Bernsen rijopleiding

Bernsen rijopleiding Reviews

Excellent rating
5.0
24 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (24)
Lisa Ossel
Lisa Ossel
2024.04.10
Hele goede rij instructeur die alles goed en rustig uitlegt! Heel erg blij dat ik hier mijn rijbewijs heb gehaald
Advertisement
Elise Zhu
Elise Zhu
2024.01.23
Maaike Bruinsma
Maaike Bruinsma
2024.01.19
Super rijschool! Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad.
Quincy Poelman
Quincy Poelman
2024.01.17
Hartstikke aardig en legt rustig uit wat je kan verbeteren of reageert positief wanneer je iets goed doet.
Hardy
Hardy
2024.01.11
Was top!
Advertisement
Floris Dahler
Floris Dahler
2024.01.08
Met succes mijn rijexamen in één keer behaald bij Bernsen! Geweldige ervaring gehad met een zeer vriendelijke rijinstructeur. 👍
Layla Knuppe
Layla Knuppe
2023.12.24
Ik heb hele fijne en leerzame rijlessen gehad!
Anniek Van der sluis
Anniek Van der sluis
2023.12.04
Super rijschool. Ik heb een fijne tijd gehad
Rowin Maatman
Rowin Maatman
2023.12.02
Super leuke en gezellige rij instructeur rijbewijs in 1 keer gehaald bert geeft duidelijke uitleg en vond het super top
Advertisement
Riemer Efde
Riemer Efde
2023.11.27
Duidelijk instructies
Ravi Schoenmakers
Ravi Schoenmakers
2023.11.27
Bas Hofkamp
Bas Hofkamp
2023.11.22
Bryan Doek
Bryan Doek
2023.11.20
Goede rijschool legt alles goed uit
Advertisement
Stefan Plas
Stefan Plas
2023.11.13
Sven Bos
Sven Bos
2023.11.09
Tim de Geus
Tim de Geus
2023.11.02
Theorie in een keer gehaald doormiddel van de handige app die je erbij krijgt en praktijk examen ook in een keer gehaald.
Sanne Bruinsma
Sanne Bruinsma
2023.10.11
Advertisement
Bas Kroeze
Bas Kroeze
2023.08.24
jarno schulte
jarno schulte
2023.08.17
Fijne rijlessen gehad
Quinten Bos
Quinten Bos
2023.08.12