Danmarks-posen Reviews

Danmarks-posen Reviews

5.0

Excellent - based on 6 reviews

gezar.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (6)
Tom Kristensen
Tom Kristensen
2024-02-12
Super poser i en virkelig god kvalitet.
Advertisement
Charlotte Kjærholm Bernholm
Charlotte Kjærholm Bernholm
2024-02-08
Rigtig gode skraldeposer i mange forskellige størrelser, god kraftig kvalitet der gør at selv i sommervarmen isoleres lugten i skraldespanden og små "dyr" bliver i posen. Dejligt med forskellige farver, der matcher den grønne linje og sortering i Aarhus Kommune.
Finn Simonsen
Finn Simonsen
2024-02-08
Dejlige stærke poser som ikke går i stykker, når jeg smider dem lidt hårdt i skraldespanden, og endelig en pose som er så lang, at jeg kan lukke den ordentlig!
Rikke Simonsen
Rikke Simonsen
2024-02-08
Poserne er af fantastisk kvalitet, og jeg vil aldrig bruge andre.
Ritte
Ritte
2024-02-07
Rigtige gode skraldeposer. Nemt at finde rundt på hjemmesiden med poseberegneren. Kan klart anbefales👍🏻
Reply from Danmarks-posen 2024-02-07
Tak for den positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores skraldeposer var gode, og at hjemmesiden var nem at bruge. Tak for anbefalingen! 👍🏻
Advertisement
Magnus Bo Nielsen
Magnus Bo Nielsen
2024-01-31
Skraldeposer i en super kvalitet, til fornuftige priser!
Reply from Danmarks-posen 2024-02-07
Hej Magnus, Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores skraldeposer. Det betyder meget for os! Venlig hilsen