Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. Értékelések

Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. Értékelések

4.7

Kiváló - 160 értékelés alapján

kiroklub.hu
Trustindex által hitelesítve

Garantáljuk, hogy minden értékelés valós.
Mi az a Trustindex?
%title%

%offer%

Értékelések (158)
Linda Rimár
Linda Rimár
2023-09-25
Kedves barátságos környezet profi szakemberek 💗🤗 Én spec mindig végig nevetem a ropogtatast 🙈😅
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-09-25
Nagyon szèpen köszönjük Linda 😁
József Pázmándi
József Pázmándi
2023-09-15
Nagyon kedvesek a recepción, a parkolás - budai oldal... - körülményes, bár van az utca elején egy parkolóház. Egyébként meg legyen nyúlláb a slusszkulcson. =) Csengetni kell, és nyílik, nagyon kellemes váró, vízvételezési lehetőséggel. Kiropraktőrnél voltam, hát az életem - de legalábbis a tartásom megváltozott... Kötelező lenne mindenkinek egyszer az életben legalább, mint a kába kő, legyen az ember tisztában, mik a lehetőségei... Egészségpénztárral le vannak szerződve!
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-09-15
Nagyon szèpen köszönjük a visszajelzést ☺️
Helga Váradi-Barabás
Helga Váradi-Barabás
2023-09-13
Nyak -váll illetve derekpanaszomat kezdte kezelni Zsolt. Mióta hozzá járok a 30 éve fennálló, havonta több alkalommal napokig kínzó migrénes rohamaim elmúltak. Ha a fejem fájni is kezd, néhány gyógyszerrel elmúlik. Havonta több napot nyerek így meg, amit aktívan tudok kihasználni és azt a rengeteg gyógyszert sem kell bevennem. Búcsú a fejfájás ambulanciától!!!! Köszönöm Zsolt!!! :-)
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-09-17
Nagyon köszönöm Helga ☺️
Ágnes Bányóczky
Ágnes Bányóczky
2023-09-02
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-09-03
Köszönjük ☺️
Ildiko Toth
Ildiko Toth
2023-06-06
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-06-06
Köszönjük szépen ☺️
Attila Novák
Attila Novák
2023-06-06
Fetter Zsolt
Fetter Zsolt
2023-05-04
Erzsebet Sinka
Erzsebet Sinka
2023-04-05
Derèkfájással, “becsípôdèssel” mentem elôször Kálbori Zsolt kiropraktôrhöz. Már az elsô kezelès után fájdalommentesen tudtam mozogni. Idôszûkèben nem volt lehetôsègem 4 alkalomnál többször menni, a kezelès során kapott tanácsokkal ès egy speciális övvel hosszabb távon is karban tudtam tartani a derekam. Eddig kèt megközelítèssel találkoztam a kiropraktikában. Angliában a vizsgálatot követôen 12 alkalmas kezelèsi tervnèl 3-4 alkalom után semmi javulást nem èreztem, annyira óvatosan haladtak. Számomra sokkal szimpatikusabb a kiropraktika központban megtapasztalt megközelítès, hogy már az elsô alkalommal is èrezhetô a javulás.
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-04-07
Köszönjük szèpen ☺️
Julianna Zahovay
Julianna Zahovay
2023-03-28
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-03-28
Köszönjük!
Marcus
Marcus
2023-02-18
Good staff and doctors. Prices increase every few months, so -1 star.
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-03-30
Thank you Marcus for the 4 stars. Together with you, we also hope that inflation and cost increases around us will slow down. Until then we are subjected to these changes. Hope see you soon :)
Jana Eszes
Jana Eszes
2023-02-11
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-02-17
Köszönjük Jana, hogy véleményét megosztotta velünk :)
Attila Hegedűs
Attila Hegedűs
2023-02-06
Először is: nekem 3-4-5 alkalom évekre helyretette a gerincproblémából származó, és megerőltetés okozta idegbecsípődéseket. Másodszor: ((KELL A BIZALOM)), erre alkalmas idő, és helyszín az első-körös, /un. állapotfelmérés ld. weboldal/. Harmadszor: EGYÜTTMŰKÖDÉS a kiropraktőrrel, kérdezd meg mikor mit tegyél, ha nem világos -- levegő be-ki, és ha befeszülsz, ellentartasz, semmi értelme!!! Negyedszer: ha nincs bizalmad, vagy nem alakul ki, érdemes a gyógyfürdőket látogatni, gyógytornázni, vagy végül idegsebészhez fordulni, a választás joga mindenkié! - Végezetül: tudósok megállapították, hogy abban az esetben, ha az orvos és a páciens között bizalmon alapuló jó kapcsolat alakul ki, légegsen hatékonyabban tud gyógyítani az orvos, még a diagnosztika, a betegség okának feltárása is sokkal hatékonyabb, mert egy bizalmi kapcsolat két ember között endorfint szabadít fel, mindkettőjük szervezetében, és ez mint tudjuk az emberi képességet megsokszorozza. :-) AJÁNLOM!
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-02-10
Köszönjük Attila, hogy megosztotta tapasztalatait! Fantasztikusan leírta a lehetőségeket :) Bízunk benne, hogy a jövőben is segíthetünk Önnek.
Barbara Trautmann-Kilián
Barbara Trautmann-Kilián
2023-01-31
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2023-01-31
Köszönjük ☺️
Wayne Mcsweeney
Wayne Mcsweeney
2022-11-12
I didn't want to resort to this solution but you left me with no other option. I wasn't happy with your treatment I tried it twice, paid a lot of money for nothing in my opinion. But this isn't my problem and didn't write any review about this. You purposely have an email subscription that you can't unsubscribe from. I even replied to the email and asked to be unsubscribed. What next I have to go to your office and make a scene? You will find me under Wayne, I am pretty sure you don't have that many. UPDATE I sent you a reply email again. Your unsubscribe button doesn't work no matter how I try. Why can't it be simple like every other website and not be tricky.
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2022-11-12
Please let me know your email address privately, or in a reply here, because we only found a Wayne client with different last name, we want to identify you so that we don't delete anyone else against his will. If you do not want to provide your email address publicly here: -You have the option to click on the "Unsubscribe/Leiratkozás" button at the end of each email -or you can get in touch at https://kiropraktika.hu/ or https://chiropractic.hu/ - even on the phone - even on messenger - even by email We are open to receiving feedbacks on all channels in every case, we are sorry that you have chosen this solution, as we believe in helping others. Please let us know your email address from which you cannot unsubscribe, thank you and have a great day.
Barnabás Csillag
Barnabás Csillag
2022-10-27
Szuper hely, profi kezelések!
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2022-10-27
Köszönjük ☺️
Mária Lakatos
Mária Lakatos
2022-10-21
Balázs Marton
Balázs Marton
2022-10-20
A leheto legjobb!!!
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2022-10-20
Kőszönjük Balázs ☺️
Fruzsina Bartalfi
Fruzsina Bartalfi
2022-10-18
Nagyon profi, kedves, segítőkész és rugalmas csapat. A helyszín is barátságos, modern, rendkívül tiszta. Ortopéd szakorvos javaslatára kerestem fel a központot gerincferdülésemből adódó fájdalmak miatt. Mióta rendszeresen járok kezelésre megszűntek a kellemetlenségek és a pánikbetegségem okozta problémáim is jelentős mértékben csökkentek. Sokkal kiegyensúlyozottabb életet kaptam ezáltal! :) Ajánlom mindenkinek aki hasonló problémákkal küzd.
Gyöngyi Kocsis
Gyöngyi Kocsis
2022-10-06
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2022-10-06
Köszönjük ☺️
Gábor Pertl
Gábor Pertl
2022-07-16
Legjobb a kornyeken!
Dr.Kálbori Kiropraktika Kft. válasza 2022-07-16
Köszönjük Gábor!