Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński

nekro-zielinski.pl

Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński Opinie

Opinie Doskonały
5.0
34 opinii Zweryfikowany
Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński
%title%

%offer%

Opinie ( 34 ) 5.0

gwiazdeczka ivi
gwiazdeczka ivi
2024.07.01
Polecam. Zamówiłam w Nekro nagrobek dla dziecka , bardzo ładny w rozsądnej cenie. Szybka realizacja .
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.07.05
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy Państwu pomóc.
Małgorzata Walecka
Małgorzata Walecka
2024.06.27
S?ybko sprawnie i profesjonalnie.Serdecznie polecam
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.06.28
Pani Małgorzato, dziękujemy za zaufanie.
Małgorzata Markowska
Małgorzata Markowska
2024.06.25
Profesjonalna i solidna firma, nawet do małych zleceń typu ponowne położenie kostki.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.06.28
Pani Małgorzato, dziękujemy za pozytywną opinię.
Katarzyna Daniszewska
Katarzyna Daniszewska
2024.06.17
Firma godna polecenia, naprawiła nam zapadnięty pomnik w Toruniu. Praca została wykonana bardzo szybko i profesjonalnie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.06.21
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej pracy.
Janina Wietecka
Janina Wietecka
2024.06.17
Polecam!
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.06.21
Serdecznie dziękujemy za zaufanie.
Hanna Ludwiczak
Hanna Ludwiczak
2024.06.13
Jak żadko teraz to firma Nekro jest w pelni pełniprofesjonalna i bardzo solidna. Do tego bardzo miła i fachowa obsługa Gorąco polecam
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.06.17
Dziękujemy za miłe słowa i rekomendację. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług i obsługi, i że mogliśmy służyć wsparciem w tym trudnym czasie. Serdecznie pozdrawiamy.
Jolanta Głowinska
Jolanta Głowinska
2024.06.11
Bardzo polecamy firmę Nekro, dziękuję za piękny pomnik i usługę ekshumacji. Jesteśmy bardzo zadowoleni z firmy !! Dziękuję i pozdrawiam
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.06.14
Dziękujemy za pozytywną opinię i za zaufanie. Niesienie pomocy i wsparcia w tych trudnych chwilach jest dla nas najważniejsze. Pozdrawiamy serdecznie.
Zofia Broczek
Zofia Broczek
2024.06.03
Wspaniała współpraca z Panią Magda, osoba bardzo miła i wrażliwa. Cała usługa wykonana na wysokim poziomie. Firma godna zaufania !!! Pozdrawiam Zofia Broczek
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.06.07
Dziękujemy Pani Zofio za miłe słowa. Cieszymy się, że była Pani zadowolona z naszych usług. Serdecznie pozdrawiamy.
Monia Waal
Monia Waal
2024.06.02
Bardzo fachowa i miła obsługa. Firma szybko i zgodnie z zamówieniem wykonała ustawienie nagrobka, ( w ciągu tygodnia ), i niedrogo. Polecam Monika Walicka.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.06.07
Pani Moniko, dziękujemy serdecznie za miłe słowa i rekomendację. Cieszymy się, że była Pani zadowolona z naszych usług.
Ryszarda Pawłowska
Ryszarda Pawłowska
2024.05.29
Bardzo polecam firmę ! Dziękuję Pani Magdzie za pomoc i doradztwo. Ekipa na medal
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.06.02
Jest nam bardzo miło, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi. Dziękujemy za pozytywną opinię. Ślemy pozdrowienia.
Teresa Grzelak
Teresa Grzelak
2024.05.27
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.05.31
Bardzo dziękujemy.
Mariczka
Mariczka
2024.05.26
Szczerze polecam, bardzo empatyczna załoga, profesjonalne i warte ceny wykonanie pomników, bardzo dogodne terminy! Dziękuję
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.06.02
Dziękujemy, za wspaniałą opinię. Jest nam bardzo miło, że jest Pani zadowolona z naszych usług i docenia naszą pracę. Serdecznie pozdrawiamy.
Monika Wróbel
Monika Wróbel
2024.05.10
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.05.13
Dziękujemy.
Paulina Tuczak
Paulina Tuczak
2024.05.10
Polecam tą firmę. Firma jest uczciwa
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.05.13
Dziękujemy za pozytywną opinię i za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie.
Małgorzata Tobolewska
Małgorzata Tobolewska
2024.05.09
Zakład pogrzebowy na wysokim poziomie, godny polecenia. Bardzo profesjonalna i życzliwa obsługa. Kompleksowe załatwienie wszystkich spraw . Polecam z czystym sumieniem.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.05.11
Dziękujemy za pozytywną opinię. Jest nam bardzo mi miło, że nasze usługi spełniły Pańskie oczekiwania, ponieważ Pani rekomendacja jest dla nas bardzo cenna.
Monika Lewandowska
Monika Lewandowska
2024.05.09
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.05.10
Dziękujemy za zaufanie.
Piotr Gut
Piotr Gut
2024.05.07
Każdy z nas w pewnym momencie swojego życia musi pożegnać bliską sobie osobę...towarzyszy temu często ból,żal i bezradność...Firma ,,Nekro" ,w profesjonalny i empatyczny sposób podeszla do tematu. Korzystalem z usługi wykonania nagrobku. Doradztwo na etapie wyboru, projektu i wykonanie na najwyższym poziomie. Dziękuję za okazanie empatii, służenia pomocą, doradztwem i tak po prostu, ludzkiej życzliwości. Takiej firmie można zaufać. Szybko i solidnie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.05.11
Dziękujemy za tak miłe słowa. Jest nam bardzo miło że mogliśmy wesprzeć Pana w tym trudnym momencie. Zawsze staramy się służyć jak najlepszą pomocą i doradztwem. Ślemy pozdrowienia.
Dorota Grego-Planer
Dorota Grego-Planer
2024.05.07
Firma bardzo profesjonalna. Obsługa uroczystości na najwyższym poziomie.
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.05.11
Dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo miło, że mogliśmy Państwa wesprzeć. Pozdrawiamy.
Nikoletta Lataśkiewicz
Nikoletta Lataśkiewicz
2024.05.07
Bardzo fachowa i miła obsługa. Realizacja wykonana szybko i zgodnie z zamówieniem. Bardzo polecam!
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.05.10
Dziękujemy za pozytywną opinię i za docenienie naszej pracy. Życzymy wszystkiego dobrego.
Beata Olszewska
Beata Olszewska
2024.05.06
Naprawdę polecam i bardzo dziękuję za wszystko
Odpowiedz z Zakład Pogrzebowy Nekro Zieliński 2024.05.10
Dziękujemy za zaufanie i za rekomendację. Pozdrawiamy.