Bombay Tandoori Tønsberg

www.bombaytandoori.no

Bombay Tandoori Tønsberg Reviews

Good rating
4.4
779 reviews Verified
Bombay Tandoori Tønsberg
%title%

%offer%

Reviews ( 778 ) 4.4

SakGameR
SakGameR
2024.07.17
meget god mat
Atmosphere
Food
Service
Tone G
Tone G
2024.07.17
Verified
Dyrt og dårlig Ikke hjemmelaget chutney som sist besøk. Kalde forretter.hva har skjedd? Og dyrt for en middels minus matopplevelse.
Tabi Rosida Horn
Tabi Rosida Horn
2024.07.16
Atmosphere
Food
Service
Marcus Helgeland Wold
Marcus Helgeland Wold
2024.07.16
Atmosphere
Food
Service
Heidi T
Heidi T
2024.07.11
Verified
A very good food experience! We were well received and well followed up throughout the stay by a very welcoming and nice waiter. The restaurant is centrally located in Tønsberg. The food was great! We started with papadoms with accompanying sauces and had two main dishes that we shared between us and a bottle of red wine. Prices were good. The whole meal was about 1300 NOK. We will definitely come back later 😃
Asle Harald Sellstad
Asle Harald Sellstad
2024.07.10
Fantastisk mat, mye og god mat med masse smak. Her får man valuta for pengene. Kunne nok gjort mye mere ut av lokalene med hjelp fra en dekoratør eller liknende for å få opplevelsen av restauranten litt koseligere og varmere. Uansett så smaker maten kjempebra
Atmosphere
Food
Service
Lars Frode Finstad
Lars Frode Finstad
2024.07.01
Koselig lokale og god mat. Anbefales.
Atmosphere
Food
Service
Ronny Jensen
Ronny Jensen
2024.06.26
God Indisk mat og hyggelig betjening. Man føler at dem vil at kundene sine skal ha den beste opplevelsen.
Atmosphere
Food
Service
Sten-Rune “Hyzt3ria” Gåsland
Sten-Rune “Hyzt3ria” Gåsland
2024.06.26
Stemningsfull restaurant med veldig hyggelig personale. Maten var helt nydelig. Kan absolutt anbefales.
Atmosphere
Food
Service
Anna Johansson
Anna Johansson
2024.06.14
Veldig koselig sted å kjempegod mat! 🥰
Atmosphere
Food
Service
Julian Leide
Julian Leide
2024.06.08
mango lassien med bremykt var helt nydelig, jeg kommer tilbake🙏🙏🔥 han jeg sendte bilde av skal lage meg en mango lassi når jeg kommer hjem😊
Atmosphere
Food
Service
Mehader Teklit
Mehader Teklit
2024.06.03
Atmosphere
Food
Service
Alessandro Valvo (alevalvo)
Alessandro Valvo (alevalvo)
2024.05.26
shelja verma
shelja verma
2024.05.05
Atmosphere
Food
Service
Morten Håland
Morten Håland
2024.05.02
En liten tur til Tønsberg, Norway innebærer jo selvfølgelig litt mat... Da var det et gjensyn men Bombay Tandoori, Tønsberg som sto for tur. Restauranten har en koselig indisk atmosfære med en veldig hyggelig servitør som tar meg vel i mot. Prøvde meg på en tradisjonell indisk rett... Butter Chicken med et ostenanbrød på siden og ei indisk øl, Cobra, i glasset. 😃 Det tok ikke lang tid før ei gryte med mat sto foran meg med ris og Nan. Rykende varmt Lesset opp på tallerkenen og hogg inn... Smakte nydelig. En deilig rund smak med et spicy hint. Ostenanbrød var fylt med masse ost... Jepp, det smakte 😁 og øllen var god den og😉 Skulle det vært noe, så kunne det vært et hakk sterkere i forhold til styrke 4, som jeg bestilte. Men absolutt verdt en tur hit om du skal ha noe eksotisk i Tønsberg 👍 #matblogg #matblogger #restaurantblogg #mortensmeningerommatogsaann
Atmosphere
Food
Service
Lisa Marie Gjertsen
Lisa Marie Gjertsen
2024.04.23
Atmosphere
Food
Service
Christer H
Christer H
2024.04.12
Verified
Life is too short not to eat at Bambo Tandori Today we were served lamb with cheesenam with pickled chili. Surpasses everything we have previously ordered here (Is here every Friday) Must try!!
Trond W Presterud
Trond W Presterud
2024.03.27
Kjempe god mat som vanlig , fortjent terningkast 6
Atmosphere
Food
Service
Reply from Bombay Tandoori Tønsberg 2018.11.21
Hei Trond! Takk for terning kast 6 og velkommen igjen :-)
elli spirou
elli spirou
2024.03.16
Υπέροχο φαγητό!!!!👌👌👌👌👌
Atmosphere
Food
Service
Reply from Bombay Tandoori Tønsberg 2024.03.31
Ευχαριστούμε πολύ! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που απολαύσατε το φαγητό μας. Σας περιμένουμε ξανά σύντομα!
My Way
My Way
2024.03.16
Atmosphere
Food
Service
Reply from Bombay Tandoori Tønsberg 2024.03.31
Takk for tilbakemeldingen din🙏