RM Verkeerstechniek

rmverkeerstechniek.nl

RM Verkeerstechniek Reviews

Excellent rating
4.9
14 reviews Verified
RM Verkeerstechniek
%title%

%offer%

Reviews ( 14 ) 4.9

Harry Colenbrander
Harry Colenbrander
2024.07.03
De Verkeersregelaars hebben goed werk verricht en hebben goed gecommuniceerd op één moment dat dit nodig was met mij als contactpersoon.
Advertisement
Christian Lukas
Christian Lukas
2024.05.27
1e ervaring met RM verkeerstechniek. Snelle reactie wat ik erg belangrijk vind. Keurig ons geholpen met deze case (verkeersplan en afzetting). Conform de afspraken. Volgende keer zeker weer inschakelen
Etienne Kreutzer
Etienne Kreutzer
2024.04.24
Op plezierige wijze overlegd en samengewerkt met RM Verkeerstechniek, toen het ging om het leveren van dranghekken en een bouwbord voor RWS / de Intertraffic.
Jelle Blakborn
Jelle Blakborn
2024.04.16
Ronald de Koning
Ronald de Koning
2024.04.05
Perfecte service! Snel, accuraat en meedenkend. Erg tevreden over RM Verkeerstechniek.
Advertisement
Raymond Stuivenberg
Raymond Stuivenberg
2024.03.25
RM is flexibel en oplossingsgericht, het ontwerpen van verkeersoplossingen pakken ze goed op.
Ido Stoter
Ido Stoter
2024.03.25
Bij RM Verkeerstechniek zijn ze flexibel en denken ze mee, ze zijn altijd bereid een stapje extra te zetten om samen het werk te laten slagen. Door middel van zeer prettige en persoonlijke communicatie hebben wij zeer positieve ervaringen met RM Verkeerstechniek.
Jacco van goudswaard
Jacco van goudswaard
2024.03.17
Als een tevreden klant van RM Verkeerstechniek wil ik graag mijn oprechte waardering delen, voor hun uitstekende diensten in de verkeerstechniek. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van ons project, hebben ze blijk gegeven van professionaliteit, deskundigheid en toewijding. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en deskundig bedrijf, zoek niet verder!
Desire van Goudswaard-Klarenbeek
Desire van Goudswaard-Klarenbeek
2024.03.17
De professionals van RM Verkeerstechniek zijn niet alleen bekwaam in het ontwerpen en implementeren van verkeersoplossingen, maar ze zijn ook proactief in het vinden van innovatieve en efficiënte methoden, om verkeersstromen te optimaliseren en veiligheid te waarborgen. Wij kunnen RM Verkeerstechniek van harte aanbevelen!
Advertisement
Dennis Ipema
Dennis Ipema
2024.03.08
Er wordt hoge kwaliteit werk geleverd met een scherp oog op de doorstroming van het verkeer en zeer veel aandacht op het hoofddoel, de veiligheid!
Rob van Kampen
Rob van Kampen
2024.03.07
Kwaliteit staat voorop. RM levert maatwerk en is oplossingsgericht. Van evenementen tot infra werk. Zowel meedenken in de engineering als buiten het plaatsen en begeleiden wordt goed verzorgd. Ga zo door!
marvin ipema
marvin ipema
2024.03.07
Als je kwaliteit wil en geen nmr wil zijn dan moet je bij RM verkeerstechniek zijn!!
Judith Venhuizen
Judith Venhuizen
2024.03.07
Een zeer vakkundig bedrijf wat goed met je meedenkt! Toppers die daar (voor)werken!!
Advertisement
Danielle Pohlman
Danielle Pohlman
2024.03.07
Kundig, professioneel, innovatief en betrouwbaar bedrijf. Medewerkers denken mee/ monteurs netjes en oplossingsgericht.