Objev Finsko a Laponsko

finskolaponsko.cz

Objev Finsko a Laponsko Reviews

Excellent rating
5.0
13 reviews Verified
Objev Finsko a Laponsko
%title%

%offer%

Reviews ( 13 ) 5.0

Ales Piro
Ales Piro
2024.04.06
Inari offers a blend of cultural immersion, stunning natural landscapes, and unique Arctic experiences that make it a highly recommended destination for those seeking an authentic and memorable trip to Finland. The chance to interact with huskies and dog sled experience in Inari was highlight of our visit to the Arctic region.
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2024.04.10
Děkujeme Vám za skvěle napsanou recenzi, Aleši. Inari je skutečně fascinující destinace.
Advertisement
Jaja Leemann
Jaja Leemann
2024.03.02
Cesta do Inari byl narozeninový dárek pro manžela (velkého cestovatele a organizátora expedici po celém světě ) takže latka byla nasazena velice vysoko. Mou velkou obavou bylo abychom se necítili jako ovečky na zájezdů, kde by bylo vše jak na jezdícím pasu a z průvodců byli roboti. Opak byl pravdou. Komunikace pri plánování byla velmi lidská, během pobytu jsme podnikli spoustu úžasných zážitku a co průvodce to překvapující osobnost. Z celého pobytu na nas padal klid, naprosta přirozenost všech lidi kolem dokola a milost, laskavost a autenticnost na každém kroku. Byli a jsme stale velmi velmi mile překvapení od prvního do posledního dne. Moc dekujeme, byl to ten nejlepší rodinný darek jak pro manžela tak naše dva syny (9 a 11let).JL
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2024.03.02
Děkujeme Vám za pěkné hodnocení, paní Leemann, a jsme velmi rádi, že jste si dovolenou v Inari tak užili!
Milan Rybár
Milan Rybár
2023.08.28
Ak chcete zažiť absolútny detox, tak Lentiira je to pravé. Priateľská atmosféra rodinného podniku, výborná prevážne domáca strava a minimum ľudí, tak to sa včase dovoleniek ráta dvojnásobne. Ďakujeme !!! Rybárovci
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2023.08.28
Děkujeme za kladné hodnocení a pěkný obrázek, Milane. Jsme rádi, že se Vám dovolená líbila!
Michaela Košek
Michaela Košek
2023.08.14
recommends
Celá naše cesta do Finska byla perfektně naplánována na míru , tak jak jsme si přáli . Měli jsme nevšední zážitky , které předčili naše očekávání . Finsko je velice krásná země a milovníci přírody , rybáři nebo fotografové si zde přijdou na své . Moc děkujeme Frankovi a Barboře za zprostředkování a přípravu naší báječné dovolené . Do Finska se určitě někdy vrátíme a již víme na koho se obrátit 🙂.
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2023.08.14
Moc děkujeme za skvělou recenzi, Michaelo! Jsme velmi rádi, že jste si užili všechny krásy Finska. Moc děkujeme za sdílení fotografií a doufáme, že Vás v budoucnu opět přivítáme.
Michaela Košek
Michaela Košek
2023.08.14
Celá naše cesta do Finska byla perfektně naplánována na míru , tak jak jsme si přáli . Měli jsme nevšední zážitky , které předčili naše očekávání . Finsko je velice krásná země a milovníci přírody , rybáři nebo fotografové si zde přijdou na své . Moc děkujeme Frankovi a Barboře za zprostředkování a přípravu naší báječné dovolené . Do Finska se určitě někdy vrátíme a již víme na koho se obrátit 🙂.
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2023.08.14
Moc děkujeme za skvělou recenzi, Michaelo! Jsme velmi rádi, že jste si užili všechny krásy Finska. Fotografie mluví samy za sebe. Moc děkujeme za sdílení fotografií a doufáme, že Vás v budoucnu opět přivítáme.
Advertisement
AdrianaS
AdrianaS
2023.04.06
Jedným slovom,úžasne …..krása všade kde sa človek pozrel…
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2023.04.10
Fantastické fotografie! Moc Vám děkujeme, Adriano!
Barbora Talarova
Barbora Talarova
2023.03.14
Frank a Barbora nam naplanovali dovolenku presne podla nasich predstav i s dodatocnymi poziadavkami. Rodinny program v Ukkohalla rezorte so psimi zaprahmi, sobami, lyzovackou, welnessom pri teplotach do -31st bol neuveritelny zazitok, ktory nam vycaroval usmev kazdy den. Mozeme len vrelo doporucit. Uz teraz zvazujeme si to zopakovat, avsak niekde za polarnych kruhom. Dakujeme
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2023.03.15
Moc děkujeme za pozitivní recenzi, Barbora. Jsme rádi, že se vám v Ukkohalle líbilo!
Veronika Koukolíčková
Veronika Koukolíčková
2023.02.17
recommends
Dovolená s CK Objev Finsko a Laponsko byla skvělá. Vše nám perfektně naplánovali a zařídili nám i malé narozeninové překvapení. Užili jsme si psí spřežení, den se pastevcem sobů i saně tažené sobem. Polární záři jsme viděli každý den a jedna z nejkrásnějších byla při nočním výletu na sněžnicích. Veškeré aktivity byly skvěle zorganizované včetně vyzvednutí přímo z hotelu. Vesnička Inari a ubytování v Holliday Village Inari bylo fantastické. Jezero je nádherné a stejně tak celá krajina kolem. Chatku se saunou můžeme jen doporučit. Je vidět, že Bára s Frankem to tu znají a ví co nabídnout. Tohle místo i tuhle CK můžeme jen doporučit, protože mají skvělý individuální a profesionální přístup.
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2023.02.17
Moc Vám děkujeme za Vaši skvělou recenzi, Veroniko. Není lepší způsob, jak popsat dokonalou dovolenou v Inari, než jak jste to napsala. Jsme velmi rádi, že se Vám dovolená líbila.
Veronika Koukolíčková
Veronika Koukolíčková
2023.02.17
Dovolená s CK Objev Finsko a Laponsko byla skvělá. Vše nám perfektně naplánovali a zařídili nám i malé narozeninové překvapení. Užili jsme si psí spřežení, den se pastevcem sobů i saně tažené sobem. Polární záři jsme viděli každý den a jedna z nejkrásnějších byla při nočním výletu na sněžnicích. Veškeré aktivity byly skvěle zorganizované včetně vyzvednutí přímo z hotelu. Vesnička Inari a ubytování v Holliday Village Inari bylo fantastické. Jezero je nádherné a stejně tak celá krajina kolem. Chatku se saunou můžeme jen doporučit. Je vidět, že Bára s Frankem to tu znají a ví co nabídnout. Tohle místo i tuhle CK můžeme jen doporučit, protože mají skvělý individuální a profesionální přístup.
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2023.02.17
Moc Vám děkujeme za Vaši skvělou recenzi, Veroniko. Není lepší způsob, jak popsat dokonalou dovolenou v Inari, než jak jste to napsala. Jsme velmi rádi, že se Vám dovolená líbila. A děkujeme také za krásné fotografie!
Advertisement
Zuzana Sonntagova
Zuzana Sonntagova
2023.02.11
recommends
Díky "Objev Finsko a Laponsko" jsme objevili krásný kus severního Finska a strávili 6 báječných dní v únoru v Inari. Jako zážitek a vytržení z reality každodenního života můžeme určitě doporučit. Rozhodně však doporučujeme objednat si ho na finskolaponsko.cz. Komunikace byla výborná a i přes naši počáteční nerozhodnost a náhlé změny uprostřed zájezdu nebylo nic problém a všechno jsme okamžitě vyřešili. Děkujeme za tento servis a časem s vámi rádi vyrazíme na další dovolenou!
Vanda Chrenkova
Vanda Chrenkova
2023.02.07
Byli jsme s rodinou v Inari koncem ledna, dovolená předčila naše očekávání. Jsme velmi spokojeni. Vřele doporučujeme všem, kteří mají rádi aktivní dovolenou, plnou netradičních zážitků. A ta polární záře, poslední noc na rozloučenou, nádhera. Určitě se vrátíme.
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2023.02.08
Jsme velmi rádi, že se vám dovolená v Inari líbila, Vando. Děkujeme Vám za Vaši recenzi a doufáme, že vás opět přivítáme.
Martin Malíček
Martin Malíček
2022.04.06
Díky CK Objev Finsko a Laponsko jsme strávili úžasných 5 dnů v resortu Iso-Syöte, užili si jízdy na skútrech, psích i sobích spřeženích, navštívili arktickou zoo a jiné. Ubytování ve srubu perfektní., hotel skvělý, vše perfektně zorganizované. Moc děkujeme a určitě CK mohu jen doporučit.
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2022.04.06
Moc Vám děkujeme, Martine. Bylo nám potěšením pro Vás tento výlet zorganizovat a jsme velmi rádi, že se Vám líbil.
Hana Hanullina
Hana Hanullina
2021.08.23
recommends
Frank s Barborou nám nezištně pomohli s itinerářem a hodně nás pro Finsko nadchli. Dovolenou jsme si i díky nim skvěle užili. Děkujeme moc. :)
Reply from Objev Finsko a Laponsko 2021.09.01
Moc děkuji, Hanno, a s radostí.
Advertisement