Cosmetic Skin Vejle

cosmeticskin.dk

Cosmetic Skin Vejle Reviews

Excellent rating
5.0
24 reviews Verified
Cosmetic Skin Vejle
%title%

%offer%

Reviews ( 24 ) 5.0

Mia Dresler
Mia Dresler
2024.07.01
Trygt og hyggeligt sted. Virkelig god service og behandling
Advertisement
Monique Kjær
Monique Kjær
2024.07.01
Virkelig et dejligt sted, med god service og et sted man føler sig tryg. Hun er meget dygtig til at tilpas sig kunden! De bedste anbefalinger herfra <33
Sophia
Sophia
2024.06.09
Jeg kan på det varmeste anbefale Cosmetic Skin Vejle! Man føler sig altid velkommen og 100% tryg, når man træder ind ad døren hos Simone. Hun er så sød, virkelig dygtig, meget professionel og ikke mindst en meget troværdig og oprigtig behandler. Hun får mine varmeste anbefalinger - og er absolut et besøg værd!
Samah Abousette
Samah Abousette
2024.04.04
Ingen andre får lov til, at foretage behandlinger på mit ansigt udover Simone! Hun er super sød og er god til at sætte en ind i tingene! Hun er oprigtig i sine råd og er meget troværdig. Man føler slet ikke, at hun gøre det for “pengenes skyld”. Hvis man ønsker en oprigtig behandler, så er Simone den rette! Cosmetic skin vejle får 5/5 stjerner!
Stine Sørensen
Stine Sørensen
2024.03.25
Absolut de bedste anbefalinger herfra. Simone yder den perfekte service med gode råd solid professionalisme. Absolut en fantastisk oplevelse hvor man kan føle sig 100% tryg fra man træder ind af døren. Overgår alle forventninger hos mig.
Advertisement
Sofie Juliane Rasmussen
Sofie Juliane Rasmussen
2024.02.05
Verdens bedste oplevelse, Simone er en helt fantastisk person og ikke nok med det ved hun virkeligt hvad hun laver! Jeg føler mig såååå tryg når jeg er i hendes hænder!
Diya Rashed
Diya Rashed
2024.01.24
En absolut fantastisk oplevelse. Jeg var inde hos Simone i hendes smukke og hjertevarm klinik i Vejle, med hensigt om at få et lip-flip, med efter en god og professionel konsultation, fandt vi ud af at det faktisk ikke var det som jeg ønskede. Men det skulle faktisk være filler i læberne i stedet. Behandlingen forløber sig super fint, jeg blev forklaret alt hvad hun gjorde, og det gjorde man følte sig helt tryg med det som skulle forløbe sig, samt kunne man mærke professionalismen hos Simone, så man var ikke i tvivl om resultatet ville blive lige som man ønsker, hvilket det i den grad også gjorde.
Kristine Larsen
Kristine Larsen
2024.01.19
Overgår mine forventninger på alle parameter Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren, følte jeg mig i trygge hænder! Simone var meget imødekommende, og tog sig tid til at lytte til alle mine spørgsmål Hver en detalje blev omhyggeligt overvejet, og resultatet blev æstetisk smukt og 100% naturligt Jeg kan på det varmeste anbefale Cosmetic skin til enhver der søger en skræddersyet og professionel æstetisk oplevelse
Randi larsen
Randi larsen
2024.01.18
Simone er så dygtig, hun råder og vejleder, man føler sig tryg i behandlingerne, og man bevare det naturlige look.
Advertisement
Cecilie Lynge Jørgensen
Cecilie Lynge Jørgensen
2024.01.15
Jeg var så heldig at vinde en konkurrence på Instagram, og fik i den forbindelse lavet min "bekymringsrynke" plus et brynløft. Indrømmet - jeg var ret skeptisk overfor botoxbehandling, men resultatet er simpelthen blevet så pænt og naturligt. Jeg følte mig virkelig godt behandlet i hele processen, af et meget kompetent personale. Jeg kan klart anbefale Cosmetic Skin :-)
Frank K H
Frank K H
2024.01.12
Jeg har brugt Simone som behandler over en længere periode. Da hun blev selvstændig, var jeg ikke i tvivl om, at jeg flyttede med som kunde. Jeg give min bedste anbefaling for udført arbejde og kundetilfredshed samt objektiv vejledning. Super tillidsskabende person.
Lotte Ditlevsen
Lotte Ditlevsen
2023.12.13
En varm anbefaling herfra. 
Botox var en hel ny verden for mig, så jeg var meget nervøs og spændt. 
Jeg valgte at få en forundersøgelse hos Cosmetic skin, så jeg kunne få lidt mere viden omkring behandlingerne, inden jeg begav mig ud i det. 
Fra sekundet jeg trådte ind af døren hos Cosmetic Skin, følte jeg mig tryg og i gode hænder.
 Jeg fik super professionel vejledning, og var dermed ikke nervøs for, at få min behandling netop her. 
Jeg tog imod alle råd og er i dag ovenud lykkelig for resultatet. :D
Camilla Jakobsen
Camilla Jakobsen
2023.12.07
Man føler sig fuldkommen tryg hos Simone. Hun lavede min første botox behandling, alt fra behandling til konsultation var tiptop. Altid sød og imødekommende. Vil helt sikkert komme hos Simone igen næste gang jeg skal have lavet noget ❤️
Advertisement
Saloa
Saloa
2023.10.17
En strålende sjæl Simone har fra dag ét udstrålet ærlighed om sit arbejde, god sjæl og intentioner skinner tydeligt som en stjerne på himlen. Fra det øjeblik, jeg mødte hende, føltes det, som om jeg havde kendt hende i årevis, og den gode aura omkring hende var umulig at ignorere. Hun er et eksempel på, hvordan integritet og dygtighed går hånd i hånd. Hun er ikke kun dedikeret til sit arbejde, men gør det med en sjælfuldhed og oprigtighed, som er sjælden at finde. Hendes intentioner er altid præget af at gøre det rigtige, og det skinner igennem i alt, hvad hun gør. Hvis du leder efter en, der ikke kun er dygtig i deres arbejde, men også besidder en sjæl, der stråler af ærlighed og gode intentioner, så led ikke længere
Pia Søgaard
Pia Søgaard
2023.10.14
Jeg giver mine bedste anbefalinger til Simone og Cosmeticskin. Simone giver altid god og ærlig rådgivning. Jeg føler mig i trykke hænder og resultater af hendes behandlinger er absolut tilfredsstillende 😍
Sandra Koed
Sandra Koed
2023.10.05
Klinikken rummer god harmoni, ro og varme og man føler sig altid velkommen. Simone er SÅ dygtig fagligt, men er også en positiv og imødekommende person, som altid siger sin mening og guider dig til de rigtige valg. Det er tydeligt at det er vigtigt for Simone at både hun og kunden er fuldt ud tilfreds, når man går derfra. Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle følge med Simone da hun åbnende sin egen klinik. De varmeste anbefalinger herfra 🙏🏻❤️
Nassrin Faalzadeh
Nassrin Faalzadeh
2023.09.29
Helt klart en anbefaling herfra🫶🏼 Lækker klinik✨ Professional rådgivning👌 Simone er sød og smilende, og mega dygtig. Jeg er så glad for min behandling og resultat 🫶🏼 Tusind Tak 🙌🏻Søde Simone🌸🌺
Advertisement
Majbritt Kyed
Majbritt Kyed
2023.09.29
Jeg har været så heldig, at jeg har været i hænderne på Cosmeticskin. Jeg havde brug for en ny vurdering af min hud, efter jeg har været trofast kunde et andet sted, og jeg havde brug for et sted som kunne tilgodese mine krav om, at mit ansigt skal blive ved med at se naturligt og frisk ud samtidige med at jeg bliver ældre. Og hold da op jeg blev positiv overrasket. Jeg oplevede at få en professionel vejledning og en god plan for hvad jeg gerne vil have. Jeg har efter behandlinger, oplevede et rigtig godt resultatet og jeg kan kun anbefale Cosmetiscskin. Hvis man er usikker på om man skal gøre det, kan jeg kun anbefale at man tager en samtale dernede, stor ros herfra. Hilsen en meget tilfreds kunde
K.G. Hansen
K.G. Hansen
2023.09.29
Super vejledning og kundeservice. Proffesionel og ærlig rådgivning. Jeg kan varmt anbefale Cosmetic Skin. ♥️
Sascha Legind-Hansen
Sascha Legind-Hansen
2023.09.28
Simone er bare super dygtig til det hun laver, og man kan mærke hvor meget hun brænder for sit arbejde, hun har virkelig sans for detaljer og er super i mødekommen og professionel.