RoniHealth Ветеринарна клініка

ronihealth.com.ua

RoniHealth Ветеринарна клініка Reviews

Good rating
4.3
90 reviews Verified
RoniHealth Ветеринарна клініка
%title%

%offer%

Reviews ( 90 ) 4.3

Олена Алєксєєва
Олена Алєксєєва
2024.07.05
Дякуємо Андрію Івановичу, чудовому лікарю, за нашого Депая!
Ярослав Яркий
Ярослав Яркий
2024.06.18
Звернулись в клініку до дерматолога, ми підозрювали алергію у собаки. Нам призначили аналіз РАХ. Хотів написати одразу, але вирішив почекати щоб подивитись на результат лікування, і ось нарешті можу розказати про результати. Після того як аналіз показав на що алергія, нам призначили лікування, ми звісно погодились бо не було сил дивитись як собака чухається. Пройшло вже пів року і ми просто в захваті, собака почала менше чухатись і розлизувати рани, ми нарешті перестали давати їй таблетки від алергії. Дякуємо клініці та лікарям за професіоналізм та підхід до вирішення нашого питання.
Анастасія Преображенська
Анастасія Преображенська
2024.05.14
Чудова клініка, надзвичайні лікарі, доступні ціни. Дякуємо ❤️
Виктория ***
Виктория ***
2024.05.03
Не змогла не залишити відгук про спасіння нашого Бадді! Пропустили кліща. У маленького чіхуа піднялась температура вище 40, не їсть, не п'є, ледь ходить, кров а сечі. Хапаємо під мишку і їдемо в клініку Роні Хелс, саме до Наталії Анатоліївни, яка вже одного разу допомогла нам у складній ситуації і ми вже встигли переконатися в її професіоналізмі. В клініці одразу зробили аналіз крові, який показав бабезіоз 4 плюса з чотирьох можливих. З біохімії дізналися, що інфекція вдарила по печінці та нирках. Нам запропонували стаціонар, бо треба було серйозне лікування під наглядом, але ж ми на ніч вирішили забирати нашого маленького додому, щоб він не вирішив, що його покинули. Зранку привозили знов в клініку і залишали до вечора під крапельницями. Антибіотики, пігулки від хвороби печінки та нирок були на нашій відповідальності. З кожним днем нашому малому ставало легше, але то були 10 важких днів як психологічно, так і фізично. Зараз вже критична ситуація позаду. Наш Бадюня почав сам пити та їсти, вже гуляємо, піднявши хвостика. Хочу дуже подякувати Наталії Анатоліївні за спасіння нашого Бадді, за професіоналізм, за уважність, за теплоту. А також хочу подякувати медсестрі Жені, яка кожного ранку з теплою посмішкою брала на ручки нашого малюка і робила компліменти який він молодець і розумненький). І ще для себе відмітила, що коли ми привозили Бадді в інші клініки, його сильно трусило від страху. В Роні Хелс він не тремтів, не боявся. Я думаю, що він відчував тепле відношення і допомогу в цьому місті. Ще раз дуже, дуже дякую.
Гелена Котовская
Гелена Котовская
2024.04.17
Сьогодні вперше були у цій кліниці. Дуже приємні враження. Підрізали кігті та чистили параанальні залози котикам. Професійно, швидко, чітко. Приємні ціни. Дякуємо за обслуговування колектив кліники!
Галя
Галя
2024.03.31
Дякую Наталії Анатоліївні та Тетяні Іванівні ,за спасіння нашої Мусі.
Анастасия Гуриненко
Анастасия Гуриненко
2024.03.30
Аліна Лебідь
Аліна Лебідь
2024.03.26
Після кастрації в цій клініці наш котик, не ходив, не їв, не пив більше двох діб. Ми були дуже перелякані і хвилювалися, коли зателефонували в клініку нам сказали, що таке може бути після наркозу і повинно стати легше. Проте кіт надалі дуже сильно худ і виглядав ледь живим. На третю добу ми зателефонували вже в іншу клініку, там нас негайно записали, сказали що обов’язково хоч потрошку треба давати пити і їсти (добре що ми здогадалися це робити, бо в цій клініці нам нічого не сказали). Коли прийшли на прийом, у нього була температура і нам пояснили, що він мав дуже сильний біль, також дуже здивувались, що нам не прописали ніякі знеболюючі. Три дні йому кололи протизапальні і знеболюючі і котик став оживати. Ми дуже дякуємо лікарям іншої клініки, а цю не порадили б нікому.
Reply from RoniHealth Ветеринарна клініка 2024.03.27
Добрий вечір, шановна Алина Валерьевна Зайцева! Нам дуже шкода, що у вас залишились негативні враження після відвідування нашої ветеринарної клініки. Ми б хотіли розібратись в ситуації, тому просимо вас вказати дату коли ви звертались до нашої клініки та кличку тварини, дана інформація необхідна нам для зʼясування всіх обставин та усунення недоліків в роботі. Дійсно, після операційного втручання може відмічатись дещо пригнічений стан та зниження апетиту, але оцінити стан тварини лікар може тільки на огляді. Наша клініка працює кожного дня і завжди готова надати невідкладну допомогу. Просимо вас зв’язатись з нашою ветеринарною клінікою, для вирішення даного питання. Телефон для зв’язку +38 (044) 334 4377
Анна
Анна
2024.03.18
Робили стерилізацію собаки 2 тижні тому методом лапароскопії. Ми дуже задоволені! Реабілітація пройшла мʼяко та швидко! Ми дуже переймалися за нашу дитинку, але лікарі тут справді чудові! Дякуємо Вам всім велике!!!
Nastya Umerenkova
Nastya Umerenkova
2024.03.14
Врятували життя моєму песику. Дякую професійним та уважним лікарям, особливо хірургу та анестезіологу. Рекомендую клініку!
Elena Havrylenko
Elena Havrylenko
2024.03.12
Дякую, супер професіоналу Наталії Анатоліївні, лікарю з великої літери. Раджу всім!!!!
Ігор Бондаренко
Ігор Бондаренко
2024.03.12
gradman 1
gradman 1
2024.03.12
Світлана Дьяченко
Світлана Дьяченко
2024.03.06
Ходили на вакцинацію з моїм песиком, попутно зробили огляд і здали аналізи. Все дуже сподобалось, персонал привітний і професійний. Я дуже хвилювалась, бо така процедура була у нас вперше, але все пройшло супер, у лікаря ідеальний контакт з пацієнтом. Спокійна тиха клініка, дуже комфортна для тваринок і їх хозяїв.
Anastasia Ana
Anastasia Ana
2024.03.06
Врятуватали котика, в той час коли в іншій клініці його ледь не вбили неправильним лікуванням..Окрема подяка хірургу, який швидко нас прийняв та головній лікарці. Дуже сподобався професійний підхід до справи - ніякого навʼязування і зайвих процедур або аналізів - все по факту розказали і пояснили та дали вибір, озвучили варіанти та плюси і мінуси. Лікарі одразу побачили проблему і професійно розказали можливі розвитки подій. Їхали сюди ургентно з лівого берега і воно було того варте. Плануємо тепер звертатись сюди на планові обстеження та вакцинації, хоч їхати далеко. Дякуємо за порятунок котик і за те, що ви професіонали!
Таня Закревська
Таня Закревська
2024.03.02
Олечка Гуцуляк
Олечка Гуцуляк
2024.03.02
Нікому не раджу цю не до клініку!!!Лікарі бездарні і не компетентні хами. Халатне відношення як до тварин так і до людей. Не витрачайте свій час і кошти!
Reply from RoniHealth Ветеринарна клініка 2024.03.06
Доброго дня, шановна Олечка Гуцуляк! Нам дуже шкода, що у вас залишились негативні враження після відвідування нашої ветеринарної клініки. Хотіли б розібратись в ситуації, але в нашій базі по вашому прізвищу не підтягується карта клієнта. Просимо вас зв’язатись з клінікою, для вирішення даного питання.
Телефон для зв’язку +38 (044) 334 4377 З повагою адміністрація ветеринарної клініки «RONIHEALTH».
sahar nesahar
sahar nesahar
2024.02.24
Робили лапароскопію своїй собачці, в клініке RoniHealth. Дуже вдячні лікарям, персоналу - все дуже добре, знають свою справу, великі професіонали. Собачка задоволена і Ми також.
Саша Доценко
Саша Доценко
2024.02.21
Я прийшла підстригти кігтики маленькій собаці, 3 ветеринари приймали участь, пішла кров. За все моє життя я вперше бачу щоб при такій процедурі йшла кров у собаки. Собака не стає на лапку. Це дуже дивно.
Vladyslav Dukhin
Vladyslav Dukhin
2024.02.12
Дуже задоволений візитом! Персонал привітливий та чемний. Надали мені вичерпну консультацію, поради та допомогли моєму песику. Я навіть і не здогадувався, що у тварин теж буває алергія!