Akerselva Padleklubb

www.akerselvapadleklubb.no

Akerselva Padleklubb Anmeldelser

Excellent vurdering
5.0
26 anmeldelser Verifisert
Akerselva Padleklubb
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 26 ) 5.0

Ahmad Albouti
Ahmad Albouti
2023.09.03
Så hjelpsom staff og veldig fint opplevelse
Marthe Glad Munch-Møller
Marthe Glad Munch-Møller
2023.08.08
Vi fikk låne båt og fikk god informasjon om hvordan å bruke den. Fikk også låne redningsvester til både voksne og barn. Vi hadde en veldig fin tur.
Henning “Den beste” HeT
Henning “Den beste” HeT
2023.08.07
Hyggelig betjening og super tur med god båt. Anbefales
Jaime Docherty
Jaime Docherty
2023.07.31
Veldig hyggelige og hjelpsomme medlemmer og rett og slett et flott initiativ!
Elin R. Evensen
Elin R. Evensen
2023.07.29
Fantastiske folk som stiller med båt og utstyr for små eventyr i Akerselva og Oslofjorden. Utrolig gøy for oss som ikke har båt å kunne la barna få en slik mulighet. 5-åringen eeeeeelsket turen og hadde stjerner i øynene hele dagen.
Daniel Leunbach
Daniel Leunbach
2023.07.06
Pascal A
Pascal A
2023.06.13
Svar fra Akerselva Padleklubb 2023.06.30
Hei Pascal, tusen takk for din positive tilbakemelding! Vi setter stor pris på din støtte og er glade for at du likte din opplevelse med oss. Vi håper å se deg igjen snart!
Lenny4te
Lenny4te
2023.06.11
APK er en fantastisk klubb som gjør det enkelt å låne kajakk for Oslo folk. Veldig fint tilbud! Jobber som frivillig med kajakkutlån når et finnes tid og det gjør jeg med glede. Heie APK!!
Svar fra Akerselva Padleklubb 2023.06.30
Tusen takk for den fantastiske anmeldelsen, Lenny! Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med vårt tilbud og at du jobber som frivillig med kajakkutlån. Vi setter stor pris på ditt engasjement og ser frem til å fortsette å gi Oslo-folk en enkel og hyggelig opplevelse med kajakklån. Heia APK!
Ola Oftedal Loennechen
Ola Oftedal Loennechen
2023.06.09
Svar fra Akerselva Padleklubb 2023.06.30
Takk for den positive tilbakemeldingen, Ola! Vi setter stor pris på din støtte og er glade for at du er fornøyd med klubben.
Cristina Lastra Martínez
Cristina Lastra Martínez
2023.05.29
Svar fra Akerselva Padleklubb 2023.06.30
Takk for din positive vurdering, Cristina! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.
Kristine J. Wendt
Kristine J. Wendt
2022.07.24
anbefaler
Vi var 3 voksne på tur i robåt med liten el-motor i dag fra kl. 12 30-17. Vi dro ut til Langøyene, badet, grillet og dro tilbake. Flott tilbud og hyggelige frivillige som hjalp oss med utstyr og en gjennomgang.👍🙂
Thomas Roel Moen
Thomas Roel Moen
2022.07.19
Had a great day with the kids in a rowboat with electric motor. So, why are you still reading this and not booking it already? Recommended!
Svar fra Akerselva Padleklubb 2022.08.11
So nice to see you enjoyed our electric boats. Regards, Christian / APK
lieu dao
lieu dao
2022.07.13
Veldig god service og fantastisk veiledning. Vi fikk en nydelig dag langs Akerselva, Sørenga og Oslofjorden 🚣‍♂️
Svar fra Akerselva Padleklubb 2022.08.11
Takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake. Mvh Christian / APK
Niklas Englund
Niklas Englund
2022.06.12
anbefaler
knallbra, enkelt med booking o utlevering, kul før ungar o voksne
Freddy Birkeli
Freddy Birkeli
2022.05.14
Veldig hyggelig, ble tatt godt i mot fra første stund. Spennende sted å padle fra🛶
christian boger
christian boger
2022.05.14
En fantastisk padleklubb som tar ansvar i nærmiljøet. En padleltur på Akerselva eller på fjorden kan anbefales på det sterkeste.
Svar fra Akerselva Padleklubb 2023.06.30
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen, Christian! Vi er glade for å høre at du synes vi tar ansvar i nærmiljøet og at du anbefaler padleturene våre på Akerselva og i fjorden. Vi håper å se deg igjen snart, og ta gjerne kontakt med klubben hvis det skulle være noe.
Tanya Anita Moreno Lindahn (Tanita)
Tanya Anita Moreno Lindahn (Tanita)
2021.09.24
Fantastisk Padleklubb 🛶
Yngvar Bjartveit
Yngvar Bjartveit
2021.09.15
APK is one of the major young powers🦾 Defining NATURE 2.0
Freddy Edvardsson Birkeli
Freddy Edvardsson Birkeli
2021.08.06
anbefaler
Nyinnmeldt medlem, booket kano til min datter og meg. God hjelp med utstyr, topp tur og lærte kjapt om hvordan ta vare på utstyret etterpå. Husk venstre elveløp i tunellen nedover😂
Amela Kol Uder
Amela Kol Uder
2021.08.02
anbefaler
enkelt å booke, vennlig og hjelpsom, rimelig/gratis for medlemer og ikke minst bidrar til å øke trivsel i lokalt miljø 🤩