Maciej Kulhawik Iluzjonista VIP

maciejkulhawik.pl

Maciej Kulhawik Iluzjonista VIP Reviews

Excellent rating
5.0
619 reviews Verified
Maciej Kulhawik Iluzjonista VIP
%title%

%offer%

Reviews ( 619 ) 5.0

Agnieszka Basczok
Agnieszka Basczok
2024.07.10
Występ Maćka uświetnił nasz Wielki Dzień! Goście byli zachwyceni - z pewnością była to jedna z rzeczy, które zapamiętają najbardziej z naszego wesela :D. Gorąco polecamy! :):)
Gabriela Pydych
Gabriela Pydych
2024.07.10
Naprawdę fantastyczny człowiek, na naszym weselu zrobił wspaniały występ! Wszyscy goście byli zachwyceni, razem oczywiście ze mną i mężem :D Polecam każdemu, kto szuka ekstra atrakcji na wesele 🥰 Niezapomniane show! 💕
Mikołaj Rodziewicz
Mikołaj Rodziewicz
2024.07.09
Genialny pokaz! Super improwizacja i poczucie humoru!🤗😁
Mateusz Pydych
Mateusz Pydych
2024.07.09
Maciej i jego urocza towarzyszka występowali u nas na weselu. Wszyscy goście, od najmłodszych do najstarszych świetnie się bawili zarówno na głównym pokazie, jak i później podczas dodatkowych pokazów indywidualnych. Show był niesamowity, zdecydowanie polecam ich usługi jako urozmaicenie dnia imprezy!
Plannerka Agnieszka Nowak (Plannerka)
Plannerka Agnieszka Nowak (Plannerka)
2024.07.02
Rewelacja! Polecam serdecznie. Zarówno goście jak i obsługa zachwyceni, świetna atrakcja
Marta Kwiecińska
Marta Kwiecińska
2024.06.21
Piękna pamiątka super zabawa ❤️❤️❤️Bardzo dziękuję ❤️❤️
Edyta Kasper
Edyta Kasper
2024.06.20
To magia w rękach prawdziwego Magika. Jesteśmy oczarowani i wciąż nie możemy wyjść z podziwu. Urok osobisty, charyzma i talent do skupienia wszystkich oczu na sobie to jego cechy. Mamy nadzieję, że jeszcze kiedyś doświadczymy tej magii. Ten chłopak robi SHOW całym sobą. Polecamy!
Tomasz Rurkowski
Tomasz Rurkowski
2024.06.18
Organizacja oryginalnego eventu w mojej branży nie jest wcale oczywista. Jak zapaść w pamięć i zapewnić gościom dużą dozę humoru oraz tzw. "coś innego"? Proste... zaczarujmy ich! Wybór iluzjonisty padł na Macieja, nie był on przypadkowy. Miałem okazję podziwiać jego kunszt jako uczestnik innej imprezy i jak widać zapadł mi w pamięć. Fajna atmosfera i program prowadzony na luzie świetnie skracały dystans pomiędzy uczestnikami. Nawet sceptycy iluzji nie mogli oderwać oczu od występu na scenie, a potem śledzili "minipokazy" przy stolikach. Gorąco polecam współpracę z Maćkiem i mam nadzieję, że kiedyś znów uda mi się z nim złapać.
Mateusz Dybka
Mateusz Dybka
2024.06.17
Znika spina, znika codzienność, znika stresik - gdy pojawia się Król Wrocławia! Iluzja to jedno ale kontakt z Widzem - spontaniczne żarty, reakcja na reakcję i oczywiście INTERAKCJA to jest moc! Polecam, szanuję i cenię. Współpracowaliśmy i wszystko było ok. Ustalenia, umowa, REALIZACJA i faktura ok! Czułem się jako zleceniodawca na każdym kroku obsłużony profesjonalnie, na czas i w świetnej artystycznej atmosferze. Do zobaczenia!
Michał Banasiak
Michał Banasiak
2024.06.17
recommends
Genialny występ, co mogę więcej dodać. Polecam 10/10 :))
Sara Pawowicz
Sara Pawowicz
2024.06.17
z Panem Maćkiem podjęłam współpracę przy organizacji wydarzenia firmowego, gdzie publika wydawała się być trudna i sztywna. Nic bardziej mylnego! Charyzma i doświadczenie połączone ze świetnymi obyciem z ludźmi oraz wyborowym pokazem iluzjonistycznym rozruszała towarzystwo, nawet to najbardziej zatwardziałe! Serdecznie polecam jego występ na WSZELKIEGO RODZAJU uroczystości i wydarzenia. Król Wrocławia jest tylko jeden 👑
aga kredkowska
aga kredkowska
2024.06.03
Świetny pokaz, obie rodziny zachwycone! Pan Maciek rewelacyjnie rozkręcił imprezę i zainteresował wszystkich gości. Dzieci i dorośli nie dawali mu spokoju, ponieważ każdy nie wierzył w to co widzi. Jeszcze na poprawinach temat o Panu Maćku królował na stołach. Gorąco polecamy!
Bartosz Tobiasz
Bartosz Tobiasz
2024.06.03
Wynajęliśmy Pana Maćka na wesele i to był strzał w dziesiątkę. Główny pokaz był świetny a po pokazie Pan Maciek jeszcze przez trzy godziny podchodził do stołów i czarował tuż przed oczami gości. Wszyscy byli zachwyceni, nie tylko samą iluzją ale także energią i poczuciem humoru Pana Maćka. Widać że kocha to co robi. Z całego serca polecamy i dziękujemy za występ!!!
Ela Ginter
Ela Ginter
2024.06.03
Pasjonat i profesjonalista. Swoboda w działaniu, błyskotliwość i pewność siebie. Tak jest On - MACIEK!
ANNA TOMKIEWICZ
ANNA TOMKIEWICZ
2024.06.03
Mieliśmy przyjemność gościć z występem Pana Maćka na naszym weselu, bardzo dziękujemy ❤️. Z całego serca polecam SHOW Pana Maćka ❤️ było cudowne, wspaniałe przeżycie.
Wiktor Horszwald
Wiktor Horszwald
2024.05.30
Co za gość. Błyskawicznie łapie kontakt, żadnej bariery, nic co zbędne. Mega uprzejmy i konkretny w omawianiu występu. A sam występ. Nie mam innego słowa na opis tego co widziałem niż „Jak??”. Bliski kontakt, parzenie na ręce, nagrania z każdej strony. I co? I iluzja tak doskonała, że można tylko siedzieć z karpiem na gębie i klaskać:) Dla mnie - mistrz pod każdym względem. Artysta na najwyższym poziomie, a do tego zwyczajny człowiek, z którym można na luzie pogadać. Jestem zdecydowanie oczarowany.
Daria Bautembach
Daria Bautembach
2024.05.26
Miałam dwukrotnie niesamowitą przyjemność współpracować z Maciejem, który ma niebywałą charyzmę i urok osobisty. Jego show jest niesamowite, pełne humoru i szokujących sztuczek magicznych. Niezapomniana atrakcja uświetni każdą imprezę. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Gorąco polecam!! :)
Małgorzata Runiewicz
Małgorzata Runiewicz
2024.05.16
Przezdolny, pełen pasji i cudownego poczucia humoru.. charyzma, talent i umiejętności w rozmiarze XXXL! Macieju, jesteś królem Wrocławia!!!
Ania Wawrzyniak
Ania Wawrzyniak
2024.05.13
Świetny pokaz Macieja Kulhawika zawsze przy pokazie można się pośmiać oraz świetnie się bawić pokaz zawsze jest idealny przygotowany i perfekcyjny . Bardzo polecam Macieja Kulhawik ponieważ zawsze jego pokazy sa ciekawe i interesujace i zaskakujace 😉😉😉🙂🙂.
Sławomir Grusza
Sławomir Grusza
2024.05.13
Świetny pokaz, Pan Maciej zrobił fenomenalne wrażenie :-)