Kancelaria Kowalski sp. z o. o.

dobryprawnik.eu

Kancelaria Kowalski sp. z o. o. Reviews

Excellent rating
5.0
28 reviews Verified
Kancelaria Kowalski sp. z o. o.
%title%

%offer%

Reviews ( 28 ) 5.0

ryszard bichta
ryszard bichta
2024.07.12
Witam.Mam bardzo dobre zdanie na temat Kancelari Kowalski..Dobry Prawnik.Bardzo pozytywny kontakt z Panem Przemysławem oraz z Panem Mateuszem.Miłe i wyczerpujące rozmowy oraz informacje.Polecam kancelarię..Dobry Prawnik oraz życzę dobrej i miłej współpracy.Pozdrawiam.Ryszard .B
Advertisement
Anna Dominicka
Anna Dominicka
2024.07.12
Kancelaria bardzo dobra przystępne ceny.wspolpraca tylko do polecenia.Problemy finansowe tylko tu rozwiążą.polecam!
Iza x
Iza x
2024.07.09
Bardzo polecam Kancelarię, a szczególnie Pana Mateusza Kamińskiego. Od samego początku bardzo mi pomaga. Czuję się zaopiekowana i wiem, że z każdą sprawą mogę się do niego zwrócić. Współpraca cechuje się profesjonalizmem i bardzo dobrymi kompetencjami. Pan Mateusz zawsze jest dostępny pod telefonem oraz chętnie odpowiada na nurtujące pytania. Jest empatyczny i wyrozumiały. Nie ocenia drugiego człowieka tylko od razu przechodzi do działania, przedstawiając plan pomocy. Polecam każdemu kto się jeszcze waha lub komuś gdzie inne biura bądź kancelarie odmówiły pomocy bo tak się często zdarza. Myślę, że dla tej Kancelarii nie ma rzeczy niemożliwych. :)
Patryk Milczyński
Patryk Milczyński
2024.06.28
Pełny profesjonalizm. Bardzo pomocni. Miły kontakt i obsługa. Osobiście jestem bardzo zadowolony.
dominika semeres
dominika semeres
2024.06.18
Najlepsi ludzi z jakimi miałam kiedykolwiek doczynienia. W 100% profesjonalna pomoc wszystko świetnie wytłumaczą bez nich napewno nie poradziłabym sobie sama
Advertisement
Marek Pawłowski
Marek Pawłowski
2024.06.15
Pan Przemek z załogą bardzo rzetelnie i sprawnie zajęli się moim zadłużeniem i udało się zredukować dług i uniknąć dodatkowych odsetek. Szybka, sprawna i konkretna obsługa a także czuć było wsparcie i dobry kontakt przez cały proces. Dla wszystkich szukających rozwiązania problemu mam odpowiedź - Kancelaria Kowalski, z całego serca polecam !!!
Anna Konklewska
Anna Konklewska
2024.06.13
Z całego serca polecam Kancelarię, fachowa ,przemiła obsługa, prawnicy z ogromną wiedzą. Szczególnie dziękuję Panu Mateuszowi Kamińskiemu ,który odrazu zajął się moją sprawą. Bardzo dziękuję za wszystko i polecam tylko tę Kancelarię.
Agnieszka Kaczorek
Agnieszka Kaczorek
2024.05.06
Polecam kancelarie z całego serca. W kancelarii zawsze uzyskałam pomoc. W oddziale byłam miło przyjęta i otrzymałam odpowiedź na wszystkie moje pytania. Profesjonalne podejście do klienta i miła obsługa. Pomoc na każdym etapie prowadzonej sprawy. POLECAM!!!
Przemysław Schabikowski
Przemysław Schabikowski
2024.04.17
Witam szybkim kontakt,miła i sprawna obsługa
Advertisement
Karol Froń
Karol Froń
2024.04.17
Znam Przemka i Sylwię i potwierdzam rzetelność i fachowość :)
Stan P
Stan P
2024.04.16
Wszystko super. Pan Przemyslaw bardzo pomógł!
Karol Ski
Karol Ski
2024.04.16
Konkretna rozmowa, konkretnie załatwione
Patryk Dudziński
Patryk Dudziński
2024.04.13
Advertisement
Agnieszka Żurawska
Agnieszka Żurawska
2024.04.09
Jestem bardzo zadowolona z usług tej kancelarii fachowa obsługa kompetentne osoby dzięki którym odzyskałam wiarę w życie. Szczególne podziękowania dla Pana Mateusza Kamińskiego poprostu złoty człowiek o wrażliwym sercu Kancelaria daje z siebie wszystko i jeszcze więcej godna polecenia jeszcze raz serdecznie dziękuję i polecam każdemu pozdrawiam.
Justyna Nowogrodzka
Justyna Nowogrodzka
2024.04.05
Bardzo rzetelna firma, nastawiona przede wszystkim na korzystne rozwiązanie dla klienta, świetny kontakt telefoniczny czy mailowy. Polecam.
Andrzej Grabczyński
Andrzej Grabczyński
2024.04.05
Bardzo polecam kancelarie Kowalski sp. z o.o. Pełen profesjonalizm. Panowie Przemysław, Marcin i Mateusz potrafią wszystko jasno wytłumaczyć, mają wiele cierpliwości, a przede wszystkim są świetnymi strategami. Cieszę się, że zaufałem tej kancelarii i wszystko przebiegło po mojej myśli. To kancelaria o ludzkim podejściu z ogromem empatii. Czuje się naprawdę zaopiekowany i za to też bardzo dziękuję!
Sylwia Kolczyńska
Sylwia Kolczyńska
2024.04.04
Profesjonalne podejście do sprawy, opanowanie i ogromna wiedza prawnicza, uspokoiła moje zszargane nerwy i pokazała wyjście z trudnej sytuacji w jakiej się znalazłam.
Advertisement
Robert Podleś
Robert Podleś
2024.04.04
Bardzo dobry prawnik Fachowa obsługa
Ola Szczepaniak
Ola Szczepaniak
2024.04.04
Jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Każdy problem u Państwa jest do rozwiązania. Konkretnie, rzetelnie. Polecam z czystym sumieniem!
Rachunkowość 2eR
Rachunkowość 2eR
2024.04.04
Pełen profesjonalizm. Polecam