Iwan's Klipperi

iwansklipperi.dk

Iwan's Klipperi Reviews

Excellent rating
5.0
89 reviews Verified
Iwan's Klipperi
%title%

%offer%

Reviews ( 89 ) 5.0

Дмитрий Дмитрий
Дмитрий Дмитрий
2024.07.07
Ilyas P
Ilyas P
2024.06.25
Lasse Masannek
Lasse Masannek
2024.06.01
Rasmus Sørensen
Rasmus Sørensen
2024.05.25
Jeg valgte Iwan på grund af de gode anmeldelser. Kort og præcist: Han lever op til sit motto om kvalitetsklip og attraktive priser:))
Frederik Vistisen
Frederik Vistisen
2024.05.22
Jeg er blevet klippet hos Iwan i lidt over to år. Der er altid en hyggelig stemning og kunden er i fokus. Iwan og makker er to dygtige og kompetente mennesker og de ved hvad de gør. Jeg bliver ved med at komme tilbage indtil jeg flytter fra Aarhus. Hvis man kunne give 6 stjerne havde de fået det.
Behzad amiri
Behzad amiri
2024.05.05
Mattias Madsen
Mattias Madsen
2024.03.20
Det er en fornøjelse at blive klippet her. Iwan går meget op i at få lavet professionel og flot klipning du er tilfreds med. Han er nok den bedste frisør jeg har haft 👍🏼
Amin Soltani
Amin Soltani
2024.02.29
He is best in his job, so nice person and also doing his job perfect
Thomas Bjertrup
Thomas Bjertrup
2024.02.11
Eske Brage Michelsen
Eske Brage Michelsen
2023.12.11
Ruben Gramstrup
Ruben Gramstrup
2023.11.08
Er blevet klippet ved Iwan det sidste år. Kan ikke sige andet end at der er styr på detaljerne og servicen er tip top
Jacob Kidmose
Jacob Kidmose
2023.10.21
Mads Lund Nielsen
Mads Lund Nielsen
2023.08.05
Fantastisk sted, altid god service og en skarp klip til en god pris. Kan kun anbefale dette sted.
Peter Holmgaard Jensen
Peter Holmgaard Jensen
2023.04.22
Klasse fyr, dygtig frisør og god stemning - hver gang. Vil ikke klippes andre steder
Chris Winnard
Chris Winnard
2023.04.20
Sankho Asheetha
Sankho Asheetha
2023.04.10
Super klipning og detalje orientering..
Abdul G.
Abdul G.
2023.04.02
Meget flink frisør med humor og evner.
Aneta Sommerlund
Aneta Sommerlund
2023.03.07
Superservice, kan klart anbefales
Merrild
Merrild
2023.01.26
Mason Haydari
Mason Haydari
2023.01.16
Iwan er opmærksom på detaljer og tager den tid, han skal bruge for at levere den bedste, mest veludførte klipning - hver gang! Han lytter til ens ønsker og er god til at komme med gode råd til hvad der kunne se godt ud. Priserne er også meget rimelige. Kunne ikke være mere tilfreds. 10/10