NL Zonnepanelen B.V.

nl-zonnepanelen.nl

NL Zonnepanelen B.V. Reviews

Excellent rating
4.8
67 reviews Verified
NL Zonnepanelen B.V.
%title%

%offer%

Reviews ( 67 ) 4.8

Agusia czek
Agusia czek
2024.07.19
Ferdinand van Oostrom
Ferdinand van Oostrom
2024.07.06
Erg goede ervaring gehad met NL zonnepanelen. Ze waren het scherpst geprijsd, communicatie verliep soepel, vriendelijk en laagdrempelig en ze kwamen met een goed technisch voorstel en snelle levering. Je ziet vaak onervaren jongens het werk doen maar NL zonnepanelen heeft voor ons een aantal erg ervaren en kundige mannen ingeschakeld. Elektricien deed erg zijn best om tot het best en straks te resultaat te komen in de meterkast en rondom de omvormer. Ze vertrokken pas toen alles goed werkten.
Paul De Wolff
Paul De Wolff
2024.05.07
Gewoon kort en krachtig.. Goede service! Klantvriendelijk & kwaliteit ! Top bedrijf !
Henk Beumer
Henk Beumer
2024.04.19
Ik ben zeer tevreden over het hele traject vanaf het begin dat wij bij sven aan tafel zaten op de huishoudbeurs tot aan de afronding van de aanleg van onze zonnepanelen. Het contact verliep soepel met zonnepanelen.nl en ook de aanleg door start solar verliep als een zonnetje echt geen wanklank over deze firma. Zelfs op zaterdag kwam er een medewerker langs om een klein probleempje op te lossen. Ik zeg top en zeer bedankt voor jullie service. Mvg Henk
Reply from NL Zonnepanelen B.V. 2024.04.22
Beste Henk, Wat een genoegen was het om jou voor het eerst te ontmoeten tijdens de Huishoudsbeurs in de RAI. Ons enthousiaste team stond klaar om jou te verwelkomen en we zijn blij dat we aan al je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Namens mij en het hele team van NL Zonnepanelen wil ik je hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en voor het delen van jouw ervaring in deze review. Met zonnige groeten, Sven
Marco Versterre
Marco Versterre
2024.04.05
goed advies.. tijdig en kundig geinstalleerd.. goede service. bedankt sven
Piet Hölscher
Piet Hölscher
2024.04.04
Wij zijn zeer tevreden met Zonnepanelen BV . Afspraken met Gerjan via telefoon prettig verlopen ,19 febr akkoord gegeven en 14 mrt zijn de panelen geinstalleerd nette en vriendelijke monteurs ,dus 100 % tevreden. Piet en Jose Ter Aar
Reply from NL Zonnepanelen B.V. 2024.04.04
Hi Piet, Wat een leuke reactie en wat een mooi resultaat hebben wij bij jou neergelegd. Van begin tot eind was het prettig om met je te spreken. Ik wil je namens mij en het hele NL Zonnepanelen team bedanken voor het vertrouwen in mij en het team. Dank je wel! Met zonnige groeten, Gerjan NL Zonnepanelen
Wytske Sannes
Wytske Sannes
2024.03.20
Heel netjes en snel geleverd.
J. M. de Boer
J. M. de Boer
2024.03.14
Alle afspraken zijn keurig nagekomen.
Anthony Lam
Anthony Lam
2024.02.13
Bij deze partij vind je de beste prijs kwaliteitsverhouding. Ik heb meerdere offertes aangevraagd en hier is het contact het meest professioneel en persoonlijk. Zeer goede en vlotte afhandeling. Van eerste contactmoment tot (zelfs)na de installatie.
Ron Pruis
Ron Pruis
2024.02.09
Prima bedrijf met eerlijk advies, door storm en tegenslag het installeren 3x uitgesteld maar het resultaat mag er zijn. Zeer vriendelijke en net installatiebedrijf Meijer Solar en Installatie techniek uit Heerenveen hebben de werkzaamheden uitgevoerd. Bedankt , nu maar hopen dat de zon snel gaat schijnen.
Christiaan Gort
Christiaan Gort
2024.02.01
Via het forum van tweakers bij NL-Zonnepanelen uitgekomen. Het contact met Gerjan (verkoper) verliep soepel, kwaliteit-prijs verhouding goed, vakkundige montage, de panelen liggen keurig op het dak. Mocht ik in de toekomst nog een setje zonnepanelen nodig hebben dan kom ik zeker terug!
Reply from NL Zonnepanelen B.V. 2024.02.02
Beste Christiaan, Bedankt voor je positieve review. Dat wordt gewaardeerd! Mocht je nog buren, kennissen, of vrienden hebben die een mooie zonnepanelen set willen! Dan horen wij het graag. Heel veel zonuren gewenst! Met zonnige groeten, Team NL Zonnepanelen
Kelly McConville
Kelly McConville
2024.01.30
Great customer service, very nice people, fast and efficient installation!
Reply from NL Zonnepanelen B.V. 2024.02.02
Beste Kelly, Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons team bij NL Zonnepanelen! We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice en de efficiëntie van onze installatie. Ons team streeft ernaar om elke klant een aangename ervaring te bieden, van het eerste contact tot de uiteindelijke installatie. Uw complimenten zijn een geweldige motivatie voor ons allemaal. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen! Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in NL Zonnepanelen. We wensen u veel zonuren en een flinke besparing op uw energierekening toe! Met zonnige groeten, Team NL Zonnepanelen
Henk
Henk
2024.01.26
Ik ben lang bezig geweest om tot een keuze te komen: een aantal partijen gesproken en over de vloer gehad. Gelukkig was er Gerjan van NL Zonnepanelen om mee te sparren: meedenken of de door ons gewenste situatie haalbaar is en continue werken naar de ideale oplossing: ook ná de handtekening en de schouw. Oók als dat niet in het voordeel van NL Zonnepanelen is. Top, zo kom je niet alleen tot de juiste zonnepanelen op je dak, maar is er sprake van dienstverlening met toegevoegde waarde! Ook over installatiepartner Solar Systems Best niets dan goeds. De heren kijken en denken goed mee, werken vlotjes en netjes. Alles in no-time op orde. Daarna een dagje wachten tot alles online geregeld is: de app, aanmelden als stroomleverancier etc. en klaar: alles werkt naar volle tevredenheid. Dikke aanrader.
Julia De HAAN
Julia De HAAN
2024.01.26
Ontzettend fijn geholpen door Gerjan. Er werd heel goed meegedacht en we zijn totaal ontzorgd met onze zonnepanelen installatie. Een echte aanrader! Groetjes uit Haarlem
Matendo Makoti
Matendo Makoti
2024.01.03
Echt top dienstverlening. Vanaf het eerst contactmoment tot het voltooien van de installatie alles super verlopen. De schouw was snel geregeld en de installatie zoals afgesproken. Het is echt een aanrader om bij NL zonnepanelen te kloppen. Ze weten hun klanten positief te behandelen, denken erg mee en bieden advies op maat. Gerjan heeft mij goed begeleid in het hele proces en daarvoor dank. ZN is betrouwbaar en hun installatiebedrijf ook. Geen rommels achtergelaten. Tot nu toe werkt mijn zonnepanelen prima. Merci beaucoup voor alles.
Patrick Winkel
Patrick Winkel
2023.12.22
van begin tot eind deskundig te woord gestaan, scherpe offerte met prima materialen. Dag van plaatsen netjes en snel geregeld. Nu voor de tweede en laatste keer panelen laten plaatsen door Zonnepanelen. Aangezien het dak nu vol ligt maak ik geen gebruik meer van de diensten maar ik kan het zeker aanraden!
Elvira Dijksman
Elvira Dijksman
2023.11.30
Ik had een aantal bedrijven gesproken voor de aanschaf van zonnepanelen. NL Zonnepanelen B.V. (Gerjan) en een enkele andere partij gaven mij meteen een goed gevoel, omdat ze meedachten met mijn situatie en wensen en objectieve informatie gaven die ik nodig had om beslissingen te kunnen maken. Door Gerjan ben ik het hele traject goed begeleid, via mail en telefonisch. Ook toen er na de schouw nog vraagtekens waren en zaken aangepast moesten worden, werd dit snel en goed afgehandeld. Verder werkt NL Zonnepanelen B.V. met installatiepartners en de partner die Noord-Holland dekt is SolarSRH. De heren zijn ontzettend vriendelijk, kijken goed mee, leveren net werk af (wilde zelfs stofzuigen na plaatsing van de omvormer) en zijn lekker vlot. Inmiddels een volle week de panelen en de app in gebruik en nog steeds erg tevreden. Zeker een aanrader als je goede service en kwaliteit wil.
Theo Stroo
Theo Stroo
2023.11.28
Uitstekende informatie en plaatsing van de zonnepanelen. Alles top geregeld. Compliment voor de gehele gang van zaken.
Marc De beunje
Marc De beunje
2023.11.21
We hebben er enige tijd over gedaan om het juiste leg plan te maken daar we net waren verhuisd, maar met de ervaring, klantvriendelijkheid en zorg vanuit NL Zonnepanelen BV is dit helemaal goed gekomen. De offerte was de beste in de markt en de vervolgstappen van inspectie maar vooral plaatsing door het team was heel erg professional, vriendelijk en netjes. Alles is in overleg gegaan, van het boren tot aan de inlog van de software om te zien wat alles opleverde. Echt Top! we zijn er heel erg blij mee.
Dennis Eckhardt
Dennis Eckhardt
2023.11.16
Fijn bedrijf, prettige communicatie. Komt zijn afspraken na. Fijne monteurs en het opgeleverde werk is netjes.