Advokat Dušan Ignjatović

dusan-ignjatovic.webflow.io

Advokat Dušan Ignjatović Reviews

Excellent rating
5.0
128 reviews Verified
Advokat Dušan Ignjatović
%title%

%offer%

Reviews ( 128 ) 5.0

Natalija Ilić
Natalija Ilić
2024.05.18
Izuzetno posvecen i profesionalan u svom radu. Sve preporuke!
Advertisement
Marina Mladenovic
Marina Mladenovic
2024.05.18
Jadranka Stefanović
Jadranka Stefanović
2024.05.16
Pohvale vredan advokat! Profesionalna i brza usluga,odgovoran najbolji... Sve preporuke,nama je puno pomogo.
Aleksandar Velickovic
Aleksandar Velickovic
2024.05.15
Suncica Zotovic
Suncica Zotovic
2024.05.15
Sve preporuke! Ukoliko trazite nekoga na koga uvek mozete da se oslonite kada su pravni problemi u pitanju, Dusan je prava osoba za Vas!
Advertisement
Milena Marinkovic
Milena Marinkovic
2024.05.15
Izuzetno posvećen svom poslu, detaljan i pouzdan advokat, uvek spreman da pomogne svom klijentu, o ma kojoj oblasti prava se radilo.
Violeta Mijajlovic
Violeta Mijajlovic
2024.02.22
Cocojumbo Cocojumbo
Cocojumbo Cocojumbo
2023.11.29
Dubravka Dragic
Dubravka Dragic
2023.07.29
Advertisement
Sasa Ilic
Sasa Ilic
2022.12.17
I found Dušan Ignjatović online and could tell right away after we spoke that he is an excellent and very professional attorney. The way he analyzed my case and explained the strategy he would use blew me away. He was accessible throughout the entire process and always made time to answer any questions and discuss the next steps. He developed a specific plan that netted the ultimate desired outcome of a dismissal of the case. Take it from me, the right attorney can make a huge difference in the outcome of your case. Hire Dušan if you need a top notch attorney that will fight smart for you. Look no further but here.
Nikola Pavlovic
Nikola Pavlovic
2022.11.21
Odličan advokat, svaka preporuka. 😀
Danilo Đokić
Danilo Đokić
2022.11.11
I had a great experience with Dušan, very high level of professionalism. My sincere recommendation!
Dani B
Dani B
2022.11.11
Dušan Ignjatović je profesionalac sa visokokvalitetnom odgovornošću, ažuran, koncizan i pre svega izuzetan advokat, maksimalno posvećen svom klijentu. Preporučujem usluge i podršku i zahvaljujem se na saradnji.
Advertisement
Nikko
Nikko
2022.11.11
Advokat Dusan, has supported complex legal matters in Serbia for my family with professionalism and focus. Dusan’s understanding of law is advanced and upholds his oath with pride. I highly recommend Dusan, his energy and determination are impressive. Once again, thank you for all your support, you’re a champion for justice.
Kristina Cvetkovic
Kristina Cvetkovic
2022.11.10
Miljana Antic
Miljana Antic
2022.11.10
Advokat za pohvalu! Stručna, efikasna i brza usluga, posvećen i odgovoran pristup klijentima. Uspešno postupanje u brojnim pravnim predmetima, razlicitih grana prava. Preporuke!!!
Aleksa Đokić
Aleksa Đokić
2022.11.10
Advertisement
predrag ilic
predrag ilic
2022.11.10
👍🏻👍🏻
Kristina Pesic
Kristina Pesic
2022.11.10
Svaka cast na strpljenu,razumevanju i profesionalnošću. Moja ocekivanja je premasio. Sve pohvale i svima mogu da preporucim Dusana i da imaju potpuno poverenje u njega i njegov rad.
Andjela Krstic
Andjela Krstic
2022.11.10
Sjajna usluga i posvećenost advokata. Sve pohvale