Dokken Crossfit

dokkencrossfit.dk

Dokken Crossfit Anmeldelser

Fremragende bedømmelse
4.9
38 anmeldelser Verificeret
Dokken Crossfit
%title%

%offer%

Anmeldelser ( 38 ) 4.9

Linnea Juhl Vestergaard
Linnea Juhl Vestergaard
2024.06.20
Verdens bedste sted at træne. Alle er velkomne, og alle kan få det maksimale ud af hold-timerne uanset om man er helt nybegynder eller prof! Søde mennesker, dejligt sted!
Svar fra Dokken Crossfit 2024.06.20
Kære Linnea, Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at du nyder både holdtræning og fællesskabet i vores fitnesscenter. Vi ser frem til at fortsætte den gode træning sammen med dig. 😊 Bedste hilsner, Team Dokken
Reklame
Alexander Frydkær
Alexander Frydkær
2024.05.29
Super fedt sted at træne! 💪 Man føler sig velkommen og motiveret med det samme man kommer ind ad døren. Positiv energi hos holdlederne og de ved hvad de laver. Kan man godt lide at der er meget variation i ens træning, så er crossfit super fedt. Man laver ikke den samme træning hver gang, der er et hav af forskellige øvelser og måder at sætte det sammen på så det aldrig bliver det samme. Kan kun anbefales! 😎
Svar fra Dokken Crossfit 2024.05.30
Hej Alexander, Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du føler dig velkommen og godt tilpas hos os. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores holdtræning og variationen i vores øvelser. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! Med venlig hilsen, Team Dokken
Martin Bertelsen
Martin Bertelsen
2024.05.14
Hyggelig og afslappende atmosfære. Man føler sig virkelig velkommen fra dag et. Startede på et introforløb, hvilket virkelig har fået mine øjne op for hvor effektiv CrossFit træning er. Tak til Dokken CrossFit.
Svar fra Dokken Crossfit 2024.05.15
Tak Martin! Vi er glade for at høre, at du føler dig velkommen og nyder træningen hos os. Vi ser frem til at se dig til mange flere træninger!
Lisette Larsen
Lisette Larsen
2024.05.07
Et træningscenter som rummer fælleskaber og vanvittig god træning 💪🤩 Jeg har på kort tid opnået gode resultater med hjælp af deres faglige vejledning og gode holdtræninger.
Svar fra Dokken Crossfit 2024.03.29
Lisette, du er en kriger. Og du kæmper hårdt til alle træningerne, men det, der er endnu vigtigere end din fine indsats - at vi sammen fastholder og udbygger nye gode og sunde vaner. En armbøjning af gangen. En burpee af gangen - indtil de begynder at give bemærkelsesværdige resultater. Og mange tak for de venlige ord. Det betyder meget for os, at du føler dig velkommen i fællesskabet. Sammen kan vi klare alt. Det er en fornøjelse at hjælpe med skabe gode vaner og bryde de dårlige. Vi ses til en en svedig time Team Dokken
Mia-Louise Jensen
Mia-Louise Jensen
2024.04.23
Jeg var bange for at starte i dokken, og bange for ikke at føle mig tilpas og sej nok. Men alle har været så fantastiske og venlige, der er altid god stemning og man føler sig velkommen og godt taget imod af både trænere og de andre medlemmer. Klart der bedste jeg har gjort for mig selv. 🤩
Svar fra Dokken Crossfit 2024.04.26
Kære Mia-Louise, Du er vores helt: Modig og ærlig. Vi er så taknemmelige for dine smukke ord og for den tillid, du har vist os ved at dele din oplevelse. Det kræver en enorm mængde mod at træde ud af ens komfortzone og starte på en ny rejse, så vi beundrer virkelig din beslutsomhed og styrke. Crossfit kan godt have et ry, der ikke indbyder til fællesskab, så vi kan godt følge dig. Det glæder os derfor utroligt meget at høre, at vores fællesskab har været med til at gøre din overgang til (Dokken) Crossfit så positiv. Din positivitet og åbenhed er virkelig med til at skabe den varme og indbydende atmosfære, som vi alle elsker at være en del af. Vi er her for at støtte dig i din rejse mod dine mål - uanset hvor stor eller lille de måtte være. Tak for at vælge os som din træningsfamilie, og vi ser frem til at fortsætte med at følge dig på din vej mod styrke, sundhed og flere burpees. Med varme hilsner, Team Dokken
Reklame
Joakim Søgaard Normann
Joakim Søgaard Normann
2024.04.21
Søde, hjælpsomme mennesker. Både instruktører og medlemmer.
Svar fra Dokken Crossfit 2024.04.21
Tak, Joakim. Du er fantastisk at have med på holdet. Altid højt humør og motiveret - også på de meget tidlige morgenhold:-) Hilsner Team Dokken - og din morgeninstruktør
Kim Dam Rasmussen
Kim Dam Rasmussen
2024.04.18
Fedt sted, atmosfære. god stemning, kan kun anbefales.
Svar fra Dokken Crossfit 2024.04.20
Kim, tak for dine venlige ord. Det betyder meget for os. Vi bliver så glade, at vi tager 100 burpees for at fejre det. Du må give lyd, hvis du har andre konstruktive input. Team Dokken.
Nadia Stark Jensen
Nadia Stark Jensen
2024.04.08
At starte til Crossfit på Dokken er klart noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Fede workouts og et sammenhold der ikke kan sammenlignes med almindelige fitnesscentre 💪🏻 Kæmpe plus at der er plads til alle, på forskellige niveauer - og så er stemningen altid bare i top 😁 I får mine absolut varmeste anbefalinger 🙌🏻
Svar fra Dokken Crossfit 2024.04.08
Tak for din positive anmeldelse af Dokken Crossfit! Du har helt ret. Dokken er din nye bedste ven:-) Vi er også meget glade for, at du har haft en god oplevelse med træningen. Det er virkelig dejligt at høre, at du sætter pris på de fede workouts og det særlige sammenhold, som Dokken Crossfit tilbyder. Det er også fantastisk at høre, at du oplever, at vi har plads til alle - uanset niveau. Det stræber vi efter. Du må ikke undervurdere, at du også bidrager til, at stemningen altid er i top. Dit engagement og din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte med at give dig gode træningsoplevelser. Venlig hilsen, TEAM DOKKEN!
Mark Wilhardt-Kruse
Mark Wilhardt-Kruse
2024.04.05
The best and most welcoming place to work out. Doesn’t matter what age or shape you’re in. Everybody’s so nice and friendly. It’s addictive 💪🏻 🌟🌟🌟🌟🌟
Svar fra Dokken Crossfit 2024.04.22
We're thrilled to hear you find our place welcoming and addictive! It's great to know our friendly atmosphere resonates with you. Keep up the good work and happy working out! 💪
Reklame
Camilla Beske
Camilla Beske
2024.03.08
Svar fra Dokken Crossfit 2024.03.15
Tak for din melding! Vi tager 10 burpees per stjerne. Ses snart Team Dokken
Sandra Lind
Sandra Lind
2024.03.04
Super fedt sted, hvor alle kan komme ligemeget hvad form og alder, man er i. Godt kammeratskab, hvor man motiverer, hepper og hjælper hinanden. Alle siger tak for kampen. Supplerende samtaler gør, at man fortsat holder motivationen til træning oppe.
Svar fra Dokken Crossfit 2024.03.29
1000 mange tak for fine ord🤩 ses til træning 💪
John Dreiboel
John Dreiboel
2024.02.07
Svar fra Dokken Crossfit 2024.04.22
Dear John, Thank you for your feedback! We're thrilled you had a positive experience with us. Our team values your input and we thank you for your support! Best, Your Assistant
Mikkel Hopp
Mikkel Hopp
2024.01.23
Fantastiske oplevelser jeg har haft hos dokken crossfit! De står super skarpt med kompetente trænere, som har svar på de spørgsmål der stilles, de står klar hvis du er i tvivl og kommer selv hen hvis du har brug for hjælp, eller ikke har forstået dagens træning. Fantastisk mulighed for selvtræning hvis man ønsker det også! Alle faciliteterne er iorden og ikke noget gammelt ødelagt noget. Jeg har selv været på et opstartsforløb, som jeg kun kan anbefale alle andre der skal have kickstartet deres træning eller bare ikke er sikker på om crossfit er noget for dem! Kostvejledning gør jeg brug af nu, det er jeg også stærkt positiv over! Du bliver guidet og løftet meget mod dine mål, har det været en skidt uge, er der altid opbakning og så bliver vejen bare drejet rundt, så du tager en anden vej men stadig kommer imod dit mål! Dokken crossfit er et stort fællesskab og det synes jeg er mega fedt, de er på navn med alle dernede og kender alle medlemmerne for hver deres ting. Derudover laver de en masse super fede events og gør rigtig mange gode ting for at holde sammen og gøre det så sjovt og spændende som muligt! Kæmpe knuckles herfra! Synes det er det fedeste center jeg til dato har benyttet!🏆
Svar fra Dokken Crossfit 2024.03.29
Mange tak for din fine anmeldelse👌 vi er glade for du har valgt os som dit trænings center, og vi er glsde for at kunne støtte dig på din rejse💪
Reklame
Mette Simsek
Mette Simsek
2024.01.07
Min oplevelse af Dokken er, at det er kompetente trænere, som altid er klar til at hjælpe. Træning er, for mig, blevet sjovt og fedt, hvilket jeg aldrig har oplevet før, i forbindelse med træning. Dokken kan helt klart anbefales, da der er plads til alle. :)
Svar fra Dokken Crossfit 2024.01.08
Hey Mette mange tak for fin anmeldelse. Dejligt du nyder din træning💪 vi er meget glade for at havde dig i vores crossfit center. Mvh dennis
Emil Jensen
Emil Jensen
2023.12.19
Svar fra Dokken Crossfit 2023.12.24
Mange tak for fin anmeldelse emil. Vi er glade for at havde dig i vores crossfit center💪
Simon Bygum
Simon Bygum
2023.12.05
Jeg kan anbefale alle at træne i Dokken! Udstyr, træning, personale og det sociale er fuldstændig i top.
Svar fra Dokken Crossfit 2023.12.09
Hey simon, tusind tak for din fine anmeldelse af vores crossfit center🙏 i Næstved. Vi er meget glade for, du nyder at træne Crossfit, og du er faldet godt til i motioncenteret🙂 Mvh team Dokken Crossfit
Ditte & Nicolaj Aarestrup
Ditte & Nicolaj Aarestrup
2023.12.04
Hvis man er nybegynder eller måske bare ikke har helt styr på grundtræningen kan opstartsforløbet helt sikkert anbefales 👌🏻 trænerne er super dygtige og meget tålmodige😉 stort set hver gang er det med følelsen “dén var god i dag”🤗
Svar fra Dokken Crossfit 2023.12.05
Kære Ditte Mange tak for dine positive anmeldelse! Det glæder virkelig DOKKEN CROSSFIT at høre, at du har haft en konstruktiv og dejlig oplevelse med vores opstartsforløb. Vi sætter en ære i at hjælpe både nybegyndere og dem, der ønsker at styrke deres grundtræning. Vores trænere gør en indsats for at skabe et miljø, der både nærer krop og sind. Det er dejligt at høre, at du har følt dig godt tilpas og værdsat under træningen. Det er altid vores mål at efterlade jer med den følelse af tilfredshed og fremgang efter hver session. Din anbefaling er ikke blot et tegn på tilfredshed, men også en vejledning for andre, der søger en herlig træningsoplevelse. Vi takker for din tillid og engagement i vores fællesskab. Venlige hilsner Team DOKKEN
Reklame
Mathilde Ditlevsen
Mathilde Ditlevsen
2023.11.21
Dokken er et fantastisk sted, med god stemning, fælleskab, sjove og hårde træninger samt kompetente trænere. Der er altid hjælp til lige hvad man skulle få brug for, og det bedste af det hele er man kan tage hele sin familie med, store som små, der er altid plads til alle☺️
Svar fra Dokken Crossfit 2023.11.22
Tusind tak for den fantastiske feedback! Hos Dokken Crossfit i Næstved stræber vi efter at skabe en ekstraordinær oplevelse for vores medlemmer, og det glæder os at høre, at du har haft en positiv og berigende tid hos os. Vi er stolte af vores dedikerede trænere og det energifyldte fællesskab, der skabes på tværs af alle aldre og niveauer. Hos os er alle velkomne, og vi sætter en ære i at kunne tilbyde træning, der passer til hele familien. Vi fortsætter med at fokusere på at skabe en inkluderende og støttende atmosfære, hvor vores medlemmers velvære og træningsmål er i centrum. Tak for at være en del af vores Dokken-familie, og vi ser frem til fortsat at støtte dig og din familie på jeres træningsrejse! Venlig hilsen, Teamet hos Dokken Crossfit, Næstved
Julie Boesen
Julie Boesen
2023.11.13
Svar fra Dokken Crossfit 2023.11.22
Julie! Tusind tak for den strålende femstjernede anmeldelse! Hos Dokken Crossfit, dit fitnesscenter i Næstved, arbejder vi hårdt på at skabe en fantastisk træningsoplevelse for vores medlemmer, og det glæder os at høre, at du har nydt din tid hos os. Vores fitnesscenter er dedikeret til at skabe en inkluderende og støttende atmosfære, hvor vores medlemmer kan udfordre sig selv og vokse, uanset træningsniveau. Vores kompetente trænere og det engagerede fællesskab er kernen i vores motionscenter, og vi er begejstrede for at tilbyde træning, der passer til alle i familien. Vi sætter stor pris på din støtte og det faktum, at du har valgt Dokken Crossfit som dit foretrukne træningssted i Næstved. Fortsæt med at nyde dine træninger, og hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse yderligere, er du mere end velkommen til at kontakte os. Venlig hilsen, Teamet hos Dokken Crossfit, dit motionscenter i Næstved
Martin Andersen
Martin Andersen
2023.10.13
Dygtige personale og god faciliteter
Svar fra Dokken Crossfit 2023.10.15
Tak for dine venlige ord. Det betyder meget, at du nyder at blive mørbanket, træt og virkelig øm i kroppen. Det er simpelthen så fedt at se din indsats - keep on going. Vi Sez til buurpees:-) Peace out!