Halal Meat Express

halalmeatexpress.nl

Halal Meat Express Reviews

Good rating
3.9
120 reviews Verified
Halal Meat Express
%title%

%offer%

Reviews ( 120 ) 3.9

monk z
monk z
2024.07.04
Eerste bestelling geplaatst hier met het offerfeest. Communicatie is helaas alleen aanwezig als ze iets tegoed hebben, verder zal je genegeerd worden via alle kanalen. Bestelling is incompleet geleverd. We zijn enkele weken verder en tot op heden ben in genegeerd. Persoonlijk vindt ik het in een doos gooien Van vlees en duct tape erover niet de manier waarop een slager met zijn producten om zou moeten gaan. Denk niet dat ik mijn geld ooit nog terug ga krijgen. Hoe halal is het vlees dan nog als klanten bedonderd worden? Uiteraard niet voor herhaling vatbaar.
Reply from Halal Meat Express 2024.07.04
Beste Monk, wij hebben iedereen beantwoord. Kunt u precies aangeven wat het probleem is. Wat is uw ordernummer?
SabOoha Sabah
SabOoha Sabah
2024.06.25
Hun producten zijn van slechte kwaliteit en hun klantenservice is vreselijk. Het lijkt wel alsof een 16-jarige de klachten van klanten beantwoordt.
Reply from Halal Meat Express 2024.06.26
Het is heel grappig dit. Als je niet weet hoe het werk en ook niet weet wat je besteld dan kun je nooit tevreden zijn. Vanaf dag 1 hebben wij klanten die nog steeds bestellen en geholpen worden door 16 jarige collega.
Mr W
2024.06.25 2024.06.25 | Netherlands
Slechte organisatie. Slecht bedrijf. Niet bestellen Erg erg slecht! Ze reageren niet. Er ontbreekt helaas nog veel wat betreft organisatie. Niet professioneel. Ik zou het lekker bij Kaddour houden of een andere slager die wel gewoon doet wat ze zeggen/beloven. Wees gewaarschuwd mensen. Geloof die zogenaamde goeie reviews niet. Die zijn hoogstwaarschijnlijk nep en kloppen niet. Ik zou echt niet de moeite nemen om hier iets te liegen als ik het niet persoonlijk had ervaren en met mij nog vele andere.
Mounia Messaoudi
Mounia Messaoudi
2024.06.24
Ik geef 2 sterren, maar zou meer willen en kunnen geven. Kwaliteit van het vlees, goed. Levering, zoals beloofd. MAAR... er was een deel van de bestelling niet aanwezig. Hiervoor heb ik meteen een mail gestuurd en een whatsapp bericht. Er werd beloofd het bedrag terug te storten. Ik gaf zelf aan een tegoedbon ook te accepteren, omdat ik verder bij jullie wou bestellen. Tot op heden nog geen terugbetaling ontvangen. Ik heb nogmaals een Whatsapp bericht gestuurd, dat gelezen werd, maar zonder antwoord. Spijtig! Mond aan mond reclame is nochtans de beste reclame.
Reply from Halal Meat Express 2024.06.26
Ivm slachtfeest zijn wij erg druk geweest. Heel jammer dat jullie meteen meneer Google aanspreken hierop echt zonde maar denkt u nou dat wij kipmerquez niet willen terug storten. Meeste klanten die wachten tot ze willen bestellen en sturen een appje en dan maken wij dat in orde
Nora Kissane
Nora Kissane
2024.06.23
Roze kalf besteld bij Halal Meat Express en ervaring was boven verwachtingen! Kwaliteit van het vlees is op en top! En om niet te beginnen over de service.. Express komt echt tot zijn recht! Het vlees werd op afgesproken tijd bezorgd tot in mijn keuken! Mijn dank is groot!
Mo Fizazi
Mo Fizazi
2024.06.22
Super snel geleverd zelfs eerder dan we hadden verwacht. Genoeg vlees gekregen en zeker goeie kwaliteit. Voor het volgende slachtfeest weet ik al waar ik mijn offer ga bestellen en natuurlijk ook voor een normale dag.
Masin Ennaanaa
Masin Ennaanaa
2024.06.20
Top service, lekker mals vlees. Aardige jongens.
Rachida Bouhjira
Rachida Bouhjira
2024.06.20
hassan kissane
hassan kissane
2024.06.20
Khalid D
Khalid D
2024.06.20
Goede service en nog betere vlees. Bedankt mannen.
Slimane El Mountasser
Slimane El Mountasser
2024.06.20
Noureddine Dandoua
Noureddine Dandoua
2024.06.20
Top geregeld allemaal. Tevens was het hele proces van het bestellen tot de levering tot in de puntjes goed verlopen en alles smaakte heerlijk!
S Moutje
S Moutje
2024.06.20
Top kwaliteit vlees en tot aan de keuken bezorgd, helemaal blij mee!
Angelique Vincken
Angelique Vincken
2024.06.20
Niet alleen mooi vlees,maar ook hele mooie mensen( personeel) heb begrip voor hun drukke dagen,dat is wat ik hieraan wil toe voegen,Wysiwyg 😉👊 liefs Angelique Vincken
YTgimmas
YTgimmas
2024.06.19
Niet bereikbaar, geen gehoor voor vragen. Uiteindelijk na 00.00 geleverd wat een absurde tijd.
Youss B
Youss B
2024.06.18
Offerlam hier besteld, ten eerste veel te laat bezorgd en ten tweede verkeerde bestelling gekregen. Het vlees leek niet op het vlees van een lam eerder op het vlees van een kalf. Mensen wees gewaarschuwd en bestel hier nooit je offervlees.
YB
YB
2024.06.18 2024.06.18 | Netherlands
Oplichterij, komen hun afspraken niet na Offerlam hier besteld, ten eerste veel te laat bezorgd en ten tweede verkeerde bestelling gekregen. Het vlees leek niet op het vlees van een lam eerder op het vlees van een kalf. Mensen wees gewaarschuwd en bestel hier nooit je offervlees.
Y
Y
2024.06.18 2024.06.18 | Netherlands
Komen afspraken niet na 3e dag ons offervlees nog steeds niet ontvangen. Hele eid hebben we dus geen vlees gehad om te vieren. Echt om te schamen dit.
F.Z M
2024.06.18 2024.06.18 | Netherlands
Oplichters Oplichters plusminus 30 kilo aan vlees zou je krijgen !! Wij hebben 19 kilo aan vlees ontvangen en 1 kilo aan botten!! Slecht bereikbaarheid ook nog nog!! Gelukkig heb ik een kopersbescherming en maak ik een werk van!!
Abdelilah
2024.06.18 2024.06.18 | Netherlands
Slechte service die er bestaat Ik weet niet wat er aan de hand is met dit bedrijf maar communicatie en bereikbaarheid zijn waardeloos. Ik heb spijt dat ik hier mijn offer heb besteld. Oplichting lijkt het wel.