SolarMpower

solarmpower.nl

SolarMpower Reviews

Excellent rating
5.0
24 reviews Verified
SolarMpower
%title%

%offer%

Reviews ( 24 ) 5.0

Bram van de Werken
Bram van de Werken
2024.07.18
In de wereld van de zonnepanelen komt er veel informatie op je af. Veel verschillende merken panelen/omvormers etc waarbij het moeilijk is om te doorgronden wat nu de juiste keuze zal zijn. Na het opvragen van meerdere offertes uiteindelijk gekozen voor SolarMPower. Tomasz is erg transparant, rustig en fijn in de communicatie voor wat betreft bovengenoemde mogelijkheden. Ook transparantie over de ontwikkelingen in de markt en de daaruit eventuele te nemen beslissingen werden vanuit mijn kant zeker gewaardeerd. Bij de installatie waren er wat ontwikkelingen die misschien meer toe te schrijven waren aan overmacht. Het ging hier om een kapotte zekering die sneuvelde tijdens het installatie process. Dit werd netjes opgelost door SolarMPower. Door al het bovenstaande voelt SolarMPower als een betrouwbare en integere partij, welke ik absoluut zal aanraden.
Reply from SolarMpower 2024.07.18
Dank je wel, Bram, voor je gedetailleerde en positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat je tevreden bent en jouw aanbeveling betekent veel voor ons! Thx! - Team Solarmpower.
Chris Tanamal
Chris Tanamal
2024.07.11
Wij zijn heel erg tevreden over SolarMpower. Zij hebben bij ons zonnepanelen en een laadpaal geplaatst. Ze zijn duidelijk, geduldig , beleefd en werken super netjes. Fam. Tanamal
Urszula Michalak
Urszula Michalak
2024.07.01
Sprawnie i szybko panele zostały zainstalowane bardzo mili pracownicy komunikatywni polecam tę firmę z czystym sumieniem
Ramesh C
Ramesh C
2024.07.01
Such a nice work done with all my requirements.
ashish mishra
ashish mishra
2024.06.18
Very professional service. From planning to implementation everything was crystal clear and as per agreement. Highly recommend them. Service taken: solar Pannel and airco installation
Tom Peperkamp
Tom Peperkamp
2024.06.14
Zeer prettig contact van kennismaking tot en met de installatie. Informatievoorziening is tijdig en duidelijk. De monteurs zijn vriendelijk en de installatie is erg netjes afgewerkt. Nu nog op de zon wachten...
Jeroen Bon
Jeroen Bon
2024.05.28
Uitstekend bedrijf, waarmee je goed in gesprek kunt om tot een optimaal resultaat te komen
Dave
Dave
2024.05.07
Solar M Power kan ik iedereen aanraden. Tomasz en zijn personeel zijn uiterst vriendelijk en professioneel. Het hele proces van verkoop gesprek t/m installatie heb ik als zeer prettig ervaren.
Timo
Timo
2024.05.03
Fijne samenwerking met Tomasz. Een man van duidelijke communicatie en afspraken. Daar houd ik van
peter v/d sluys
peter v/d sluys
2024.04.30
Ben zeer tevreden over de installatie, alles is vlot en soepel verlopen.
Jan Verwiel
Jan Verwiel
2024.04.29
Wij zijn goed ingelicht over de zonne-panelen .met alle voor en nadelen ook voor in de toekomst . Installatie was snel en goed en netjes gedaan . ook alle rommel netjes opgeruimd. Na het in bedrijf stellen een klein storing gehad en was binnen een paar minuten op gelost voor ons perfect verlopen TOP.
Reply from SolarMpower 2024.04.29
Dank je wel Jan, nog veel plezier van je zonne-energie systeem en veel zonuren gewenst! mvg Tomasz
sriharsha sasanapuri
sriharsha sasanapuri
2024.03.20
Solar panel installation was done successfully with an ease. From the start, it was clearly explained what is going to happen, how much its going to cost, keeping timely updates, enquiring about the process.
Ortwin S.
Ortwin S.
2024.03.19
Topbedrijf met topservice, zou 6 sterren geven als het kon. Denkt actief mee, uitstekende communicatie, snelle & gedegen installatie waarbij extra moeite wordt genomen om rekening te gehouden met toekomstige verbouwingen. Nette service & after-care. Geen klachten. Ten zeerste aanbevolen!
Reply from SolarMpower 2024.03.20
Dank je wel Ortwin voor de mooie review. Daar worden we echt blij van. Communicatie is wederzijds heel goed bevallen. En ik wens je hoge opbrengsten toe :-)
Jignesh Shah
Jignesh Shah
2024.03.04
Very efficient service, good price, quick availability and installation. Value for money service.
Vijendra Bhanot
Vijendra Bhanot
2024.02.29
I highly recommend SolarMpower. All my initial questions we nicely answered and explained. Planning and installation was nicely done & on time. The complete installation is digitalized for me. Overall, very happy!!
Theo Panjoel
Theo Panjoel
2024.02.08
Na eerste contact zeer snelle reacties en acties. Afspraken werden correct nagekomen en duidelijk in afspraken. Persoonlijke benadering. Bij installatie zeer nette en correcte monteurs die alle vragen op een duidelijke manier uitlegden. Netjes gewerkt volgens afspraak. Aan te bevelen geen negativiteit te melden.
Reply from SolarMpower 2024.02.08
Dank je wel Theo voor je positieve reactie :-) Veel plezier met je systeem en veel zonuren gewenst!
Sander Padt
Sander Padt
2024.02.05
Very good service and good technology. Empathic attitude, customer friendly.
Reply from SolarMpower 2024.02.08
Dank je wel Sander, de communicatie is altijd wederzijds fijn met jou :-) ! Veel plezier met je systeem.
Alexander Van Groenendael
Alexander Van Groenendael
2023.12.15
Zeer goede ervaring met solarMpower; netjes, snel en erg klantvriendelijk
Reply from SolarMpower 2024.02.08
Dank je wel Alexander voor je positieve reactie. Veel plezier met je systeem en veel zonuren gewenst!
christa olde
christa olde
2023.11.20
Professioneel, betrouwbaar en flexibel. Alles was snel gelegd en er werd goed rekening gehouden met mijn agenda.
Reply from SolarMpower 2023.11.20
Dank je wel Christa :-) Wij wensen je veel zonuren en hoge opbrengsten toe :-) mocht je ons nodig hebben staan we voor je klaar. Team solarmpower
Nico van Geenen
Nico van Geenen
2023.11.02
Gekozen voor Duitse kwaliteit zonpanelen. Deze zijn naar volle tevredenheid geïnstalleerd door de Firma SolarMpower.