Boetiek 115

www.boetiek115.nl

Boetiek 115 Reviews

Excellent rating
4.7
34 reviews Verified
Boetiek 115
%title%

%offer%

Reviews ( 34 ) 4.7

Demi Jansen
Demi Jansen
2024.05.03
Hele leuke en gezellige winkel!
Nathalie Boudewijn
Nathalie Boudewijn
2024.05.03
Kelly Dächer
Kelly Dächer
2024.05.02
Liz van Gennip
Liz van Gennip
2024.04.07
Tascha Ville
Tascha Ville
2023.10.31
Leuke kleding en jassen
Mariska van Zwienen
Mariska van Zwienen
2023.08.05
Dit is echt mijn favoriete winkel! 💕Gezellige meiden, altijd in voor een praatje en geven goed advies! Toffe merken en vaak nieuwe items! Kortom altijd een feestje om daar even binnen te lopen!
Rowena Kik
Rowena Kik
2023.07.16
Super leuke winkel, erg goede service 😊
Mama Van Bodhi
Mama Van Bodhi
2023.05.13
Geweldige winkel, mooie merken en topverkoopsters. Ik kan hier altijd slagen en voel me er zeer welkom.
Mary de Bie
Mary de Bie
2023.05.12
Super leuke zaak! De keuze is reuze, zowel voor jongere als voor ons oudere die jong proberen te blijven met uitstraling 😉.
Joyce Verdoold
Joyce Verdoold
2023.05.11
Leuke winkel met betaalbare en mooie kleding, ontzettend vriendelijk personeel dat altijd in is voor een gezellig kletspraatje. Ik kom er maar al te graag.
Inez van der Lans
Inez van der Lans
2023.05.11
Regelmatig bij de lieve meiden van Boetiek115 en wat is het fijn om hier te shoppen! Leuke merken, goed advies, actief op socials met veel inspiratie en in de winkel altijd tijd voor koffie en een praatje! Ook de shopping nights/dinnershows zijn een feestje om naartoe te gaan :)
J N
J N
2023.05.10
Hele leuke winkel met veel keus en met spontane gezellige behulpzame verkoopsters.
Dominique Kortenoeven
Dominique Kortenoeven
2023.05.10
Hele leuke kleding boutique met hippe merken met voor ieder wat wils. De meiden van boetiek115 zijn super behulpzaam en geven ook advies op maat. Altijd weer heel erg blij met mijn aankopen!
Irene
Irene
2023.05.10
Boetiek 115 is een prachtige winkel ( zeker na de verbouwing) met een veelzijdig aanbod van kleding. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Ze denken graag met je mee. Ook de online-shop is overzichtelijk en wordt dagelijks bijgewerkt. Ik ben zeer tevreden!
Anneke Graaff
Anneke Graaff
2023.05.10
Regelmatig loop ik Boetiek 115 even binnen en meestal loop ik blij de winkel weer uit met een nieuwe aankoop. Omdat ik representatief moet zijn voor mijn werk als uitvaartverzorger, weet ik dat ik bij Boetiek 115 altijd wel iets kan vinden. De kleding is van goede kwaliteit en er zijn verschillende kledingmerken, dus voor iedereen wat wils. Ook als ik alleen maar even kom neuzen is dat geen probleem, je wordt altijd vriendelijk begroet en ze denken met je mee. Ik zou zeggen, loop gerust naar binnen, daar zou je geen spijt van krijgen!
Samantha Maes
Samantha Maes
2023.05.10
Supermooie boetiek. Hele professionele en vriendelijke medewerkers. Altijd een feest om hier te shoppen!
lizannem1
lizannem1
2023.05.10
Onwijs leuke kledingzaak! Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Leuke merken, goede prijzen. Een bezoek zonder iets te kopen is mij nog niet gelukt!
Marga De Koning
Marga De Koning
2023.05.10
Kaylee Jansen
Kaylee Jansen
2023.05.10
Leukste collecties met de liefste meiden die je altijd eerlijk en oprecht helpen🥰
Angelique Hage
Angelique Hage
2023.05.10
Mooie winkel, altijd gezellig en persoonlijke advies! 🤎