STADSKLINIKEN

stadskliniken.se

STADSKLINIKEN Recensioner

Utmärkt omdöme
4.8
58 recensioner Verifierad
STADSKLINIKEN
%title%

%offer%

Recensioner ( 58 ) 4.8

Mari Bergström
Mari Bergström
2024.04.30
Jag är så nöjd med mitt besök hos Catarina. Gjorde IPL behandling och fraktionerad laser med fina resultat. Upplevde Catarina väldigt kunnig och professionell och kände att jag var i trygga händer. /Mia
William Forsberg Sjöblom
William Forsberg Sjöblom
2024.04.26
Otroligt bra hjälp och väldigt trevligt bemötande
Maja
2024.04.25 2024.04.25 | Sweden
Missnöjd Gjorde 5 st laserbehandlingar mot nagelsvamp för 10 månader sedan. Enligt personalen skulle det synas efter 7 månader och nagelsvampen vara borta. Har inte märkt någon skillnad alls. Känns som att jag har kastat pengarna i sjön! Rekommenderas inte!! En stjärna dock för fina lokaler...
Svara från STADSKLINIKEN 2024.04.26
Hej Maja, Tack för din feedback! Vi beklagar innerligt att du inte är nöjd med resultatet. Behandling med laser gör att 65 % av de drabbade blir helt fria från nagelsvamp på tår eller fingrar. Det tar ändå tid innan man ser effekt av behandlingen. Områden på naglarna som redan visar skada från svampinfektionen kommer att se likadana ut när behandlingarna avslutats. Det är först när en ny nagel växer ut som man ser effekten. Ofta ser man en tydlig skiljelinje efter 2-3 månader. Det tar ca 6-7 månader för en stor tånagel och ca 3-4 månader för de mindre naglarna att växa ut fullständigt. Kontakta gärna oss så att vi kan hjälpa dig hitta en lösning på problemet! Med vänliga hälsningar, Stadskliniken
Ole Ragnar Torgersen
Ole Ragnar Torgersen
2024.04.23
Brita Högberg Lapin
Brita Högberg Lapin
2024.04.23
B H
B H
2024.04.16
Mycket kunniga och dessutom trevliga, renomenderas! (Gjorde en serie Ipl behandlingar)
Brita Lapin
2024.04.15 2024.04.15 | Sweden
Ipl behandling Ipl behandlingar mot ojämn pigmentering/hudföryngring, mkt professionell och trevligt bemötande. Rekommenderas!
Svara från STADSKLINIKEN 2024.04.26
Hej Brita, Tack för de fina orden. Vi är glada att du är nöjd med vår IPL-behandling samt även bemötandet. Tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Stadskliniken
Linda
Linda
2024.02.29
Jag blev behandlad för arga rynkan av Parcia och jag är otroligt nöjd med både behandling och resultat! Kände mig väl omhändertagen och trygg då Parcia var otroligt proffsig och informativ! Kan starkt rekommendera Stadskliniken!
Amanda Höglund
Amanda Höglund
2024.01.31
Tredje besöket och är supernöjd med min injektionsbehandling! :) Proffsigt o pedagogiskt bemöttes jag av Parcia o hennes kollegor. Jag rekommenderar stadskliniken för dig som vill göra behandlingar med trygghet samt fantastiska resultat!
jill stenlund
jill stenlund
2024.01.31
Supernöjd med min injektionsbehandling 😍 Så proffsiga och mysig miljö!
Tommy Nilsson
Tommy Nilsson
2024.01.22
Nöjd med min behandling.
Unni Lundblom Edman
Unni Lundblom Edman
2024.01.04
Nu gjort 2 behandlingar av laser mot rodnad och även ytliga blodkärl. Bara blodkärlen är nu helt borta ska ändå genomföra hela ”kuren” med rekommendation på 4. Supertrevliga och proffsiga 🙏🏼🥰
Louise Snecker
Louise Snecker
2023.10.18
Går alltid härifrån super nöjd oavsett behandling! Alltid proffsigt bemötande och fräscha lokaler. Har länge tampats med bl.a spända käkmuskler och Parcia på stadskliniken gör min vardag så mycket lättare🙏🏼
Aylin Alamo
Aylin Alamo
2023.10.16
maximilia jönsson
maximilia jönsson
2023.10.02
Mycket nöjd med mina behandlingar! Har rosacea och har länge haft problem med rodnad och varm/ stickig känsla i ansiktet. Idag var jag på min sista behandling av ”paketpris; 4 behandlingar” och efter bara 3 behandlingar har jag märkt enorm förbättring! Tack Stadskliniken och Catharina Asp som utfört behandlingarna😊
Bunny Nguyen
Bunny Nguyen
2023.07.25
Jag fick jättedålig upplevelse här. Bokade tid för pigmentering hos Catarina och personalen är oprofessionell och inte noggrann. Hela processen gick jättesnabbt typ bara 10 minuter samt resultatet blev bara sämre. Rekommenderar inte det här stället👎🏻
Tommy Bergkvist
2023.04.11 2023.04.11 | Sweden
Svara från STADSKLINIKEN 2024.04.26
Tack Tommy!
Louise
2023.04.02 2023.04.02
Behandlingen gjorde noll skillnad Gick hit för att få bort/ eller i alla fall reducera, blodkärl på benen. Personen som gjorde behandlingen frågade mig som patient om mina kärl var mer röda eller lila, och hon framstod som allmänt osäker i sitt sätt. Efter 1 behandlingen sågs ingen skillnad och när jag påpekade detta i ett mejl några veckor senare svarade de att det kan krävas mer en 1 behandling, vilket jag har full förståelse för. Men riktigt förvånad när jag ändå förväntades betala fullpris för behandling nummer 2. Även efter denna är det tyvärr ingen synlig skillnad alls.
Svara från STADSKLINIKEN 2024.04.26
Hej Louise, vi beklagar att du inte är nöjd med behandlingen. Vänligen kontakta oss så att vi kan försöka lösa detta för dig. Med vänliga hälsningar, Stadskliniken
Kristina Westman
Kristina Westman
2023.03.16
Alltid lika trevligt bemötande. En professionell samt individuellt anpassad behandling av mina ytliga kärl och ojämna pigmentering på underbenen. Jag är mycket nöjd med resultatet. Rekommenderas!😊
Malin Ekedahl
Malin Ekedahl
2023.03.03
Mysiga lokaler och mycket väl omhändertagande från Anna som behandlade mina spända käkmuskler. Kan varmt rekommendera behandllingen till alla tandpressare/tandgnisslare där ute!