Well & Carrot publ. Stockholm Medicus Recensioner

Well & Carrot publ. Stockholm Medicus recensioner

4.5

Utmärkt - baserat på 160 recensioner

www.bröstmedicus.se
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (160)
MOUNIA R
MOUNIA R
2022-08-02
Verifierad
Otroligt nöjd 🤗❤️!!kände mig bra bemöt av all personal och beundrade dess otroligt bra service och jätte fint resultat 👌 Kan varmt rekommendera Stockholm medicus för den vill utföra ingrepp👩‍⚕️ Tack 🙏 för att ni gett mig ett nytt liv och gett mig nya förhoppningar! världens bästa gäng jag älskar er alla❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️(Stockholm medicus ) Mvh den marockanska prinsessa 👸😉😁
Eliza Agnese B
Eliza Agnese B
2022-08-01
Verifierad
I am so happy with the services I have received at Stockholm Medicus. Maria and Leila helped me so much and I simply adore them. They are absolutely incredible people and extremely knowledgeable. Anytime I needed support, Maria was available immediately to answer my questions and to ease my mind. Leila also spoke to me several times to help me and to comfort me. The surgeons, Dr.Hans and Dr.Hassan changed my life and I am so grateful to them, there are no words. They are brilliant. They are the absolute best because they took my case when I needed very special and difficult procedures. I cannot thank them enough. I also want to mention the wonderful anesthesiologist who made me feel so comfortable and safe. I felt very well taken care of.from the first moment I walked in, to the after care and so forth. I know I can always count on Stockholm Medicus to take care of me.! ❤️
Liza L
Liza L
2022-06-15
Verifierad
Är så glad att jag fann en behandling som passade mig på Stockholm Medicus. Stället är varmt, personligt och välkomnande. Jag har inte känt mig redo för ett riktigt ingrepp men ändå känt mig missnöjd med brösten sedan graviditet och amning. Sthlm Medicus erbjuder vattenbaserade fillers för brösten och det passade mig perfekt. Ingreppet är enkelt och har inte medfört några komplikationer för mig. Är väldigt glad och nöjd över att jag gjorde detta och har fått en betydligt bättre självkänsla.
SOPHIA A
SOPHIA A
2022-05-31
Verifierad
Jag rekommenderar varmt Stockholm Medicus för deras trevliga och professionella bemötande från personal samt fantastiskt fina, rena och privat belägna klinik i centrala Sickla för den som uppskattar avskildhet/anonymitet. Jag utförde en dermapen behandling och är supernöjd med resultatet. Tack!
Mr Fathi
Mr Fathi
2022-04-13
Verifierad
Härlig stämning och trevlig personal. Jag tog bort 2 leverfläckar på näsan, tyvärr så fick jag infektion på båda fläckarna av någon anledning. Då fick jag göra en efterkontroll redan inom 2 veckor, och tjejerna gjorde en ytterligare laserstrålning på leverfläckarna utan extra kostnad. Nu efter 2 månader har huden/färgen mer eller mindre jämnat ut sig. Var skeptiskt i början, men är nu nöjd. Tack för all hjälp!
Caroline Forslöw
Caroline Forslöw
2022-03-23
Verifierad
Vilket superbesök, från första steget innanför dörrarna tills jag gick igen! Tack för ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande rakt igenom 🙏
Svara från Well & Carrot publ. Stockholm Medicus 2022-03-26
God lördagsförmiddag finaste, med dig som besökare är det alltid lätt att ge lite extra. Tack för att du valde oss, välkommen åter//Maria med personal
MARIE B
MARIE B
2022-03-08
Verifierad
Vill slå ett slag för bröstförstoring med fillers hos Stockholm Medicus. Jag har många år velat göra en bröstförstoring men inte känt mig bekväm med implantat. Hittade efter mycket sökande Stockholm Medicus som gör förstoring med fillers. Kan varmt rekommendera detta . Förstoringen görs utan större operation vilket också betyder mindre värk och besvär efteråt. Det går snabbt och med en mycket kompetent personal. Ska nämna att jag idag är 55+ och gjorde min förstoring för 6 månader sedan och har idag bröst som både ser naturliga ut för min ålder och känns naturliga. Mina bröst först lite större, lite fylligare. Såå nöjd! Så alla ni som kommit upp i åren och inte riktigt är bekväma med era bröst , här har ni ett bra och smidigt alternativ till implantat! Jag trodde jag var för gammal men inte alls . Vågade efter lång tid ta kontakt och tala om att jag trots min ålder ville göra bröstförstoring med fillers. Ingen höjde på ögonbrynen utan alla tog hand om mig och fick mig att känna mig välkommen och speciell. När jag kom på återbesök så kändes det som att träffa vänner man ej sett på ett tag. Har aldrig varit så nöjd med mina bröst och jag njuter av att ha fått lite större och fylligare bröst, känna mig lite mer kvinnlig. Rekommenderar bröstfillers till er som känner er tveksamma till implantat och vill ha en naturlig förstoring oavsett din ålder.
Denise Maria
Denise Maria
2022-02-20
Verifierad
Rekommenderar Stockholm Medicus till alla. Jag tycker dem är oerhört proffsiga och gör inte behandlingar om man inte är kandidat för det vilket gjorde mitt val tryggare och enklare. Dem är fantastiska på kliniken och jag hade valt dem alla gånger om!
Svara från Well & Carrot publ. Stockholm Medicus 2022-02-21
God morgon Denise, tusen tack för dina fina ord, vad glada vi blir!//Maria med personal
DENICE T
DENICE T
2022-02-17
Verifierad
Kan varmt rekommendera Stockholm Medicus. Dem fick mig till och med att skratta på operationsbordet vilket gjorde att jag kände mig mer lugn och trygg. Personalen är fantastiskt och jag skulle absolut välja dem denna klinik igen.
Evelina Annika S
Evelina Annika S
2022-02-10
Verifierad
Otroligt professionella i sitt bemötande samtidigt som resultatet blev över förväntan. Jag är mer än nöjd och kan varmt rekommendera företaget!
Sarah
Sarah
2022-01-12
Verifierad
Bästa beslutet jag tagit! Gjort bröstfillers hos Medicus, så smidigt och smärtfritt! Alla var så trevliga och omhändertagande så alla nervösa nerver försvann direkt. Trodde det skulle göra ont och ömma men icke! Kändes som jag hade lite träningsvärk dagen efter, det var allt. Det ser och känns så naturligt att ingen kan se att du fuskat lite på vägen. Skulle rekommendera alla som är osäkra eller rädda för operation att göra fillers hos Medicus istället. Så nöjd!
Patrik Hellgren
Patrik Hellgren
2021-12-15
Verifierad
Very kind, caring and professional staff. I have been using their services för years and there is a reason to why I keep coming back.
Angelica Silverstrand
Angelica Silverstrand
2021-11-28
Verifierad
Supermysig och proffsig personal. Kände mig väl omhändertagen och trygg från att jag klev in genom dörren tills att jag lämnade. Kan varmt rekommendera Stockholm medicus.
Svara från Well & Carrot publ. Stockholm Medicus 2021-11-28
God förmiddag Angelica, vad snäll du är - vi är glada för att få haft dig här oss oss en stund, hoppas du är nöjd så här långt. Vi ses på din efterkontroll, hälsa Stefan å pussa på barnen//Magnus
Mihaela Zaharieva
Mihaela Zaharieva
2021-11-24
Verifierad
Det bästa beslutet jag har gjord var att kontakta Stockholm Medicus. Personalen är så trevlig, engagerad och omtänksam, att man vill inte sluta prata med de, Professionella råd och utmärkt service, man känner sig trygg i deras händer. Rekommenderar alla dagar i året Stockholm Medicus, Tack för att ni finns!
Svara från Well & Carrot publ. Stockholm Medicus 2021-11-28
Finaste Mihaela, du är finast, tack för ditt beröm! Hoppas att du blir lika nöjd med resultatet efter din andra behandling som efter din första :-) . Vi ses igen på din efterkontroll, pussa på mannen å barnen//Maria med personal
sawanna
sawanna
2021-11-11
Verifierad
Den här klinikens hemsida är märklig. De utför plastikkirurgi men på hemsidan uppger man inte av vilka kirurger. Man namnger inte en enda kirurg som utför operationerna. Man har tecknade figurer/avatarer som bilder på personalen som jobbar där istället för foton samt endast förnamnet. Verkar väldigt märkligt. Enligt en jag känner som tyvärr låtit sig opereras på den här kliniken av ren okunskap så får man inte träffa kirurgen innan operationen för konsultation och tydligen inte efter heller. Man kan alltså inte ställa relevanta frågor till den kirurgen som ska utföra ingreppet. Konsultationen görs av annan personal som förhoppningsvis åtminstone är sjukvårdspersonal. Själv skulle jag aldrig gå till en sådan klinik som jobbar på det här sättet och begriper inte hur någon vågar utsätta sig för det här. Det finns mängder av kliniker som mer än gärna frontar sina duktiga plastikkirurger. Man kan överhuvudtaget inte se vilka utbildningar eller vilka skolor de som jobbar på kliniken har gått. Otroligt märkligt och oseriöst.
Svara från Well & Carrot publ. Stockholm Medicus 2021-11-29
Hej ”Sawanna”, tack för dina synpunkter, det är helt sant som du skriver, våra plastikkirurger, som alla är medlemmar i föreningen för svenska plastikkirurger arbetar företrädesvis med plastikkirurgi, inte med konsultationer. Sedan många år tillämpar vi därför principen att varje person som är intresserad av våra tjänster initialt får träffa klinikens konsultenter som rådgör, svarar på dina frågor, hjälper dig med kreditförfrågningar om du önskar samt lämnar pris. Detta gäller oavsett om din frågeställning gäller hårborttagning eller bröstförminskning. Därefter får du som kund möjligheten att överväga vårt erbjudande i minst 48 timmar och samtidigt jämföra vårt erbjudande med andra klinikers erbjudande. De som sedan efter sin urvalsprocess väljer oss som leverantör av en kosmetisk plastikkirurgisk tjänst bokas in för möte med den av våra plastikkirurger som har störst/bäst kompetens på det du vill få hjälp med. Vid detta ditt andra besök kommuniceras detaljerna kring ditt ingrepp, vi preliminärbokar ett operationsdatum samt iordningställer din betalning. De som är intresserade av våra kosmetiska behandlingar kan boka tider direkt, det krävs alltså inga extra möten. Det är vårt sätt att arbeta och vi har i snart 20 år tyckt det har fungerat bra för oss. Att du ”Sawanna” som aldrig besökt oss tycker annorlunda är ju tråkigt men dessvärre inget som kommer att förändra vårt sätt att arbete. Och våra emojis, visst är de härligt harmlösa, vem kan ens tycka illa om en emoji (förutom du tydligen)?? Tack vare våra emojis kan vi som arbetsgivare skydda vår personal mot alla fega kränkningar av personer som under påhittade namn skickar påhittade kommentarer med ett enda syfte - att skada. //Verksamhetsansvarig
FARNOUSH E
FARNOUSH E
2021-11-01
Verifierad
Otroligt bra servis och en fantastiskt, proffsigt resultat som väckte mig återigen till livet. Så tacksam på allt omtänksams rådgivning och supporten hela vägen från första besök till sista återbesök. Vad önskar man mer? Värmt rekomenderar!
Dunya Said
Dunya Said
2021-10-27
Verifierad
Svara från Well & Carrot publ. Stockholm Medicus 2021-11-28
Asså Dunya, Stockholms snyggaste å smartaste - kul för oss att att du hälsar på oss så ofta .=) //Maria med personal
Melina Milosevic
Melina Milosevic
2021-10-25
Verifierad
Svara från Well & Carrot publ. Stockholm Medicus 2021-11-28
Taaaack ❤️❤️❤️
Victor Schwartz
Victor Schwartz
2021-09-28
rekommenderar Verifierad
Very professional people and very nice!❤️
Häverödals Allservice AB
Häverödals Allservice AB
2021-09-28
Verifierad
Till en början så var det en klinik som verkade bra och seriös. Men nu, efter op och resultatet så lyser deras oprofessionella karaktärer igenom. Har fått ett dåligt resultat. Betalade en ordentlig summa för opn. var på åb och då fick jag ett bra bemötande och problemlösningar. och förlsag på korrigeringar som dom skulle åtgärda. Men sen när vi hördes efter sommaren så skulle jag få betala mer än vad ursprungs opn kostade. ( i den summan så skulle ja betala en del själv vilket va ok ). Så dom håller inte det dom säger. och nu när jag kontaktat dom så får jag inga svar. och dom skickar inte heller mina journaler som jag bett om. Det måste dom göra enligt lag. Har vart på andra konsultationer då jag har haft en dålig magkänsla över denna klinik. Och dom kirurger jag träffat har sagt samma sak. Att dom som utförde opn inte vet vad dom sysslar med. Det är synd för vissa anställda på denna klinik är fantastiska. rekommenderar inte denna klinik. Kommer gå vidare med detta.