Gamla Staden Tandvård - Tandläkare i Malmö

gamlastadentandvard.se

Gamla Staden Tandvård - Tandläkare i Malmö Reviews

Excellent rating
5.0
210 reviews Verified
Gamla Staden Tandvård - Tandläkare i Malmö
%title%

%offer%

Reviews ( 210 ) 5.0

Olu Hallgard
Olu Hallgard
2024.05.29
Världens bästa tandläkare!!
Advertisement
Maria Hudak
Maria Hudak
2024.05.22
Så himla glad att jag valde att trycka på "vill ha mer information" när jag såg annonsen på Instagram. Sandra ringde inom kort och det kändes som jag pratade med en gammal väninna. Lyhörd , lung och väldigt vänlig var hon. Hennes bemötande gjorde att jag vågade ta steget och boka tid trots min enorma tandvårdsrädsla. Sen träffade jag Sam. Sam måste upplevas, går inte att beskriva. Han är proffsig men samtidigt rolig och varm så man glömmer på två sekunder att man är hos tandläkaren. Vi ska nu ha en lång resa tillsammans och ska se till att få mig att både må bättre och kunna fungera bättre. Jag valde den dyrare behandlingen och kommer att få några inplantat. Ser väldigt mycket fram emot både resan dit och slutresultatet. Men det viktigaste måste stå här. Jag kan inget annat att rekommendera denna klinik. Värme och medmänsklighet.... Fortsättning följer...😃
Rafael
Rafael
2024.05.16
To the staff, of Gamla Staden wonderful experience, very friendly and helpful ❤️ To the doctor Sam, thank you so much for making my experience, one of the best visits to the dentist I've have ever had at the dentist ❣️
Della Zackrisson
Della Zackrisson
2024.05.16
Sam är världens gladaste prick som lämnar noll utrymme för nervositet. Varm och härlig, representerar Malmö väl och utför ett utmärkt jobb⭐
G Rut
G Rut
2024.05.10
Advertisement
Inger Niles
Inger Niles
2024.05.08
Man känner sig otroligt välkommen när man kommer dit och för mig som har tandläkarskräck så var denna upplevelse helt underbar och jag kände mig väldigt avslappnad och trygg. Väldigt trevliga sköterskor och Sam är helt fantastisk. Rekommenderas verkligen.
Lotta Bengtsson
Lotta Bengtsson
2024.05.03
De flesta människor älskar inte att gå till tandläkaren.. det är både dyrt och det gör ont... Men jag lovar, går ni till Gamla Stadens tandvård och Sam så kommer ni inte att bli besvikna. Proffsig behandling och mottagande och jag lovar det gör inte ont. Ett stort plus är att man går alltid därifrån med ett leende på läpparna. Tack Sam & co
Lilly Baptista
Lilly Baptista
2024.04.25
Mycket trevlig och välbemötande personal. Jag lider av tandläkare skräck men Sam och Sandra var fantastiskt duktiga. Jag kan verkligen rekommendera Gamla Staden Tandvård.
Therese Sivertsson
Therese Sivertsson
2024.04.16
Gick till Sam för att jag misstänkte att jag hade några hål i tanden. Vilket stämde och det blev några lagningar. Fantastiskt bemötande och proffsig tandläkare ! Att gå till tandläkaren har fått en helt annan innebörd, där det faktiskt är förknippat med något riktigt positivt nu ! Tack Sam 🙏🏼
Advertisement
cathy mbabazi
cathy mbabazi
2024.04.16
My first visit to Gamla staden was so good, received a warm welcome. When l met Sam, he was a very good dentist and he explained to me everything that I needed to know about my teeth. Sam is a good dentist and handles his patients with care. Thank you so much Sam.
Victoria Ahlgren
Victoria Ahlgren
2024.04.16
Super trevligt mottagande och så professionell tandläkare. Rekommenderar verkligen alla att gå till Sam. Jag var på mitt första besök idag för en tandblekning, scanning av mina tänder för skenor gjordes och nästa vecka ska jag dit igen för att hämta dem.
Reply from Gamla Staden Tandvård - Tandläkare i Malmö 2024.04.16
Tack för dina fina ord och rekommendation. Vi är så himla glada och tacksamma över ditt förtroende och att du valde att komma till vår klinik :)
Pia Samuelsson
Pia Samuelsson
2024.04.16
Har aldrig förr haft så långt, givande samtal med en tandläkare. Fick verkligen ett varmt mottagande.
Gunnel Lindell
Gunnel Lindell
2024.04.13
Väldigt tillmötesgående personal trevliga lättsamma. Bra info men jag missuppfattade hur mycket det skulle kosta att sanera min mun. Så det blev jag så besviken på för det blev alldeles för dyrt för mej.
Reply from Gamla Staden Tandvård - Tandläkare i Malmö 2024.04.13
Hej Gunnel! Tack för dina fina ord om oss. Vi är ledsna över att du hade en missuppfattning angående priset och att du blev besviken. Priset för att göra vid sina tänder hos oss är helt individuellt beroende på vad man har för bekymmer i dagsläget och vilket slutresultat är ute efter. Om det finns något annat vi kan hjälpa dig med så finns vi här för dig. Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
Advertisement
Michelle Jespersson
Michelle Jespersson
2024.04.13
Supernöjd! Rekommenderar starkt! Jag gick till dem för att jag bara hade hört gott om dem och det stämde utan tvekan. Jag fick hjälp och svar på alla mina frågor och funderingar. När man är där så tänker man inte ens på att man är hos tandläkaren, så det är nog perfekt för de som har tandläkarskräck. Kommer aldrig byta tandläkare. :)
Reply from Gamla Staden Tandvård - Tandläkare i Malmö 2024.04.13
Hej Michelle! Tack så hjärtligt för dina fina ord och din rekommendation. Vi är så glada och tacksamma över ditt förtroende för oss. Önskar dig en fortsatt underbar dag :)
Tess Pallin
Tess Pallin
2024.04.11
Världens bästa tandläkare... Hade inte gått på 7 år och gick hit. Är inte alls rädd längre.. De fixade allt och jag kände absolut ingenting. Sen blekte jag tänderna. Man känner sig så välkommen.. Sen skadar det inte att båda tandläkarna är jäkligt snygga 😅🤣
Reply from Gamla Staden Tandvård - Tandläkare i Malmö 2024.04.13
Vi är så himla glada över att du tog steget och kontaktade oss och det är underbart att höra att du idag inte har någon tandläkarskräck kvar! Tack för dina fina ord om oss 😃
Aase Håkansson
Aase Håkansson
2024.04.11
Jag har haft tandläkareskräck i hela mitt liv,,men den är inte så påtaglig längre utan jag går dit nu,,förr kunde jag avboka tiden tid o otid...går dit nu när jag har tid o nu känner jag förtroende för denna klinik ,ngt jag inte känt tidigare där jag gått innan..mer harmoni o vet att detta fixar jag..klumpen i magen finns än men den är inte så stor längre.o det tack vare jag började gå hit..tack för denna resan som jag ska göra med er.mvh Aase Håkansson
Ismil Abdiqaadir
Ismil Abdiqaadir
2024.04.11
Advertisement
Elias Yalcin
Elias Yalcin
2024.04.11
Otroligt trevlig ställe och tandläkaren samt personalen så otroligt omhändertagande. Här får man verkligen tiden och hjälpen man behöver.
Gabrielle Roupe
Gabrielle Roupe
2023.12.12
Detta är den bästa tandläkaren för alla, med eller utan tandläkarskräck, med små eller stora tandproblem. För Sam tar hand om sina patienter så att de känner sig bekväma och väl omhändertagna. Han är väldigt noggrann och nätt på handen. Alltid trevligt att besöka Gamla stadens Tandvård. Tack Sam!
Hossein Kassem
Hossein Kassem
2023.12.08
En av Malmös bästa tandläkare! Helt nöjd efter min besök hos Sam!