Betonowe Szamba. Mateusz Słomski

betonowe-szamba-eko.pl

Betonowe Szamba. Mateusz Słomski Reviews

Good rating
3.8
15 reviews Verified
Betonowe Szamba. Mateusz Słomski
%title%

%offer%

Reviews ( 15 ) 3.8

Bartłomiej Drabik
Bartłomiej Drabik
2024.06.26
Super wykonanie gorąco polecam !!!
Advertisement
kamil kotwic
kamil kotwic
2024.01.06
Jestem zadowolony z realizacji montażu i zakupu szamba u Pana Mateusza! Polecam i skorzystam ponownie ☺️
Ewa Krzosek
Ewa Krzosek
2023.09.04
Polecam serdecznie , Pan u którego zamawiałam dużo mi podpowiedział , widać że zna się na tym co sprzedaje . Montaż sprawny i szybki -usługa z koparką.
Grzegorz Bartnicki
Grzegorz Bartnicki
2023.08.08
Usługa montażu oraz podłączenia szamba wykonana przez ekipę pana Mateusza wypadła bardzo szybko i sprawnie. Natomiast dziura wybita w zbiorniku na rurę odpływową jest kwadratowa, zapchana jedynie pianka oraz zasypana. Szambo bardzo szybko nabiera wody w deszczowe dni, jest nie szczelne. Od dwóch lat próbuje w ramach gwarancji uzyskać jakąś pomoc od pana Mateusza niestety bez skutecznie Nie polecam tej firmy !
Jarosław Wójcik
Jarosław Wójcik
2023.07.18
Advertisement
Marcin Bieńko
Marcin Bieńko
2023.03.31
Kompleksowa usługa z wykopem i montażem szamba. Pan Mateusz to bardzo komunikatywna osoba.
Pan Tenorek
Pan Tenorek
2023.02.28
Szambo betonowe nieszczelne , brak kontaktu ze strony firmy, jak już zamontowane to bujaj się pan sam z cieknącym problemem. Zbiornik nieużytkowany, przez 1,5 miesiąca zapełniony wodami gruntowymi bądź opadowymi, zagadka.
Jacek Klimowski
Jacek Klimowski
2023.02.09
Szambo użytkuje od nich ponad 10 lat - super szczelne. Poleciłem znajomym i też zamówili. Opłaca się pogadać z sąsiadami i zamówić razem wtedy można dostać dobrą cenę
Rafi Rafi
Rafi Rafi
2022.12.20
Sprawny i szybki montaż w Koninie, super kontakt z Panem Mateuszem. Polecam
Advertisement
Dominik Markowski
Dominik Markowski
2022.07.05
Serdecznie Polecam Zbiornik zamontowany w ustalonym terminie szybko sprawnie z wykopaniem i zakopaniem
Jacek
Jacek
2022.06.17
Bardzo dobre i profesjonalne podejście do klienta. Od samego początku rozmowy telefonicznej konkretną pomoc w doborze odpowiedniego zbiornika. Szybka realizacja zamówienia, profesjonalny montaż. Bardzo polecam
Przemek K
Przemek K
2022.06.04
Profesjonalne doradztwo i wykonanie wg mojej wizji. Jeśli potrzebuje ktoś konkretnego wykonawcę z pomysłem i wiedzą na temat wykonywanych usług to zdecydowanie polecam Pana Mateusza
Paweł Góral
Paweł Góral
2022.04.06
Lepiej dać sobie spokój z tą firmą Odradzam
Advertisement
Łukasz Marczyński
Łukasz Marczyński
2021.06.04
Firma zainstalowała mi szambo betonowe - miesiąc po uzgodnionym terminie. Jak poprosiłem o fakturę to podnieśli cenę o 23%. Szambo okazało się nieszczelne i napłynęła do niego woda gruntowa. Połącznia wykonali na piankę - bez szans na szczelność (Chyba uważają, że ścieki w glebie to coś fajnego - Tacy są eko). UWAGA - Reklamacji nie wykonali!!! Telefonu nie odbierają!!! Przestrzegam wszystkich przed tą firmą!!! WSPÓLRACA Z TĄ FIRMĄ = 2 x wydane PIENIĄDZE i DUŻO STRACONEGO CZASU.
Lukasz Miko
Lukasz Miko
2017.10.22
Super kontakt z sprzedawca. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia. Polecam