MMG Flagi Reviews

MMG Flagi Reviews

4.8

Excellent - based on 94 reviews

flagi.katowice.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (94)
Faustyna Jaromin
Faustyna Jaromin
2023-06-20
Leżaki reklamowe firmy MMG sparwdzają się znakomicie jako użytkowa reklama mojej firmy, polecam!
Advertisement
Zosia Pielorz
Zosia Pielorz
2023-06-20
Współpraca z firmą była bardzo sprawna i nie było żadnych problemów. Mogłam liczyć na pomoc pracowników. Polecam!
Filip Nal
Filip Nal
2023-06-20
Super wykonana flaga reklamowa. Świetnie sprawdza się jako element reklamowy. W firmie wszystko przebiegło szybko i z dużym profesjonalizmem.
Łukasz Maciejewski
Łukasz Maciejewski
2023-06-19
Teatr Vestium
Teatr Vestium
2023-06-14
Jako teatr zamówiliśmy tło do scenografii do naszego spektaklu - "Legendy Abbadiańskie". W kilka dni (ekspresowo) otrzymaliśmy wysokiej jakości wydruk dużej wielkości. Całość sprawdziała się znakomicie. W firmie mogliśmy liczyć na pomoc i radę pracowników. Jesteśmy bardzo zadowoleni.
Reply from MMG Flagi 2023-06-14
Dziękuję z opinie..potwierdzam tak faktycznie było. Profesjonalnie przygotowana scenografia plus tło. Dawaly znakomite wrażenie
Advertisement
Sonia Palej
Sonia Palej
2023-06-02
Firma i obsługa na wysokim poziomie.Z całego serca polecam supper ceny realizacja szybka produkty i wydruki naprawdę rewelacja.
Leo Leo
Leo Leo
2023-06-01
Polecam , fachowa obsluga , szybki czas realizacji, niskie ceny, bardzo dobry kontakt 👍👍👍👍
Izabela Krajanka
Izabela Krajanka
2023-06-01
Serdecznie polecam , świetna obsługa , pełen profesionalizm i indywidualne podejście do klienta , szybki czas realizacji zleconego projektu a przede wszystkim wybitna jakość i najniższe ceny!!!! Polecam !!!!
Reply from MMG Flagi 2023-06-01
Dziękuję za opinię. Staramy się. Nie zawsze wychodzi
Mateusz Kamiński
Mateusz Kamiński
2023-05-15
Bardzo bogata oferta i bardzo wysoka jakość produktów. Atrakcyjna cena. Polecam!
Advertisement
Edyta Koza
Edyta Koza
2023-05-10
Kontakt pracowników z klientem rewelacyjny. Realizacja projektu zgodnie z ustaleniami. Czas realizacji bardzo szybki! Ceny bardzo przystępne.
Dariusz Kukulka
Dariusz Kukulka
2022-11-28
ZOSTAŁEM SUPER OBSŁUŻONY PRZEZ PANIĄ SZYJACĄ FLAGI. SPRAWĘ ZAŁATWIŁA OD PRZYJĘCIA ZLECENIA--DO WYDANIA FLAGI.POZOSTAŁA TYLKO ZAPŁATA. JAKOŚĆ- INTENSYWNE BARWY--SUPER MATERIAŁ-FAJNE WYKOŃCZENIE-- ---BOMBOWA FLAGA THE USA. NIE OCZEKIWAŁEM TAK CUDOWNEJ FLAGI. ZAMÓWIŁEM KOLEJNĄ--PROSIŁEM O TAKIE SAME WYKONANIE- PROSIŁEM ABY ZROBIŁA TO TA SAMA PANI. DZIĘKUJĘ- -DAREK KUKUŁKA. POLECAM MMG FLAGI z SOSNOWCA.
Leevy DD
Leevy DD
2022-10-02
Wojciech Broll
Wojciech Broll
2022-09-18
Flaga Polski jak i chorągiewka solidnie wykonane. Dodatkowym plusem wykonania było to, że były już na kiju. Nie było problemem dla Firmy to, że flagi zamówione zostały na ostatnią chwilę. Gorąco polecamy. Szybko, rzetelnie i z pełną kulturą...
Advertisement
Maciej Zawadka
Maciej Zawadka
2022-07-25
Wszystko na czas i w odpowiedniej jakości
Amelia Jakubiak
Amelia Jakubiak
2022-06-22
Z czystym sumieniem polecam firmę MMG Flagi! Złożylam swoje pierwsze zamówienie u nich i jestem bardzo zadowolona! Przede wszystkim Panowie wykonali zlecenie w super ekspresowym tempie, podczas gdy inni nie dawali szans na wykonanie w tym terminie. Bardzo miła, fachowa obsługa. Dobre produkty. Mimo, że zamawiałam z Warszawy, a firma jest z Sosnowca- wszystko dotarło na czas, a nawet przed;-)) Dodatkowo bardzo rozsądne ceny. polecam.
Aleksandra Czapla
Aleksandra Czapla
2022-05-25
Firma godna polecenia, jakość na najwyższym poziomie i rewelacyjny kontakt! Polecam
Magdalena Popczyk
Magdalena Popczyk
2022-05-25
Przed realizacją fachowa pomoc i konsultacja, wszystko przebiegło bez zakłóceń i w terminie. Zdecydowanie polecam!
Advertisement
Anna Wolny
Anna Wolny
2022-05-25
Rewelacyjna obsługa klienta! Wszystko na czas, wszystko zgodnie z umową, do tego w dobrej cenie. Jakość bardzo dobra. Był to mój pierwszy kontakt z firmą i na pewno nie ostatni :) Polecam każdemu z czystym sumieniem :)
Agata Rynk
Agata Rynk
2022-05-25
Nie sposób powiedzieć cokolwiek złego o tej firmie. Kontakt z klientem rewelacyjny. Realizacja projektu zgodnie z ustaleniami. Czas realizacji ekspresowy! I ceny bardzo przystępne. Bardzo profesjonalne podejście do klienta, do tego klient nie jest dla nich tylko klientem, a przede wszystkim człowiekiem. W dzisiejszych czasach - rzadko spotykane. Na pewno nie była to moja pierwsza współpraca z firmą MMG Flagi.
Andrzej Sobierajski
Andrzej Sobierajski
2022-05-06
Super podejście do klienta i fachowe doradztwo, bardzo dobra jakość i wykonanie. Polecam