School of Modern Music

szkolamuzykinowoczesnej.pl

School of Modern Music Reviews

Excellent rating
4.8
209 reviews Verified
School of Modern Music
%title%

%offer%

Reviews ( 193 ) 4.8

stroke
stroke
2024.07.12
Pozdrawiam rocznik 2k18 i wszystkich mijanych na korytarzu. Dziękuję za wspólne, wspaniałe chwile. Zrobiłem Technika i wypiłem dużo kawy Jacobs z automatu. Wszyscy nauczyciele to najlepsi pedagodzy muzyki. Jak żyć bez SMN to już lepiej nie żyć. Od kiedy skończyłem SMN moje życie zmieniło się o 360 stopni. Tania i dobra.
Kuba Prucnal
Kuba Prucnal
2024.07.09
Super szkoła ze świeżym podejściem, super nauczycielami i świetną infrastrukturą. Polecam każdemu kto interesuje się muzyką!!!
Jakub Szukiełojć
Jakub Szukiełojć
2024.07.09
Super miejsce idealne dla osób którzy oczekują od szkoły czegoś innego niż byliśmy przyzwyczajeni zazwyczaj super doświadczenie atmosfera bardzo dobrze będę wspominał te dwa lata
Filip Kazimierczak
Filip Kazimierczak
2024.07.08
Najlepsza szkoła w jakiej byłem
Szymon Nowak
Szymon Nowak
2024.07.08
Najlepsza szkoła do jakiej miałem okazję chodzić! Dosłownie, aż czekałem na każdy kolejny weekend z zajęciami! Człowiekowi ciężko się rozstać z tym miejscem naprawdę.
Ignacy Irzykiewicz
Ignacy Irzykiewicz
2024.07.08
Jako absolwent mogę polecić każdemu!
Paweł Pilch
Paweł Pilch
2024.07.07
Polecam!!!!!!!!!!!!Super ludzie :P
Piotr Popławski
Piotr Popławski
2024.07.07
Dobre warunki do tworzenia własnych projektów, cała kadra na wysokim poziomie. Owocnie spędzone 2 lata nauki:)
PUЯEHEAЯT
PUЯEHEAЯT
2024.07.07
Polecam:)
Dominika Cwalina
Dominika Cwalina
2024.07.07
SMN - Poważnie Najlepsza Szkoła,w jakiej można się znaleźć ... ludzie traktują się tu na równi i jak jedna wielka rodzina,którą łączy miłość do muzyki 🎶 Niesamowita przygoda,doświadczenia i piękne wspomnienia,które na długo zostaną w każdym kto miał szansę rozwijać się w tej przestrzeni <3
Szymon Lazar
Szymon Lazar
2024.07.07
Niesamowite miejsce, z fantastycznym klimatem. Wykwalifikowani pedagodzy pomagają w ukierunkowaniu się w branży. Bez naciaku w Luźnej atmosferze, błyskawicznie mijają kolejne semestry.
Jakub Żyliński
Jakub Żyliński
2024.07.07
Świetna szkoła i świetni ludzie. Polecam!!
Piotr Wrzesiński
Piotr Wrzesiński
2024.07.07
jester
jester
2024.07.07
Myślisz, zwykła szkoła. A w rzeczywistości świetne miejsce do rozwijania swoich pasji i zainteresowań. Masa inspirujących ludzi, którzy odpowiedzą na każde twoje pytanie i pomogą odnaleźć ścieżkę kariery jeśli jeszcze jej nie odnalazłeś. Przesympatyczna, luźna atmosfera która zapewnia komfortowe warunki do nauki i zabawy. Do tego bezpłatny wynajem studia w pakiecie z czesnym. Nigdzie nie znajdziesz lepszej szkoły, w której prowadzący dadzą Ci pełne pole do popisu i będą generować wiatr w twoje skrzydła. Z czystym sumieniem polecam.
Adrian Łacny
Adrian Łacny
2024.07.07
Bardzo polecam, świetna atmosfera, dużo przydatnej wiedzy oraz ćwiczeń praktycznych. Atmosfera w szkole jest bardzo przyjazna, każdy pomogą w razie potrzeby! Polecam każdemu!
Rafał Wawrzeń
Rafał Wawrzeń
2024.07.07
Nauka w SMN, to bardzo kreatywnie spędzony czas. Znakomity sprzęt i ogromna dawka różnorodnej wiedzy - od teorii muzyki przez aranżację, aż po nagrywanie zespołów, sound design i tematy około muzyczne. Do tego nieposkromiona pasja i zajawka prowadzących oraz uczniów z często różnych środowisk (również pozamuzycznych). Wymiana doświadczeń i wspólny cel - robić muzę! Polecam!
Artur Pierzchala
Artur Pierzchala
2024.07.07
Świetni ludzie i super atmosfera!! polecam!!
Angelika Błachowicz
Angelika Błachowicz
2024.07.06
Nigdy nie sądziłam, że będę ochoczo wstawać o 3 nad ranem by przejechać 230km do szkoły. Ciężko nie znaleźć tu swojego miejsca. Mam tylko jeden zarzut, za krótko :,)
Patryk Pius
Patryk Pius
2024.07.06
Świetne miejsce! Polecam
Michał Poplawski
Michał Poplawski
2024.07.06
Z całego serducha polecam tę Szkołę. Poznałem niesamowitych ludzi i zdobyłem dużą wiedzę 🫡🫡🫡