The Realest Barbershop

therealestbarbershop.nl

The Realest Barbershop Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
359 recensies Geverifieerd
The Realest Barbershop
%title%

%offer%

Recensies ( 359 ) 5.0

Daniel Kim
Daniel Kim
2024.07.05
I walked in during my business trip because it was close to my lodging. Super friendly owner. He listened to my request and understood exactly what I wanted for my haircut. If you are Asian like me, I highly recommend it. The barber really gets it. He knows how to cut Asian hair (which isn’t a typical haircut). Price was very reasonable. He was very efficient. I’m definitely going back there for my haircut next time I’m visiting Berlin for work.
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.07.09
Hey Daniel, thank you so much for your kind words! we'/re thrilled to hear that you had a great experience at our barbershop and that you were happy with the service. We always strive to understand our customers' needs and provide the best haircut possible. Looking forward to welcoming you back on your next visit to Utrecht! ' Regards, The Realest Barbershop Utrecht
Advertentie
johan Kortekaas
johan Kortekaas
2024.06.29
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.30
Hartelijk dank Johan Kortekaas!! We zijn verheugd dat je onze diensten waardeert bij The Realest Barbershop. Laat ons weten als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen!
David Goshevski
David Goshevski
2024.06.28
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.30
Hartelijk dank, David Goshevski! We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad bij The Realest Barbershop. Als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan weten. Tot ziens!
Luca
Luca
2024.06.24
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.30
Thank you for your review - we're glad we could help. Is there anything we could improve? Have a nice day! With kindest regards The Realest Barbershop Utrecht
Omar khleif
Omar khleif
2024.06.19
Bij Akkad geknipt 👌🏼👌🏼
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.24
Hey Omar Khleif! Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met je knipbeurt bij The Realest Barbershop Utrecht. Als je nog suggesties hebt om onze service nog verder te verbeteren, horen we dat graag! We kijken ernaar uit je snel weer te zien. Groetjes, The Realest Barbershop Utrecht
Advertentie
Quentin Marechal
Quentin Marechal
2024.06.16
Very nice haircut from Do, the team is quite welcoming and professional. I recommend!
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.16
Thank you for your positive review, Quentin! We're delighted to hear that you're pleased with your haircut from Do. Our team always strives to provide a welcoming and professional experience. We look forward to seeing you again soon!
Mart Wijsman
Mart Wijsman
2024.06.12
Aangeraden door een vriend om naar deze Barber te gaan. Ik ben Vandaag voor de eerste keer gegaan en blijf zeker terugkomen. Goede sfeer en goed geknipt.
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.13
Hey Mart Wijsman, Bedankt voor je positieve feedback! 🎉 Wij zijn blij dat je genoten hebt van de sfeer en tevreden bent met je knipbeurt. We kijken ernaar uit om je bij ons terug te zien en je weer van dienst te zijn. Blijf er goed uitzien! Groetjes, The Realest Barbershop Utrecht
Georgio Mertz
Georgio Mertz
2024.06.06
Afgelopen week voor het eerst geknipt door Dimitri, Wauw!!! hij heeft er een nieuwe vaste klant bij.
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.10
Hey Georgio Mertz, Bedankt voor je lovende woorden over Dimitri! We zijn blij dat je tevreden bent met je knipbeurt en verwelkomen je graag als nieuwe vaste klant. Laat ons weten als je nog speciale wensen hebt voor je volgende afspraak. Tot snel! 👌 Met vriendelijke groet, The Realest Barbershop Utrecht
A Ds
A Ds
2024.06.06
Onlangs heeft mijn zoon zijn eerste afspraak bij Dimitri gehad en ik ben enorm onder de indruk van de service en de kwaliteit van het knipwerk. De salon is stijlvol en schoon, wat meteen een goede indruk maakte. Dimitri nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaf professioneel advies over wat het beste bij mijn zoon zou passen. Mijn zoon en ik zijn uiterst tevreden met het eindresultaat. Vriendelijk team en duidelijk gepassioneerd over hun werk! Dimitri, jij hebt in ieder geval een vaste klant er bij!
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.13
Beste A Ds, Wat geweldig om te horen dat jij en je zoon zo tevreden zijn met onze service en kwaliteit! 🌟 We zijn blij dat Dimitri aan jullie verwachtingen heeft voldaan en dat jullie hebben genoten van de salonervaring. Bedankt voor je vriendelijke woorden, we kijken ernaar uit om jullie weer te verwelkomen! Groetjes van het team van The Realest Barbershop Utrecht.
Advertentie
stavros kampranis
stavros kampranis
2024.06.06
Afgelopen zondag door de nieuwe barber Dimitrios geknipt. Een hele positieve ervaring meegemaakt met deze jongeman. Leuke babbeltje gehad en uiteraard een hele mooie frisse kapsel. Zeker een aanrader! Tot snel..
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.10
Bedankt voor je positieve feedback Stavros 😊 Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met Dimitrios en blij bent met je nieuwe kapsel. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen in onze barbershop! Groetjes, The Realest Barbershop Utrecht
Nassim Mohdadi
Nassim Mohdadi
2024.06.06
Toen Dimitrios bezig was met zijn opleiding bij the realest barber academy, ging ik elke vrijdag tevreden naar huis! Super goed bezig vriend. Ga zo door!!!
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.10
Dank je wel, Nassim 🙌 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met Dimitrios' werk! We zullen ervoor zorgen dat hij zo blijft groeien in zijn vak. Hopelijk zien we je snel weer op een vrijdag! Blijf veilig en tot gauw! Groetjes, The Realest Barbershop Utrecht.
Stavros Fragkoudis
Stavros Fragkoudis
2024.06.06
Top service! De kappers zijn altijd vriendelijk. Er word altijd wat te drinken aangeboden. De afspraken zijn altijd goed op tijd. Voor de eerste x geknipt door Dimitrios wat was het goed zeg! Zeer tevreden ga zo door jongens!👍
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.10
Hey Stavros, bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je onze service waardeert en tevreden bent met Dimitrios zijn knipkunsten. We blijven ons best doen om je een vriendelijke en punctuele ervaring te bieden bij The Realest Barbershop. Tot de volgende keer! Groetjes, The Realest Barbershop Utrecht
Tamim
Tamim
2024.06.06
Ik ben door Dimitri geknipt. Erg vriendelijk en leuk persoon. Ik heb gevraagd om een mullet en hij heeft het perfect uitgevoerd. Erg tevreden met het resultaat!
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.10
Hoi Tamim, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat Dimitri je een perfecte mullet heeft gegeven. We zijn blij dat je tevreden bent met het resultaat. We hopen je snel weer te zien bij The Realest Barbershop Utrecht! 🎉 Groetjes, The Realest Barbershop Utrecht
Advertentie
Jan Spowpow
Jan Spowpow
2024.06.06
Net geknipt door Dimitrios, zeer tevreden. En echte topper👍🏻
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.10
Dag Jan, bedankt voor je geweldige feedback! Zo fijn om te horen dat je tevreden bent met de knipbeurt van Dimitrios. Hij is inderdaad een echte topper! We kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen bij The Realest Barbershop Utrecht. Tot ziens! Met vriendelijke groet, The Realest Barbershop Utrecht
razzhey
razzhey
2024.06.06
Dimi klasse barber, knip nu al een lange tijd bij dimi en hij knipt me altijd netjes, altijd een perfect kapsel
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.04.23
Hey Razzhey, Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en prijs. Als je nog specifieke wensen hebt voor je volgende afspraak, laat het ons weten. We zien je graag weer terug! 🪒 Groetjes, The Realest Barbershop!
Dimi griek
Dimi griek
2024.06.06
Eerste keer bij Dimitios geknipt en meteen heel tevreden, goeie jongen en doet z'n werk heel goed👍🏻👍🏻
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.10
Hey Dimi Griek, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met je knipbeurt bij Dimitrios. We zullen ervoor zorgen dat hij je goede service blijft bieden. Als je suggesties hebt om onze service nog beter te maken, laat het ons dan gerust weten. Tot ziens bij The Realest Barbershop Utrecht! Groetjes, The Realest Barbershop Utrecht
Ilias Moschakis
Ilias Moschakis
2024.06.06
Dimitrios heeft me ontzettend goed geknipt als junior barber zijnde. Van het woord junior was niks te merken want het resultaat was uitstekend.
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.13
Dank je wel, Ilias, voor je vriendelijke woorden! We zijn blij dat Dimitrios je zo'n geweldige knipbeurt heeft gegeven. Hij doet zeker zijn best als junior barber en we zijn trots op hem. We hopen je snel weer te zien voor een nieuwe knipbeurt! 🪒 Hartelijke groeten, The Realest Barbershop Utrecht
Advertentie
Gr Fr
Gr Fr
2024.06.05
Goede ervaring gehad met Dimitrios top! service was goed, Zeker een aanrader!
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.10
Hoi Gr Fr, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij dat je een goede ervaring hebt gehad met Dimitrios en onze service. We waarderen je aanbeveling enorm! Als je nog suggesties hebt om onze dienstverlening verder te verbeteren, laat het ons dan weten. 👌🏼 We kijken ernaar uit je binnenkort weer te zien! Groetjes, The Realest Barbershop Utrecht
Dave Westenberg
Dave Westenberg
2024.06.04
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.10
Dank je wel Dave Westenberg! Het was een genoegen om je bij The Realest Barbershop te verwelkomen. Laat ons weten als we je in de toekomst nog van dienst kunnen zijn. Veel plezier met je nieuwe look!
Rick Boor
Rick Boor
2024.06.04
Toppers!
Antwoord van The Realest Barbershop 2024.06.10
Hey Rick Boor, Hartelijk bedankt voor de geweldige review 🌟 We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. We zullen blijven streven naar topkwaliteit en hopen je snel weer te zien in onze barbershop! 🪒👨‍🦲 Groetjes, The Realest Barbershop Utrecht