Appartement De Kokverhoeven

www.appartementdekokverhoeven.nl

Appartement De Kokverhoeven التقييمات

تصنيف ممتاز
4.9
48 من المراجعات تم التحقق
Appartement De Kokverhoeven
%title%

%offer%

التقييمات ( 48 ) 4.9

Wouter Wetemans
Wouter Wetemans
2024.07.08
We verbleven een week in het appartement en vanaf het begin voelde het als thuiskomen: Wauw wat een geweldige plek! Ook was er goede en vriendelijke communicatie vanuit Joris en Rolf, met duidelijke instructies in het fotoboek als iets niet duidelijk was. Het appartement is luxe, goed verzorgd en van alle gemakken voorzien met een terras waar je uitzicht hebt op de jachthaven. Aangezien het terras ook overdekt is met een heerlijke warmtelamp kun je ook lekker buiten zitten met wat minder weer of heerlijk wakker worden in de ochtendzon. De bedden zijn ook prima te noemen en weer goed uitgerust wakker te worden. Vanuit hier kun je makkelijk een uitstapje maken naar oa. Veere, Goes, Middelburg en Domburg. Het was een hele fijne week. We komen zeker nog eens terug!
Juergen
Juergen
2024.07.04
10 تم التحقق
Voortreffelijk
Marjo
Marjo
2024.06.28
10 تم التحقق
Super appartement. ☺ Super mooi appartement met alles erop en eraan. Van alle gemakken voorzien zoals koffie ,thee ,kruiden ,luxe toiletartikelen enz. Goede bedden. Echt super. ☹ Niets viel tegen. Ja toch wel 1 ding. Dat de vakantie weer klaar was. Wij konden nog wel weken vertoeven daar.
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Wat ontzettend fijn om te lezen. Zeer dank voor jullie komst en het vertrouwen in ons. Lieve groeten Rolf en Joris . Tot heel graag ziens 🥰🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️
Emma
Emma
2024.06.24
9.0 تم التحقق
Fantastisch
Andreas
Andreas
2024.06.22
9.0 تم التحقق
☺Von den Eigentümern sehr gut und liebevoll eingerichtet. Anhand der vorhandenen Gewürze und der Kochausstattung merkt man, dass die Eigentümer die Wohnung selber nutzen.
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Danke dass du gekommen bist und uns vertraut hast. Wir freuen uns auf das nächste Mal. Viele Grüße, Rolf & Joris
Iges
Iges
2024.06.14
10 تم التحقق
Luxe Apartment: Nomen est Omen 😀👍 ☺Das Apartment macht seinem Namen alle Ehre. Eine wirklich tolle Unterkunft! Super Ausstattung, es hat einfach nichts gefehlt. Alles total sauber und gemütlich. Auf der überdachten Terrasse konnte man auch bei schlechtem Wetter gemütlich sitzen und den Blick auf den Hafen genießen. Gemütliche Sessel und Sofa luden drinnen zum Relaxen ein, nachdem man den Tag über viel unterwegs war. In der Küche fehlte nichts, außer einem Koch. 😀 Die Betten waren super bequem und die Bäder waren genauso gut ausgestattet wie der Rest der Wohnung. Es gab einen Hauswirtschaftsraum mit Waschmaschine, Trockner, Bügelbrett und mehr. Der Kontakt mit den Vermietern war sehr nett und unkompliziert. Wir können das Apartment uneingeschränkt empfehlen und vergeben volle 10 Punkte.
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Vielen Dank für Ihre Begeisterung und Ihren Besuch bei uns in Kamperland. Wie schön, dass es dir so gut gefallen hat. Wir freuen uns, Sie beim nächsten Mal wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Herzliche Grüße, Rolf & Joris
Stefanie
Stefanie
2024.06.02
10 تم التحقق
Super verblijf gehad met de ouders. ☺ Alles was tot in de puntjes verzorgd met oog voor detail. Modern, proper, goeie bedden, lakens met ´hotelgevoel´, grote douches, fijn terras, comfortabele stoelen, super uitgeruste keuken; koffie/thee, kruiden/olie, potjes, plankjes, wijn/champagne glazen, kwalitatief servies (nog nooit eerder tegen gekomen in dit genre accomodatie), kaarsen, melkopschuimer,... Te veel om op te sommen :) Ik kan geen negatief punt bedenken. Grote parking vlak naast de deur. Restaurant Seafarm is een aanrader. (8min rijden) En als het wat meer mag zijn, Mezger (we hadden iets te vieren). (22min rijden) Tof dat er voor elk van ons een flesje water lag en een drankje/knabbeltje. Heel attent! ☹ Niets
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Wat fijn dat jullie zo’n fijn weekend hebben gehad met elkaar. Dank jullie wel voor de komst en het vertrouwen. Wij gaan zeker eens naar Metzger op jullie aanraden 🥰. Wie weet tot een volgende keer. Lieve groeten Rolf en Joris
Annelies
Annelies
2024.06.02
10 تم التحقق
Niets dan lof ☺ Een werkelijk prachtig appartement op een fantastisch plekje met terras pal aan de marinahaven! Boten die komen gaan, heel rustig, maar toch altijd wat te zien, leuk. Op niets is beknibbeld, van deurklinken tot wijnglazen tot goed en mooi buitenmeubilair. Foto's van de inrichting zouden zeker niet misstaan in een woonblad. Goede bedden, heerlijk geslapen. En ieder stel z'n eigen badkamer is ook heel fijn. Ik kan het iedereen aanraden. ☹ Helemaal niets.
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Wouw, dank jullie wel voor deze mooie review. Wat fijn dat jullie er zo hebben genoten. We hopen jullie nog eens te mogen verwelkomen 🥰. Dank jullie wel voor het gestelde vertrouwen en jullie komst. Liefs Rolf & Joris
Nanya
Nanya
2024.05.10
10 تم التحقق
Fantastisch ☺ Alle voorzieningen van haardroger tot boterhamzakjes ☹ Het was een geweldig verblijf!
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Dank jullie wel voor het vertrouwen en enthousiasme in ons verblijf in Kamperland. We verwelkomen jullie heel graag een volgende keer weer. Fijn dat jullie zelfs de boterhamzakjes hebben gevonden zo boven de oven 😇. Lieve groeten Rolf en Joris
Thomas
Thomas
2024.05.06
10 تم التحقق
Grandios ☺Alles sehr sehr edel
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Wie schön zu hören, dass Sie so eine gute Zeit hatten. Wir danken Ihnen vielmals für das entgegengebrachte Vertrauen und freuen uns auf ein Wiedersehen beim nächsten Mal. Viele Grüße Rolf & Joris
Pieper
Pieper
2024.04.19
10 تم التحقق
☺Es war trotz schlechtem Wetter eine super schöne Zeit. Das Apartment ist ein Traum. Sehr komfortabel und sehr sauber. Die Vermieter sind super nett. Sie versuchen alles, dass man sich wohl fühlt. Thomas und Christiane
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Wir haben es wirklich genossen, Sie als Gast zu haben. Leider haben wir keinen Einfluss auf das Wetter und freuen uns daher umso mehr, dass Sie eine so schöne Zeit hatten. Ich würde mich freuen, dich das nächste Mal zu sehen 😍. Viele liebe Grüße, Rolf & Joris
Demir
Demir
2024.03.03
10 تم التحقق
Weekendje weg met vriendin ☺ Een heerlijk weekendje weg gehad! Erg vriendelijke contactpersonen en heel zorgvuldig. Communicatie was het beste wat je kunt hebben/krijgen. ☹ Er was niets te kort
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Wat ontzettend fijn dat jullie zo fijn een weekend weg hebben gekund. Dank jullie wel voor het vertrouwen en we verwelkomen jullie graag weer eens 😇😎. Veel groeten Rolf & Joris
Mieke
Mieke
2023.11.20
9.0 تم التحقق
We komen zeker opnieuw ☺ Mooi ruim appartement met heel veel smaak ingericht. Uitzicht op de haven van Kamperland. Alle fasciliteiten zijn aanwezig. De gastheren zijn heel toegankelijk. Een echt aanrader.
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Hoi Mieke en reisgenoten. Dank jullie wel voor de komst en het vertrouwen. We vinden het zeer fijn te lezen dat jullie het zo naar de zin hebben gehad. Wij verwelkomen jullie heel graag een volgende keer. Lieve groeten Rolf & Joris
Seren
Seren
2023.11.07
10 تم التحقق
A wonderful, cosy and homely stay in Kamperland. ☺We can’t thank our hosts, Joris & Rolf, enough for making our stay so comfortable and welcoming. They literally went above and beyond to make the apartment cosy and like a second home. We could find no fault and we would definitely stay here again and throughly recommend to others. ☹There was nothing to dislike about the property. It was lovely.
الرد من Appartement De Kokverhoeven
What a great review we received from you. Thank you very much and we were very pleased that you had such a good time. Thank you for your trust and we look forward to seeing you next time. Kind regards, Rolf & Joris
Gillian
Gillian
2023.10.22
10 تم التحقق
Wish we stayed longer. ☺Very clean and comfortably furnished apartment in a peaceful location overlooking the marina. Walking distance to several restaurants. Excellent location for touring Zeeland.
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Hi Gillian, how nice to read that you had such a nice time. Thank you for your trust and coming to our apartment. Who knows, until next time. Kind regards, Rolf and Joris
Julia
Julia
2023.10.10
10 تم التحقق
Einfach nur toll! ☺Es ist eine sehr geschmackvoll eingerichtet Wohnung. Alles was man braucht ist reichlich da. Von dem Balkon hat man einen direkten Blick in den Hafen. Hier kann man sich nur wohlfühlen. Auch mit Kindern zu empfehlen, da es vor der Tür direkt einen kleinen Spielplatz gibt. Auch ein kleines Restaurant ist gleich um die Ecke. ☹Das Meer ist nur mit Fahrrad oder Auto zu erreichen.
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Was für eine schöne Rezension, Julia. Vielen Dank. Wir haben es wirklich genossen, Sie als Gast zu haben. Der Strand ist tatsächlich etwa 5 Kilometer entfernt. Wir haben sofort überprüft, ob wir in unserer Beschreibung einen anderen Eindruck vermittelt hatten und haben alles korrigiert, was darauf hindeuten könnte. Danke dafür. Wir hoffen, Sie bald wieder zu sehen. Viele Grüße Rolf & Joris
Anoniem
Anoniem
2023.09.10
10 تم التحقق
Fantastisch ☺ Alles; het was in een woord “ fantastisch”. Wil je lekker ontspannen, relaxen en genieten en hou je van luxe en lekker eten dan ben je hier op de juiste plek. De eigenaren zijn onwijs gastvrij en zorgen ervoor dat je, je er direct thuis voelt. ☹ Niets te bedenken
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Wat fijn dat jullie zo’n heerlijk weekend hebben gehad met elkaar. Zeer dank voor het vertrouwen en heel graag tot een volgende keer. Heel veel groeten Rolf & Joris
Johan
Johan
2023.09.08
10 تم التحقق
Hier komen we zeker terug! ☺ Wat een zalige plek om te verblijven! Op ‘veerafstand’ van Veere. Rustig en toch alles op fietsafstand met geweldig uitzicht op de haven. De gastheren hebben werkelijk aan alles gedacht! ☹ Helemaal niets
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Dank jullie wel voor de mooie beoordeling. Wij hebben het heel fijn gevonden jullie te hebben mogen ontvangen en kijken uit naar jullie terugkomst. Dank jullie wel en tot een volgende keer. Veel groeten Rolf & Joris
Jörg
Jörg
2023.08.21
10 تم التحقق
Top, wir kommen gerne wieder ☺Die Ausstattung der Wohnung ist außergewöhnlich, das haben wir so noch nie erlebt. In Küche und Bad ist wirklich alles vorhanden was man braucht. Viele Teller, Tassen, Gläser, Kochgeschirr, Besteck, Aufbewahrungsbehälter, Folien, Handtücher, Toaster, Mixer, diverse Gewürze...... Schöne Terrasse mit Blick auf den Hafen, auch dort alles prima ausgestattet. Großzügiger Wohn-, Eß- und Küchenbereich. Alles modern eingerichtet. ☹Eines der Schlafzimmer hatte keinen Schrank um Sachen reinzuhängen, sondern nur Haken um Kleiderbügel dranzuhängen. Somit hängt die Kleidung offen im Zimmer. Das ist gewöhnungsbedürftig aber ok. Es gibt aber 4 Oberschränke über den Betten, da passen viele kleine Kleidungsstücke rein. Für uns waren die Kopfkissen zu dick, aber das ist ja Geschmacksache.
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Vielen Dank für dieses nette Feedback und dass es dir auch so gut gefallen hat. Wir verstehen Ihr Feedback zum Schrank im Schlafzimmer. Wir haben uns für ein zusätzliches Badezimmer entschieden, sodass wir Platz für einen Kleiderschrank verloren haben. Wir hoffen, dass dieses zusätzliche Badezimmer einen Mehrwert für Sie darstellt. Das Häkeln im Badezimmer werden wir uns auf jeden Fall anschauen 😇. Vielen Dank für Ihr Kommen und wir freuen uns, Sie als Gast wiederzusehen. 🙋🏼‍♂️🙋🏼‍♂️🥰 Rolf und Joris
Gulhan
Gulhan
2023.08.20
10 تم التحقق
Top ☺Les équipements étaient au top De la littéraire, au four, jusqu’à ls décoration. Tout est pensé pour le meilleur des accueils.
الرد من Appartement De Kokverhoeven
Comme c'est gentil Gulhan que vous ayez passé un si bon moment à tous égards. Nous espérons que vous reviendrez en Zélande. Merci d'être venu et belle critique. J'adore Rolf et Joris ce commentaire a été préparé à l'aide d'une application de traduction 😇