BOS Beds Nieuwleusen

www.bosbedden.nl

BOS Beds Nieuwleusen Reviews

Excellent rating
4.5
156 reviews Verified
BOS Beds Nieuwleusen
%title%

%offer%

Reviews ( 156 ) 4.5

U Olsman
U Olsman
2024.06.14
Prettige en eerlijke adviseurs. Veel keus, goede variatie. Ze proberen je niet het duurste te verkopen maar wat echt bij je past. 12 jaar geleden al goed ervaringen gehad. Nu weer. Aanrader! We hebben diverse bedden geprobeerd, water bed, boxspring, traagschuim, latex, technogel. De slaap scan gaf heel veel duidelijkheid. Klopte ook precies. Helaas vanwege mijn gezondheid niet voor de op maat afgestemde ergo sleep kunnen kiezen. Maar gelukkig goede alternatieven, waarvan we beide tevreden zijn.
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2024.07.10
Beste U. Olsman, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Fijn dat het opgevallen is dat wij advies geven op maat. Dat is waar wij ons in proberen te onderscheiden. Wij wensen u veel plezier met de aankoop!
Advertisement
X X
X X
2024.03.27
Geen fijne website.
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2024.04.17
Beste X X, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met onze website. We zijn benieuwd wat u mist. Dit zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan om onze website te optimaliseren. Wij gaan hiermee aan de slag om dit te optimaliseren.
Remko van Minnen
Remko van Minnen
2024.03.20
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2024.04.17
Beste Remko, Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Helaas hebben wij niet kunnen voldoen aan uw verwachting, met de drie van de vijf sterren die u ons gegeven geeft. Dat is jammer. We horen graag waarin wij ons kunnen verbeteren.
Irma Reimert
Irma Reimert
2024.02.28
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2024.04.17
Beste Irma, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Fijn om dit te lezen. hartelijk dank hiervoor.
Sarah Mulder
Sarah Mulder
2024.01.17
Bos Bedden is een echte beddenspeciaalzaak, waar men verstand van slapen heeft. We zijn fantastisch geholpen, doordat betrokken is gevraagd naar onze wensen. Zeer klantvriendelijk, echt leuk om hier een bed uit te zoeken. Iets wat je toch niet vaak doet, terwijl het wel belangrijk is om iets passends te kopen. Fijn als je dan zo goed geadviseerd wordt.
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2024.01.23
Beste Sarah, Wat een mooi compliment, we worden er bijna verlegen van. Bedankt hiervoor en fijn dat ook u dit bij ons opgemerkt heeft. Het gaat immers over je nachtrust, en laat dat nou net 1/3 van je hele leven zijn dat we doorbrengen op bed. Fijn dat u onze unieke expertise opgemerkt, benoemd en gewaardeerd word. Wij hebben ook u hele graag geholpen, graag tot ziens!
Advertisement
Frans van den Berg
Frans van den Berg
2024.01.13
Uitermate vriendelijke, attente en met zeer veel kennis van zaken, personeel. Prijstechnisch niet de goedkoopste, daar tegenover staat de hoge kwaliteit van de producten. En de koffie is altijd vers
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2024.01.23
Beste Frans, hartelijk dank voor de genomen moeite voor het delen van uw ervaring met ons! Dat onze vakkennis opmerkt heeft, is een mooi compliment! Hier zijn wij vrijwel dagelijks mee bezig om dit up-to-date te houden. Wanneer u in de buurt bent, schroom niet om binnen te komen voor verse kop koffie.
Jan Breukelman
Jan Breukelman
2024.01.06
Fijn geholpen door Mirjam!
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2024.01.08
Beste Jan, Wat enorm fijn om te horen dat Mirjam goed geholpen heeft! Iedere dag doen wij ons best weer voor, fijn dat dit opgemerkt en gewaardeerd word. Bedankt dat u de moeite heeft genomen voor het delen van uw positieve ervaring met ons!
Martijn Kamphuis
Martijn Kamphuis
2024.01.04
We zijn 2 dagen geleden bij Bos Bedden in Nieuwleusen geweest. We zijn eigenlijk al maanden op zoek naar een ander bed, maar door drukte kwamen we hier aldoor niet aan toe, of ging een van ons op onderzoek uit. Mijn vrouw is een makkelijke slaper en had weinig noten op haar zang. Ik ervaar veel fysieke klachten als ik ‘‘s ochtends wakker word. ‘Last van mijn schouder/ nek, heupen en moeë benen. Bij het eerste matras waarop ik mocht liggen, viel direct op dat ik wat vreemde verhoudingen heb in mijn Postuur waardoor ik ook krampachtig lig. Na een scan in een slaapcabine kwam er een voorstel uit, waarmee we samen hebben gekeken naar een passend matras van verschillende merken. Na 3 andere matrassen ging ik op een passende Pullman liggen en ging er een wereld van comfort en stabiliteit voor mij open. We hebben direct een bed laten samenstellen waarbij mijn vrouw een Firm-stevigheid koos en ik een normale. Nu mogen we enkele weken wachten en hopen we dat we hier net zo van kunnen genieten als in de winkel. Mijn review gaat vooral over de vakkundigheid van de verkoper, prettige omgang met ons en onze kinderen (die zich ook 1,5 uur moesten vermaken) en brede assortiment van Bos Bedden.
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2024.01.08
Beste Martijn, vrouw van + kids, We worden er bijna verlegen van, wat een mooi compliment! We willen jullie bedanken voor jullie gezellige bezoek en we hopen dat jullie kids genoten hebben van de demonstratie van het elektrische bed en de lolly’s 😉. Daarnaast natuurlijk ook fijn dat we jullie mochten adviseren en we jullie nieuwe mooie bed binnenkort mogen leveren, wij kijken hier naar uit! Nogmaals graag gedaan en we zijn ervan overtuigd dat ook gezond & pijnvrij slapen binnenkort is gerealiseerd!
jeroen
jeroen
2023.11.25
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.12.05
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor het delen van uw mooie review.
Advertisement
Léon ten Brinke
Léon ten Brinke
2023.11.17
Super geholpen en zeer vriendelijk. Ook de koffie was perfect ;)
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.11.17
Beste Leon, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons, daar worden we blij van. Bedankt!
Johan Schulten
Johan Schulten
2023.10.05
Uitstekende produkten en service
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.10.10
Beste Johan, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. Fijn om te horen dat ons aangeboden producten en service als uitstekend ervaren wordt. onze inzet en aanbod wordt hier beloond, dat doet ons goed. Bedankt daarvoor!
Erik W (PappieX)
Erik W (PappieX)
2023.10.03
Prima advies gehad. Volop keuze, bijna te veel om op te noemen. Wij zijn geslaagd!
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.10.10
Beste Erik, Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed om te horen dat de keuze gewaardeerd wordt en uiteraard dat u geslaagd bent bij ons. Alvast veel plezier gewenst met uw aankoop.
Jurgen Gerritse
Jurgen Gerritse
2023.10.01
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.10.10
Beste Jurgen, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons, hier zijn wij enorm blij mee.
Advertisement
Riekje Meijerink
Riekje Meijerink
2023.08.21
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.08.21
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons.
Bert Schuttert
Bert Schuttert
2023.08.11
We zijn heel erg tevreden over de service van Bos Bedden en zijn heel goed en deskundig geholpen door Mariëlle.
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.08.21
Beste Bert, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Service hebben wij hoog in het vaandel staan, fijn dat u dit opgemerkt is en dit als goed en deskundig ervaren heeft, bedankt!
Alicia Doelens
Alicia Doelens
2023.08.06
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.08.21
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons, hier worden we blij van!
IngeM
IngeM
2023.08.05
Heel erg goed geadviseerd. Alle tijd om je te oriënteren en uut te proberen. Geen gedram dat je moet kopen eerst even over nagedacht en Uiteindelijk slaap ik op een fantastisch heerlijk pullman matras. Top. Prima zaak!
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.08.21
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. Fijn dat onze werkwijze opgevallen is, hier doen wij altijd ons best voor. Wij adviseren graag. En oriënteren is natuurlijk geen probleem. Voor een goede nachtrust moet je niet over één acht ijs gaan! Hartelijk bedankt!
Advertisement
Gerard Waanders
Gerard Waanders
2023.07.23
Voor één goede nachtrust slaag je hier altijd, eerlijk advies
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.08.21
Beste Gerard, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. Fijn om dat ook via deze weg te mogen lezen.
Ben Kant
Ben Kant
2023.05.21
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.05.27
Dank u wel voor uw positieve review. Wij zijn blij deze te mogen ontvangen en waarderen dat u de moeite genomen heeft ons dit compliment te geven. Hartelijk dank hiervoor.
Ninoslav Jukić
Ninoslav Jukić
2023.05.09
Reply from BOS Beds Nieuwleusen 2023.05.27
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Mooi om te zien dat u hiervoor de moeite genomen heeft, dank u wel hiervoor. Een ware beloning voor alle medewerkers van Bos Bedden.