Dil-zen

vakantiewoning-dil-zen.be

Dil-zen Reviews

Excellent rating
4.5
91 reviews Verified
Dil-zen
%title%

%offer%

Reviews ( 92 ) 4.5

Rianne
Rianne
2024.01.20
9.0 Verified
Heeerlijke groepaccomodatue ☺Goede prijs kwaliteit, zeer schoon en fijne bedden ☹Langs drukke weg die je ook in slaapkamer hoort
Lauren
Lauren
2023.12.30
10 Verified
☺Zeer mooi, proper en ruim vakantiehuis. Alles was top in orde! ☹Geen
Lianne
Lianne
2023.12.28
9.0 Verified
☺In dit huis is aan alles gedacht en overal is heel veel zorg aan besteed. Nergens is op bespaard, prachtig ingericht, goede spullen. Zo leuk ook dat er een kerstboom stond. De pooltafel was ook een groot succes. ☹De locatie (de directe omgeving) van het huis is geen pluspunt. Maar dat is niet iets waar je bij aankomst pas achter komt. Je boekt dit huis echt voor binnen. Al is er wel een heel goed verzorgde buitenruimte die wij nu vanwege de tijd van het jaar niet hebben gebruikt, maar die met mooi weer zeker van toegevoegde waarde zal zijn.
Jan
Jan
2023.12.13
10 Verified
top ☺ruimte hygiene (lux)
Léo
Léo
2023.12.11
10 Verified
☺Super séjour chez Anita, maison parfaite pour un séjour entre amis !
Hester
Hester
2023.11.24
10 Verified
☺Supergastvrij, fijne gastvrouw, heel schoon, groot, luxe, en echt zoveel extraatjes, zoals rituals producten, aankomstpakketje met wijn en lekkers, koffie en thee, en zelfs een minibar...heerlijk verblijf gehad hier! ☹Niets
Sofie
Sofie
2023.11.12
10 Verified
☺Fantastisch verblijf, alles ziet er piekfijn uit en de gastvrouw is heel gastvrij.
Rik_interceptor
Rik_interceptor
2023.10.30
10 Verified
Topverblijf !!! ☺We hadden alle comfort , net als thuis. Na een uurtje waren we net als "thuis" , zo voelde het ook ! Ik kan echt geen negatief punt opsommen op deze locatie. Je hebt alles wat je maar wil ! Prachtige uitvalsbasis voor schitterende wandelingen. De gastvrouw is vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van de eerste dag tot de laatste van de week. ☹Ik zou het echt niet weten !
Mohamad
Mohamad
2023.10.20
10 Verified
We had a perfect stay ☺ The host is very friendly. The standards of the house were above expectations. The house is well equipped. It’s close to the street but we barely heard the traffic. It has a parking for 2 cars.
Guido
Guido
2023.10.10
9.0 Verified
Wonderful
Leendert
Leendert
2023.10.07
10 Verified
Exceptional
Hj
Hj
2023.10.01
8.0 Verified
Comfortabel ruim en luxe huis ☺Comfort van het huis.
Jan
Jan
2023.09.28
10 Verified
Rewelacyjny POLECAM ☺Bardzo fajnie urządzony dom , strefa relaksu - bilard , dart ,grill , sofy , leżaki SUPER . Wszystko co potrzebne na wyposażeniu . Bardzo polecam ☹NIC
Marc
Marc
2023.09.25
8.0 Verified
Very Good
Raf
Raf
2023.09.16
9.0 Verified
Wonderful
Yves
Yves
2023.09.15
9.0 Verified
Wat een zalig huis. We verbleven drie nachten, en hebben echt genoten. Van alle gemakken voorzien! ☺Aardige eigenaresse kwam ons de sleutels persoonlijk overhandigen!
Edwin
Edwin
2023.09.05
9.0 Verified
Wonderful
Leen
Leen
2023.09.01
5.0 Verified
Alles zat mee behalve de ligging ☺Mooie ruime woning voorzien v alle comfort ☹De ligging/ aan een drukke rijksweg.Er werd gepromoot dat je daar tot rust kan komen….slapen ging niet, met oordoppen iets beter… maar zeer onrustig om al die auto’s zien voorbij te vliegen
Ides
Ides
2023.08.31
10 Verified
prachtig huisje met een super vriendelijke gastvrouw! ☺Alle comfort in het huisje, alles was aanwezig wat je nodig hebt: 2 frigo's, diepvries, kwalitatieve elektrische materialen, airco op de kamer, opgemaakte comfortabele bedden in zeer ruime kamers! Fijne overdekte buitenruimte, barbecue, stopcontacten buiten. ☹de drukke rijksweg maar dat wisten we op voorhand.
Marinda
Marinda
2023.08.31
9.0 Verified
Fijn groot huis van alle gemakken voorzien ☺Groot huis, perfecte slaapkamers, heerlijke bedden. Lekkere rituals producten. Keuken voorzien van alle benodigdheden. Heel fijn dat er een wasmachine en wasdroger aanwezig is, vooral met zes personen (ook om de handdoeken uit te wassen). ☹De ligging van het huis vonden wij minder; aan een drukke Rijksweg. Ook de geur in het huis was wat muf telkens bij binnenkomst.