Bisitours

madrid.bisitours.nl

Bisitours Reviews

Excellent rating
4.9
526 reviews Verified
Bisitours
%title%

%offer%

Reviews ( 526 ) 4.9

Maarten Bunnik
Maarten Bunnik
2024.07.11
Wat een leuke gids hadden wij vandaag. Ze wist ons van alles vertellen over de stad dat voor ons een grote onbekende was. Iris loodste ons behendig door het Madrileense verkeer naar de bijzondere plekje koninklijke parken en paleizen. Ze trakteerde onderweg nog op een lokale lekkernij. Aanrader! Vanavond dag 2 van Madcool
Maikel Veldhuis
Maikel Veldhuis
2024.06.21
Op de e-step onder begeleiding van Iris Madrid verkent, ik kan geen betere manier bedenken. Super snel contact via whatsapp, waardoor we snel de boeking konden plaatsen. Iris is een super leuke gids die veel verteld op een hele leuke manier. Ik kan deze tour en organisatie absoluut aanraden!🤩
Sylvia Melis
Sylvia Melis
2024.06.05
Hele leuke fietstour. Veel van Madrid gezien. Jasmijn heeft leuk en enthousiast verteld over alle bezienswaardigheden.
Michelle Hoonakker
Michelle Hoonakker
2024.06.01
Super leuke tocht door Madrid met gids Jasmijn. Ze kan geanimeerd en gepassioneerd vertellen over de stad. Geen moment saai of langdradig. Wij hebben genoten!
Kathia Dubron
Kathia Dubron
2024.05.26
Gregory Vermeulen
Gregory Vermeulen
2024.05.24
Topavondje met een topgids!! thx Ismene!! Zeker voor herhaling vatbaar!!
Pauline Ensing
Pauline Ensing
2024.05.19
Jasmijn heeft ons een leuke tour gegeven en goed de highlights van Madrid laten zien. Daarnaast heeft ze ons een aantal adresjes gegeven voor eten en drankjes per wijk en die zijn echt fantastisch! Complimenten voor Jasmijn. Tip: kennis was aanwezig, maar je kan wel merken dat je nog niet helemaal eigen bent met alle ins en outs van Madrid.
Ellen Ten Holter
Ellen Ten Holter
2024.05.19
Jasmijn, veel dank voor de super leuke fietstour en jouw aansprekende en enthousiaste manier van vertellen over de Madrileense cultuur, de leefstijl en de achtergronden van deze prachtige stad.
mathieu coppens
mathieu coppens
2024.05.18
Jurjen van de Beek
Jurjen van de Beek
2024.05.16
Een "must do" op dag 1 als je in Madrid bent!! Geweldige elektrische fietsen en een uitgebreide ruim 3 uur durende tour door de verschillende wijken, parken en bezienswaardigheden van Madrid waarbij je veel uitleg krijgt en vaak even stopt. De gids was zeer behulpzaam en wist veel te vertellen over de stad!! Geen seconde spijt van deze keuze!!!
Thibaut Beyltiens
Thibaut Beyltiens
2024.05.16
Mathias is een top gids! Heeft diepgaande kennis over alles van de geschiedenis! Aangeraden!
Nynke van den Berg
Nynke van den Berg
2024.05.13
We hebben genoten van de fietstour dwars door alle leuke wijken van Madrid. Onze enthousiaste gids Jasmijn liet ons vele bijzondere plekken zien en wist ontzettend veel te vertellen over de stad. We waren blij met onze e-bikes, zodat de heuvelachtige stad weinig moeite kostte. We boekten een privétour, vooral omdat het fietsen met kinderen in Madrid ons spannend leek, maar het was erg goed te doen. Onze zoons van 11 en 14 waren ook enthousiast. Het was handig dat we deze tour op dag één van ons verblijf deden, want zo kregen we direct een goed beeld van de stad. Een aanrader!
Petra-Nelleke Tulp
Petra-Nelleke Tulp
2024.05.09
We hadden een geweldige fietstoer met Johanne. Vriendelijk, vrolijk, behulpzaam, kundig! We kregen ook nog leuke restaurant-tips van haar.
Danny Bergsma (sihida)
Danny Bergsma (sihida)
2024.05.07
Aardige tour, maar erg weinig (historische) informatie. Helaas niet echt een terrasstop om even te zitten en wat te drinken (met elkaar). Tip van andere fietstour: kies één iemand die altijd als laatste is, dan hoeft/moet de gids alleen diegene in de gaten houden om te bepalen dat de hele groep mee is.
Gerdo van den Burg
Gerdo van den Burg
2024.05.07
Een superleuke fietstocht met ons gezin (2 jongens van 11 en 13) en nog 2 andere gezinnen. Gids Johanne woont al meer dan een jaar in Madrid en heeft ons in 3 uur tijd alle highlights laten zien. Ook had ze waardevolle tips voor tapasbarren en tavernes. Kortom: een absolute aanrader!
Felix Clercx
Felix Clercx
2024.05.07
Een leuke en leerzame tour op de fiets door Madrid. De eigenaresse had een goed verhaal, wist de groep te boeien en zorgde er voor dat een groot deel van de highlights aan bod kwamen in combinatie met achtergrondinformatie waardoor het meer gaat leven. Absoluut een aanrader om Madrid op deze wijze te leren kennen zodat je daarna gemakkelijker je weg vindt met de nodige tips over de do’s en don’ts. Kortom geen spijt van deze tour!
Elsbeth Fontein
Elsbeth Fontein
2024.04.24
De gidsen Aimee en Maurits waren aardig en heel behulpzaam. We vonden de tour fantastisch wat betreft uitleg en tempo. Een aanrader!
Carin Biesboer
Carin Biesboer
2024.04.23
Wat een geweldige fietstour hebben wij gehad. De top service waarbij de EBikes werden omgewisseld omdat mijn vriendin en ik te klein waren voor de fietsen die klaar stonden maakte het sowieso al super. Onze gids Helena vol enthousiasme maakte het zeker de 5 sterren waard. Dus als je in Madrid bent zou ik zeker een fietstocht aanraden met Bisitours
Rick Doesburg
Rick Doesburg
2024.04.23
We hebben een leuke, zonnige, fietstocht gehad door Madrid. Onze gids was nieuw, maar wist ons goed bij te praten over de stad en bezienswaardigheden. Met behulp van Google kwamen we samen tot de ontbrekende antwoorden bij sommige plekken. De fietsen hebben allemaal (dus niet alleen de ebike) open kettingkasten. Dus trek geen los zittende broek aan. Verder waren de fietsen in 'ok' staat. Wat problemen met remmen en het zadel maar beter dan menig stadsfiets ;). Prima lekkernij inbegrepen bij de tour. Een flesje water had het afgemaakt, daar zitten de kosten niet in!
Mieke van der Hoeven
Mieke van der Hoeven
2024.04.22
We hebben een heerlijke middag gehad met Jasmijn. Lekker enthousiast. Zij heeft ons laten kennismaken met de mooie stad Madrid. Een aanrader. Vooral voor je eerste dag in deze mooie en schone stad.