Polisa Expert

srv39372.seohost.com.pl/polisa

Polisa Expert Reviews

Excellent rating
5.0
51 reviews Verified
Polisa Expert
%title%

%offer%

Reviews ( 51 ) 5.0

Mirela Płościńska
Mirela Płościńska
2024.07.12
Szczerze polecam ❤️
Dawid Boberski
Dawid Boberski
2024.07.08
Serdecznie polecam to miejsce.
kasia cembała
kasia cembała
2024.07.05
Od lat korzystamy z usług Pani Eli. Wszystko zawsze przebiega bardzo profesjonalnie i sprawnie, a oferta dopasowana jest do potrzeb i oczekiwań klienta. Bardzo polecam!
Monika XX
Monika XX
2024.07.05
Bardzo polecam! 😊
Aneta Kirko
Aneta Kirko
2024.07.04
Bardzo polecam !!! Fachowa obsługa i doradztwo!
Aleksandra Mikołajczyk
Aleksandra Mikołajczyk
2024.07.04
Bardzo duża wiedza w zakresie ubezpieczeń, pełen profesjonalizm. Bardzo rzetelna informacja, pomoc w doborze najlepszej oferty. Ubezpieczam u Pani Eli całe moje życie od 18 lat. Dom, samochód i życie, podróże. Wszystko. Polecam gorąco i z pełnym przekonaniem. Znajduję u Pani Eli również pomoc przy zgłaszaniu powstałych szkód. Odpowiednia osoba na tym miejscu.
pawel swirydo
pawel swirydo
2024.06.30
Gorąco polecam, współpraca z Panią to czysta przyjemność.
jam jest Bartek
jam jest Bartek
2024.06.28
Kupuję ubezpieczenia u Pani Eli od momentu kupienia pierwszego auta, nie zawiodłem się ani razu, super podejście do klienta 👍
Ewa Lawrenc
Ewa Lawrenc
2024.06.27
Ubezpieczam mieszkanie od lat i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim
Eugeniusz Lawrenc
Eugeniusz Lawrenc
2024.06.27
Polecam z całego serca. Korzystam od lat i zawsze jestem zadowolony.
Angelika Hirsz
Angelika Hirsz
2024.06.27
Profesjonalne podejście do klienta, różnorodna oferta, dopasowana do indywidualnych potrzeb. Jednym słowem- polecam!
Krzysztof Nasinnyk
Krzysztof Nasinnyk
2024.06.27
Polecam miła obsługa i profesjonalna pomoc
Katarzyna Jażdżewska
Katarzyna Jażdżewska
2024.06.25
Bardzo sympatyczna Pani , wszystko wytłumaczy i pomoże . Polecam z całego serca
Honorata Kwiecień
Honorata Kwiecień
2024.06.20
Bardzo polecam profesjonalne podejście do klienta . Korzystam cały czas i jestem bardzo zadowolona.
Mieczysława Kwiecień
Mieczysława Kwiecień
2024.06.20
Fajna obsluga polecam
Werka N
Werka N
2024.06.13
Bardzo polecam! <3 Całą rodziną przychodzimy do Pani Eli od LAT i zawsze wychodzimy zadowoleni <3 Pełen profesjonalizm i powołanie! I oczywiście najlepsze oferty ubezpieczeń <3
Ewa Pikur
Ewa Pikur
2024.06.11
Pani Ela bardzo profesjonalna obsługa
Justyna Budka
Justyna Budka
2024.06.11
korzystam od lat💐 bardzo polecam
Agnieszka Czerniecka
Agnieszka Czerniecka
2024.06.10
Pełen profesjonalizm miła obsługa zawsze doradzi i pomoże polecam ❤️
Angelika Nowak
Angelika Nowak
2024.06.08
Pani Ela cudowna , ciepła kobieta, zawsze można liczyć na jej pomoc, stawia klienta na pierwszym miejscu, zawsze szuka najbardziej korzystne ubezpieczenia. Lepszej Pani od ubezpieczeń nie ma jeśli ktoś szuka Pani z powołaniem od ubezpieczeń domu, samochodu czy na życie to Pani Ela będzie najlepszym wyborem 😊