LÉKAŘSKÉ CENTRUM STONAVA

klinika-stonava-1071.cz

LÉKAŘSKÉ CENTRUM STONAVA Reviews

Excellent rating
4.5
82 reviews Verified
LÉKAŘSKÉ CENTRUM STONAVA
%title%

%offer%

Reviews ( 82 ) 4.5

Mutant Mass Tv
Mutant Mass Tv
2024.05.12
Chciałem zapytać czy wszystkie Panie które robiły tam zabieg miały 2 wkłucia na raz czy 1 wkłucie? proszę o odpowiedz i po jakim czasie wybudzałyście się po zabiegu i ile on trwał i czy ktoś was wybudzał?
Advertisement
Anastasiya Zahusta
Anastasiya Zahusta
2024.04.17
Very high quality of service. The clinic is so clean. Doctors did that calm and fast. I felt safe even if we speak different languages. Thank you so much! P.S. Girls better do your business safe.
Iza Kempa
Iza Kempa
2024.04.03
Ka Smo
Ka Smo
2024.03.30
Polecam klinikę, bardzo miła atmosfera, sympatycznie panie pielęgniarki, lekarze również. Wszystko na plus. Szybko, sprawie i bezproblemowo, tak jak powinno być :))
Andrii Oczeretny
Andrii Oczeretny
2024.03.23
Serdecznie dziękuję zespołowi za postawę i profesjonalizm. bardzo dziękuję za naprawdę wysoki poziom. Wszystko jest bardzo odpowiedzialne. moja żona i ja dostaliśmy się do najlepszej instytucji. zdrowie wszystkim
Advertisement
Wioleta Sura
Wioleta Sura
2024.03.07
Wszystko ok szybko sprawnie, polecam z czystym sumieniem 😉
Stokłosa Vanessa
Stokłosa Vanessa
2024.03.02
Rejestracja telefoniczna we wtorek, zabieg umówiony na sobotę. Dokumentacja przed zabiegowa polskojęzyczna co jest na plus, część personelu również mówi po polsku, więc bez problemu się można dogadać. Jedna Pani bardzo nieprzyjemna, typowa służbistka ale poza tą jedną Panią cala reszta beż zastrzeżeń:) Zabieg trwał chwile, zero bólu, szybko i sprawnie, wypis po godzinie. Naprawdę polecam :)
Jowita Fekner
Jowita Fekner
2024.02.24
Polecam. Przemiła i wykwalifikowana załoga. Pani odpowiedziała na moje wszystkie pytania. Zabieg miałam o 8.05 trwał 10 minut i już około 9 mnie wypuścili do domu.
Sabina Brzozowska
Sabina Brzozowska
2024.02.09
Pani Doktor Jana Pikonova kompletnie nie nadaje się do pracy jako ginekolog, 0 empatii i zrozumienia pacjentki w trudnej sytuacji. Myślałam, że umawiam się do kliniki w Ostravie, bo ta klinika wykorzystuje adresy innych placówek i z premedytacją wprowadza pacjentki w błąd, mnogość stron też nie wzbudza zaufania.
Advertisement
Gruscha
Gruscha
2024.01.31
Stanowczo odradzam i piszę to z konkretnego doświadczenia: może się zdarzyć, jak to było w tym przypadku, że lekarz zawyży wiek ciąży (3 dni potem w niemieckiej klinice okazało się, że płód był o 5 dni młodszy, czyli w sumie o 8!!!), odmówiono zabiegu i nie zwrócono wpłaconych pieniędzy na zabieg, który się nie odbył!!! Może trafić na ciebie. I nie pisze tego żadna konkurencja tylko osoba w imieniu kobiety, którą tak potraktowano.
Reply from LÉKAŘSKÉ CENTRUM STONAVA 2024.01.31
Dziękujemy za tą opinię i już odpowiadamy. Pomiarów i wyliczeń wieku płodu dokonuje USG lekarz po prostu podaje wynik pacjentce. Całe pieniądze zwracamy z automatu i wizyta jest darmowa. Także badania USG wykonujemy całkowicie za darmo dla każdej pacjentki niezależnie od kraju pochodzenia. Zapraszamy wszystkie panie na darmowe USG w naszej klinice, wystarczy umówić się u naszej konsultantki. Uwaga. Niektóre opinie mogą być pisane przez konkurencję i nie mamy na to wpływu. Lekarskie Centrum Stonava
Marek Cieslik
Marek Cieslik
2024.01.31
Tragiczne traktowanie kobiet w trudnej sytuacji, w dodatku właściciele kliniki tworzą sztuczne fora na których piszą w samych superlatywach o swojej klinice, a konkurencję bezczelnie oczerniają, zdecydowanie nie polecam.
Marian Rduch
Marian Rduch
2024.01.31
Polecam!
Klara Zima
Klara Zima
2024.01.30
super, profesjonalne miejsce
Advertisement
Monia KZ
Monia KZ
2024.01.29
Bardzo profesjonalna klinika. Od pierwszego kontaktu wyczerpujące i konkretne informacje. Zespół w większości polskojęzyczny. Dostępność zrobienia różnych zabiegów nowoczesnym sprzętem. Bardzo blisko granicy. Duży parking na miejscu. Polecam 100%
Radzi0
Radzi0
2024.01.26
Rejestracja telefoniczna na zabieg ginekologiczny we wtorek, a zabieg już w sobotę. Umówieni na godz. 7:00, a o godz 8:30 już wypis :) Pracownicy kliniki bardzo mili, informują o wszystkim. Dokumentacja przed zabiegowa jest po polsku co jest na plus. Pani w rejestracji mówi łamanym polskim, ale można też dzwonić do polskiej koordynatorki Ania +420773526231. Płatność gotówka w PLN na miejscu. Placówka nowoczesna, czysta i zadbana, darmowe foliowe ochraniacze na buty. Bezpłatny parking na ok. 20 samochodów. Do zabiegów warto przygotować długą koszulę, klapki, dowód osobisty. Żona zadowolona, gdyby w polsce istniały tego typu placówki, to było by pięknie.
Adriana Baszko
Adriana Baszko
2024.01.23
Polecam jak najbardziej personel na 6+
Paulina Haratyk
Paulina Haratyk
2024.01.04
Bardzo Dkbrzy lekarze!!
Advertisement
Czarna Mamba
Czarna Mamba
2023.12.21
ADELAJDA
ADELAJDA
2023.12.07
Polecam serdecznie każdej kobiecie, wspaniała profesjonalna opieka. Wspaniały kontakt z Panem doktorem, dociekliwość, wyrozumiałość, profesjonalizm i bardzo serdeczne podejście do pacjentki Usługi na najwyższym poziomie. opieka zespołu profesjonalna, Zespol przecudowny, opiekuńczy.Polecam gdyż w klinice dostępny jest pełen pakiet zabiegów.
Darunia Mielewczyk
Darunia Mielewczyk
2023.11.11
Wszystko od wejścia po wyjście na najwyższym poziomie. Nic nie boli żadnych problemów polecam