Bluedragon City Tours

www.bluedragon.pt

Bluedragon City Tours Reviews

Excellent rating
5.0
6959 reviews Verified
Bluedragon City Tours
%title%

%offer%

Reviews ( 4327 ) 5.0

TJJ
TJJ
2024.07.23
Porto City Food and Drink tour delighted us with good food and good fun. Fabio took us on a delightful tour of the city's traditional and interesting cuisine. We visited a number of locals spots and tried a variety of items. The tour was not too hilly which is a plus in Porto. The group size was just right. My favorite was, if I recall its name correctly, the Bifana sandwich served by a little hole-in-the-wall joint. It was one of many highlights on this wonderful tour.
Tom de vogelaere
Tom de vogelaere
2024.07.23
kfcmum
kfcmum
2024.07.23
Verified
Bike tour Porto Our guide Cris spoke excellent English, was knowledgeable, friendly and extremely patient with everyone in the group
Colette
Colette
2024.07.23
Verified
Leuke manier om Porto te leren kennen. Vraag naar Angelica! Leuke tour, goed te doen de hoogteverschillen met e-bike, verkeer wel druk in de middag. Door deze tour te doen vlak na aankomst leer je snel de stad kennen. Angelica doet het leuk, prima tourguide!
Eibihp
Eibihp
2024.07.23
Verified
Vale la pena ! Cris fue un excelente guía, muy atento a lo que era de nuestro interés. Las 3 horas se nos pasaron volando con sus explicaciones y relatos Gracias Cris!!
tom
tom
2024.07.22
Verified
Start uw verblijf in Porto met deze fietstocht SUPER. We waren met een bang hartje vertrokken met onze dochter die nog net geen 8jr is. Maar onze nederlandstalige gidsen Tommy en Guido stelden haar zeer op haar gemak en hadden het tempo aangepast naar haar. De rit op zich is zeker goed doenbaar voor mensen met elk niveau van conditie dankzij de elektrische fietsen. De gidsen waren zeer aimabel en aangenaam om naar te luisteren. Zeker een aanrader bij een bezoek in porto. Moest het mogelijk zijn, uw reis starten met deze tocht. Je krijgt veel do's en dont's mee voor uw verdere verblijf in porto.
PC_family9
PC_family9
2024.07.22
Verified
Fantastic company and tour guide Fantastic Segway to purr around the old town of Porto. Igor was a great guide - informative, knew the history, passionate about his town and good sense of humour. This, along with the e-bike river tour (also offered by the same company) were definitely worth it. Great company to book with.
Pak
Pak
2024.07.22
Verified
Brilliant Fantastic way to see the city and explore the river down to the sea. The E bikes made it so easy especially up the steep hills. Vinny - our guide, was informative, funny and kept us together. We were lucky - our Group was only 4. One of the highlights of our long weekend.
Bas M
Bas M
2024.07.22
Verified
Een hele interessante en mooie fietstour Een hele leuk fietstour door Porto en Vila Nova de Gaia! Op electrische fietsen door de straten van Porto gefietst langs vele bezienswaardigheden en mooie uitzichten. Onze gids Gerrit kon ons veel vertellen over de stad, zijn inwoners en de bezienswaardigheden en dat terwijl hij het nog niet zo heel lang doet. Met een fijne pauze met koffie en een pastel de nata als tussenstop was dit een hele leuke ervaring, een aanrader!
Simone Andrade
Simone Andrade
2024.07.21
Nosso guia Ruben foi ótimo.
Reply from Bluedragon City Tours 2024.07.22
Olá, Simone Andrade! 😊 Agradecemos pela avaliação positiva! Ficamos muito felizes em saber que o nosso guia Ruben proporcionou uma ótima experiência durante a sua visita. Esperamos revê-la em breve para mais momentos de diversão e descobertas! Atenciosamente, A equipa da Bluedragon City Tours - Porto 🚶‍♂️
Lucile Bonneau
Lucile Bonneau
2024.07.21
Super visite de porto avec notre guide Raquel, super sympathique et parle parfaitement le français, elle nous a donné plein de tips et de bonnes adresses à Porto, un grand merci!
Reply from Bluedragon City Tours 2024.07.22
Bonjour, Lucile Bonneau! 😊 Merci beaucoup pour votre avis positif! Nous sommes ravis de savoir que votre visite de Porto avec notre guide Raquel a été très agréable. C'est formidable de savoir qu'elle a été sympathique, qu'elle parle parfaitement français et qu'elle vous a donné plein de conseils et de bonnes adresses à Porto. Nous espérons vous revoir bientôt pour d'autres moments de plaisir et de découvertes! Cordialement, L'équipe de Bluedragon City Tours - Porto 🚶‍♂️🍷
Journey49286574856
Journey49286574856
2024.07.21
Verified
Porto by e-bike: Zoom up hills on turbo mode! The e-bike tour is a great way to discover Porto. We had a wonderful time with Angelica, who was so knowledgeable about the city and made the tour extra fun with interesting stories about Porto's history. Thank you, Angelica! Highly recommended!
StefBuijs
StefBuijs
2024.07.21
Verified
Super-tour met NL gids die je alles vertelt over Porto en de Portugese cultuur We boekten deze tour via Tripadvisor en alles wat we lazen klopte. Pro-actieve service, de fietsen stonden klaar, makkelijk parkeren in de directe omgeving waar we de fietsen ophaalden en bovenal natuurlijk een fantastische rondleiding door Porto. Fietsen in Porto is een belevenis en echt een aanrader: je ziet in korte tijd veel van de stad. Het enige is dat de stad totaal ongeschikt is voor fietsers, maar onze gids organiseerde en tourde daar perfect omheen. De fietsen zelf zijn wat gedateerd maar ze functioneerden, dus verder prima. En wat een schitterende stad is dit! De rivier, de bruggen, de schitterende gebouwen en de sfeer… Geweldig! We kregen een Porto-tour door de Nederlandse gids Philip de Wit. Echt een topper! De tour is heel leuk voor alle leeftijden. Ouderen en kinderen kunnen de hoogteverschillen dankzij de elektrische fiets prima aan!
Maarten H
Maarten H
2024.07.21
Verified
Aanrader, ook met tieners We hebben genoten van de fietsrit met onze gids Alexander. Hij paste zich goed aan aan de groep aangezien er ook tieners bij waren. Hij gebruikt vaak humor en zelfs ook een blitse yogasessie. Bij een technisch mankement aan de fietsen heeft hij steeds goed gehandeld.
LoveP3597542
LoveP3597542
2024.07.20
Verified
Excellente visite Excellente visite avec la guide Raquel Très intéressante, à l'écoute, disponible À beaucoup de connaissances, Parle couramment le français Donne des idées pour poursuivre la découverte de Porto Envoie un mail récapitulatif suite à la visite
787carln
787carln
2024.07.20
Verified
Cycling with Alexandre is great 👍🏻☀️🚲 A very nice experience to get to know Porto and the highlights in an active and interactive way with our fantastic guide Alexandre!
Susan
Susan
2024.07.20
Verified
Fun ride Fun bike ride down the river to the coast. It was raining at first so the narrow streets were a bit slippery Our guide was great Go to the restroom before they have no bathroom
Marije M
Marije M
2024.07.20
Verified
Super leuke fietstocht om Porto te verkennen met kinderen We hebben de fietstour gedaan met het gezin onder begeleiding van Fatmir. Het was een hele leuke tour, met fijne begeleiding en een goede manier om Porto to ontdekken. Fatmir weet leuke details over de omgeving en weet de aandacht ook van de kinderen goed vast te houden. Aanrader dus!
Ralf D
Ralf D
2024.07.20
Verified
Geweldige must-do in Porto Top middag met Fatmir! Samen met onze jongens (8 en 10 jaar), de tour gemaakt. Leuke verhalen en voor onze jongste (voor wie de elektrische fiets een primeur was) super geduldig. 3 uur lijkt lang, maar er valt zoveel te zien in Porto, de tijd vliegt voorbij.
Dreamer04581582170
Dreamer04581582170
2024.07.20
Verified
Great way to get your tourist bearings in Porto Igor was great! Very informative, funny, and inclusive - he even managed to draw out my shy 13 yr old into conversation. Definitely a great value; he also added a few extra stops than promised by the itinerary. I would recommend this tour to anyone who wants to learn highlights of Porto history, culture and society.