Global Hair Reviews

Global Hair Reviews

4.9

Excellent - based on 130 reviews

globalhair.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (130)
Nikos Chabilomatis
Nikos Chabilomatis
2023-12-11
Vorige maand een haartransplantatie ondergaan bij Global Hair in Istanbul. Erg goed ontvangen en alles was tot in de puntjes geregeld! Tijdens de behandeldag wordt je helemaal tot rust gesteld en ook de artsen weten precies wat ze doen. Voor en ook zeker na de transplantatie blijft de communicatie en betrokkenheid erg persoonlijk. Ozlem weet waar ze over praat en je kan altijd contact met haar opnemen. Nu wachten op het uiteindelijke resultaat!
Dion van D
Dion van D
2023-12-11
2 maanden geleden mijn haartransplantatie ondergaan in Instanbul. Alles was top geregeld en het personeel in zowel Nederland als in Turkije is erg vriendelijk. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat!
Stijn Creemers
Stijn Creemers
2023-12-04
Vriendelijk en betrokken!
Michael De Maat
Michael De Maat
2023-11-27
1 maand geleden een haartransplantatie ondergaan bij Globalhair. Alles was goed geregeld van hotel, transfer en uiteraad de transplantatie! Nu wachten op het resultaat, ik heb het alles prettig ervaren!
Idriz
Idriz
2023-11-24
Perfect resultaat door het team van Globalhair! Enorm tevreden
Youri Willemen
Youri Willemen
2023-11-20
Super ervaring en het resultaat is onwerkelijk goed uitgepakt! Twijfel je? Bekijk de fotos en je bent verkocht!
Marvin Schuurman
Marvin Schuurman
2023-11-09
Erg tevreden over de V6 behandeling. Ik raad dit zeker aan.
Dhr. Quist
Dhr. Quist
2023-11-02
Leuke consult gehad
Lars Van De Wetering
Lars Van De Wetering
2023-10-25
bijna 2 jaar geleden een haartransplantatie gehad. erg tevreden, goed behandeld zeker een aanrader!
rens eijsermans
rens eijsermans
2023-10-25
Na 2 jaar geleden mijn eerste gesprek gehad te hebben met Berkant. Zal ik mijn ervaring met Global hair delen. 2 jaar geleden ben ik voor het eerst in aanmerking gekomen met Global hair, om vervolgens met de kerst. Naar Istandbul te gaan voor een haartransplantie. De transfers van vliegveld naar hotel en de kliniek waren top geregeld. Waar we een zeer professionele behandeling hebben gekregen, waar ik tot op de dag van vandaag zeer tevreden op terug kijk. Nu 2 jaar later en regelmatig een V6 boost behandeling. Bij het mooie team van Global hair ben ik een tevreden klant. Bedankt voor mijn mooie haartjes
younes benkhedda
younes benkhedda
2023-10-23
Hele fijne behandeling gehad! Voor vragen kan je altijd bij ze terecht.
Naufel Fernandes
Naufel Fernandes
2023-10-19
Top!
Efekan Soyturk
Efekan Soyturk
2023-10-19
Heel prettig, goed en duidelijk
Marcel van 't Hof
Marcel van 't Hof
2023-10-16
Zeer professionele service, en personeel voelt echt als familie aan!
thomas de vrij
thomas de vrij
2023-10-12
Hier mijn Haartransplantatie laten doen, en kon simpelweg niet dromen van een beter resultaat. De artsen zijn echt vakmensen die uitstekend hun werk doen. Daarnaast is de hele begeleiding super persoonlijk en beschikken ze over uitermate schone en moderne apparatuur. Tot slot heb ik op advies ook de vitamine behandeling erbij genomen, wat mijn herstel behoorlijk versterkte. Al met al zeker een aanrader.
Rienzie Fernando
Rienzie Fernando
2023-10-10
Ik heb 2 keer haartransplantatie ondergaan in Nederland en was ik niet teveden. Nu heb ik een maand geleden een haartransplantie gehad bij Globalhair en ben ik zeer goed geholpen alles was goed geregeld! Ik ben heel erg tevreden.
Emir I
Emir I
2023-10-09
Super goede ervaring gehad.. zit nu op me 8e maand na mijn haartransplantatie bij Globalhair en ben nu al erg tevreden. Voor mijn haartransplantatie heb ik andere klinieken benaderd, die zeiden dat ze niks konden betekenen voor mij. Globalhair heeft wel gezegd dat ze mij wouden behandelen, + dat ik ook een mooi eindresultaat zou krijgen. Resultaat is nu al mooi, terwijl het nog geeneens het eindresultaat is. Heel vriendelijke personeel verder, ze helpen je goed en zijn eerlijk met je. Als je een haartransplantatie wilt begaan, ik zou niet twijfelen voor deze mensen!
Rko
Rko
2023-10-09
Ik kom hier regelmatig om de hair boost te nemen. Ik heb het idee dat mijn haar er beter uitziet na de behandeling. Leuke en gezellige personeel!
Otto Knoppel
2023-10-08
Global Hair Nu 3 maanden na de implantatie. Vorderingen worden duidelijk zichtbaar. Misschien dankzij de V6 nabehandelingen maar dat is natuurlijk moeilijk te zeggen. Fijne opvang en begeleiding in Turkije enige minpuntje wat ik kan noemen is dat niemand Engels spreekt maar dit wordt verholpen door een Ned sprekende tolk. En in Nederland zeer professionele hulp.
Jeroen Van Der Veeke
Jeroen Van Der Veeke
2023-10-06
Top bedrijf super aardig en mooi resultaat