van een comfortabel én duurzaam huis. Zeker aan te raden!
Maxim Hansen
Maxim Hansen
2024.05.01
Super tevreden! Vakkundig persoon is langs geweest om te kijken wat de beste oplossing bij mij thuis zou zijn, en ben hier fantastisch mee geholpen, het is mij dus ook gelukt om een stuk duurzamer te leven.
Alessandro Bos
Alessandro Bos
2024.04.28
Heel blij met de service en betrokkenheid.
Advertisement
Lucas Visser
Lucas Visser
2024.04.28
Ik ben zeer tevreden over de service van Schouwing. Luuk heeft de schouwing uitgevoerd en heeft mij zeer vakkundig geadviseerd over de beste oplossingen voor mijn huis. Uiteindelijk heb ik niet alleen een airco installatie, maar ook zonnepanelen bij hen afgenomen. Het legplan/installatieplan werd duidelijk aan mij voorgelegd en binnen 2 weken was alles geïnstalleerd. Ik voelde me volledig ontzorgd in dit proces en leef nu veel duurzamer. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar professionele en betrouwbare service.