WD Metal - Interior Design Reviews

WD Metal - Interior Design Reviews

5.0

Excellent - based on 11 reviews

wd-metal.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (11)
PIENNEDERLOF
PIENNEDERLOF
2023-09-13
De foto’s zeggen eigenlijk al genoeg! Maar wauw wat zijn de jongens van WD-metal kunstenaars. Wat zij met staal maken is ongekend en dan ook nog een hele fijne communicatie. Al met al een dikke aanrader!
Advertisement
Frank Smit
Frank Smit
2023-08-28
We zijn erg blij met onze taatsdeur. Communicatie verliep uitstekend en de deur werd al snel geplaatst. Vakwerk geleverd! Bedankt 🙏🏼
Iwan Waldt
Iwan Waldt
2023-06-25
Ik heb onlangs een stalen deur gekocht bij WD Metal en de heren hebben uitstekend werk verricht! Heb van te voren mijn huiswerk gedaan en ik wist welk model, kleur en type glas wilde hebben. Op basis van mijn wensen hebben ze een ontwerp gemaakt en met 1 kleine aanpassing was het ontwerp definitief. De levering van de deur verliep vlot en op tijd. De installatie ging ook soepel en voor ik het wist was de deur al gemonteerd. De kwaliteit van de stalen deur was boven verwachting. Het vakmanschap en de afwerking waren uitstekend. De deur ziet er niet alleen prachtig uit, maar voelt ook stevig en duurzaam aan. Ik ben erg blij met de keuze die ik heb gemaakt. De communicatie ging vlot en was duidelijk. Ze waren responsief en ze hielden mij tijdens het hele proces goed op de hoogte van de ontwikkelingen Dus ben je op zoek naar een stalen deur neem dan contact op met WD Metal! De communicatie, kwaliteit van het product, levering en installatie waren allemaal uitstekend. Ik zou WD Metal zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar hoogwaardige stalen deuren.
Nick van der Burgt
Nick van der Burgt
2023-04-13
Van begin tot eind erg professioneel en fijn contact ervaren. Werd erg goed meegedacht en kwalitatief erg goed werk geleverd
Tim Willekes
Tim Willekes
2023-04-07
Super strak werk afgeleverd met onze stalen trapleuningen!! En goede duidelijke communicatie top👍🏼
Advertisement
Rebecca Rademaker
Rebecca Rademaker
2023-03-28
Al voor de tweede keer een taatsdeur laten maken door de jongens van WD Metal. Na onze goede ervaringen bij de eerste keer kwamen wij al gauw weer bij hen uit toen wij opnieuw een taatsdeur wilden. WD Metal heeft ontzettend goed meegedacht met onze wensen. We hebben nu zelfs een kattenluik ín onze taatsdeur!
Nena Haulussy
Nena Haulussy
2023-01-20
Enorm mooie wijnpaal door deze toppers in mijn huis laten plaatsen. Super blij mee, zeker een aanrader!
Onno De Vries
Onno De Vries
2023-01-18
Prima jongens, die weten wat ze doen en kundig, snel en erg fraai werk afleveren. Daniël en Robin luisteren goed naar je wensen, denken mee en overleggen alles met je. Daarbij zijn ze, zoals ons bleek, ook aanzienlijk goedkoper dan concurrenten. Aanrader! Zie de foto van onze fraaie balustrades bij de voordeur met maatwerk-bloembak.
Dennis Geerling
Dennis Geerling
2023-01-17
Wij zochten een taatsdeur om onze verbouwing af te ronden. Via via kwamen wij in contact met Robin van WD Metal. Na het prettige contact via Whatsapp was een afspraak snel gepland. Robin heeft ons rustig en duidelijk uitgelegd wat de diverse maatwerk-mogelijkheden waren. Hij heeft zelfs 's avonds nog een keer stalen/voorbeelden gebracht van de verschillende handgrepen. Binnen 2 werkdagen waren wij eruit qua stijl, afwerking en kosten. Een enorm positieve verrassing was de snelle levertijd: bij de gemiddelde leverancier duurt een maatwerk-deur zo'n 16 weken, maar bij ons zat tussen bestellen en plaatsen maar 2 weken. Daarnaast ook een positieve noot voor de professionaliteit en rust tijdens de plaatsing: geen schroefje verkeerd en alles werd schoon en stofvrij opgeleverd. Tot slot: afwerking is van topklasse, de deur is echt een verrijking van ons interieur. Complimenten aan Robin, ik beveel WD Metal van harte aan!
Advertisement
Jim Van Driel
Jim Van Driel
2022-12-16
Als je op zoek bent naar een taatsdeur, moet je bij Robin en co. zijn. Wat een mooie deur, wat een vakwerk. We zijn er nog elke dag blij mee! WD-Metal denkt met je mee, van ontwerp tot kleur. Onze deur werd snel en vakkundig geplaatst, zonder beschadigingen aan de net gestuukte muur en plafond. En ook het contact is makkelijk en goed.
Coen Heus
Coen Heus
2022-12-16
Wij waren opzoek naar een mooie staatsdeur. We hadden een bedrijf die zou komen inmeten maar leveren duurde langer dan we hadden gehoopt. Toen werden we getipt om WD Metal te benaderen. Dag later kwamen ze inmeten en 2 weken later werd de deur geplaatst. En wat voor een staatsdeur, geweldig mooi!! Super blij mee en goede en snelle service. Top gedaan Robin.