De Haagse Slotenmaker 评论

De Haagse Slotenmaker 评论

5.0

非常好 - 基于 145 位旅客评论

dehaagseslotenmaker.nl
已通过Trustindex验证的

我们保证所有评论都是100%真实。
什么是Trustindex?
%title%

%offer%

评论 (145)
Suraghni Dewnath
Suraghni Dewnath
2021-05-05
已验证
Advertisement
Raja Ashwin
Raja Ashwin
2021-05-04
已验证
In deze tijd een van de weinige eerlijk mensen. Los van eerlijk, denkt hij met je mee en is hij erg professioneel. i.v.m. mijn werk heb ik vaker dan normaal een sleutelmaker nodig en ik maak tot nu toe iedere keer gebruik van zijn diensten. Boven alles, eerlijke prijzen vooraf, geen gedoe achteraf!!
Jeroen
Jeroen
2021-05-01
已验证
Goede service. Betrouwbaar, geen overwachte kosten en sowieso goedkoop. Verder ook erg vriendelijk en snel ter plaatse!
Tigor Nia
Tigor Nia
2021-05-01
已验证
Dankzij de snelle actie en kennis stond ik binnen 2 minuten weer in mijn huis nadat ik mijzelf had buitengesloten, zonder schade of extra kosten. Helemaal Top !!! #slotenmaker-rijswijk
Danny
Danny
2021-04-30
已验证
Advertisement
Eveline
Eveline
2021-04-28
已验证
Den Rede
Den Rede
2021-04-27
已验证
Aanrader! Snel geregeld 5 sloten vervangen. Allemaal gelijksluitend op locatie gemaakt.Normale prijs en ben zeer tevreden met de service.
Atilla Sarac
Atilla Sarac
2021-04-25
已验证
Mehmet Cakir
Mehmet Cakir
2021-04-25
已验证
Snel, makkelijk en vriendelijk geholpen door Marcel! Geen poespas als je snel een slotenmaker nodig hebt. Hij kwam gelijk langs, heel fijn! Wij zullen hem weer inschakelen mocht dat nodig zijn. Een aanrader dus!
Advertisement
M Spruijt
M Spruijt
2021-04-24
已验证
Super snelle service, aardige betrouwbare man. Zeker een aanrader!
Tigor Nia
Tigor Nia
2021-04-24
已验证
Arnold Gopal
Arnold Gopal
2021-04-23
已验证
Eerlijke slotenmaker die zijn afspraak na komt. Wanneer je in nood zit, wil je een betrouwbare vakman. Ik kan Marcel van harte aanbevelen!
Danny Smit
Danny Smit
2021-04-23
已验证
Makkelijke en fijne communicatie via whats app. Komt de gemaakte afspraak na. Vakkundig bezig gewenst met de cilinder en aardig vlot ons doel bereikt. Ik ben een zeer tevreden klant en raad de Haagse slotenmaker ook zeker aan...!!!
Advertisement
Frans Witman
Frans Witman
2021-04-23
已验证
Gisteren gebeld en de volgende ochtend geplaatst. Echte vakman, straalt meteen vertrouwen uit en scherpe prijzen, voor deze man 5*****
Wally Saulus
Wally Saulus
2021-04-22
已验证
Was buitengesloten en heb De Haagse Slotenmaker gebeld, Marcel is op de afgesproken tijd gearriveerd en heeft ons super geholpen, echt vakwerk voor een eerlijke prijs! Dankjewel Marcel!!
morgana van marle
morgana van marle
2021-04-22
已验证
Kyra Looijestijn
Kyra Looijestijn
2021-04-20
已验证
Super fijne professionele man! Ruim op tijd, en snel klaar! Zeker een aanrader!!!
Advertisement
Manon Hehenkamp
Manon Hehenkamp
2021-04-20
已验证
Eric van Luijk
Eric van Luijk
2021-04-20
已验证
Willem van der Kraats
Willem van der Kraats
2021-04-19
已验证