Bargas Isolatie Reviews

Bargas Isolatie Reviews

4.1

Good - based on 15 reviews

bargasisolatie.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (13)
Robin van der Plas
Robin van der Plas
2024-02-24
De goedkoopste en een vriendelijke adviseur bij je thuis. Helaas hebben wij de afspraak af moeten zeggen omdat er asbest onder de vloer bleek te zitten. Dit was ons niet bekend, en pure overmacht. Helaas geen coulance vanuit Bargas. We kregen alsnog een factuur want op annuleren staat een boete van 10% ex BTW. Je moet ook binnen 3 dagen betalen, anders komen er incassokosten van minimaal €150 bij. Heel zuur geld dit en weinig begrip vanuit Bargas. Lees goed de algemene voorwaarden door voordat je ergens voor tekent.
Advertisement
René Akkermans
René Akkermans
2024-02-01
Fout gemaakt tijdens schouwing en daarmee 50% van het afgesproken werk niet uitgevoerd. Overige werk door concullega laten uitvoeren echter hier geen korting meer kunnen ontvangen omdat het nog maar 50% van het werk was. Bargas maakt geen enkel gebaar in tegemoetkoming maar stuurt enkel herrinneringen. Na de schouwing duidelijke en scherpe offerte voor dak- en zolderisolatie. Door de combinatie van dak- en kruipruimte konden we bij Bargas én andere leveranciers een korting krijgen op beide diensten. Na het uitvoeren van de zolderisolatie wilde ze beginnen aan de kruipruimte maar konden deze ineens toch niet doen in verband met de hoogte terwijl er tijdens de schouwing alle ruimte is geweest tot opmeten. Nu hebben we voor de kruipruimte een andere leverancier alsnog ingezet maar deze kan (terecht) de combinatiekorting niet meer aanbieden omdat Bargas wél de zolder heeft gedaan. Bargas gevraagd om mee te denken in een compensatie hiervan en voorstel gedaan voor €250,- waar onze meerkosten €600,- zijn. De enige reactie is dat we volgens de wet moeten betalen en het bedrag per ommegaande overgemaakt moet worden. Jammer. Er is door de mannen overigens goed gewerkt daar zit het écht niet. Alles netjes gemaakt, vriendelijk en alles opgeruimd achter gelaten. Ik zou echter voor m'n volgende opdrachten, panden en zakelijk vastgoed kiezen voor de andere partij die íets duurder is maar écht de tijd neemt tijdens de schouwing om te kijken wat ze wél en niet kunnen ipv snel verkopen, scherpe prijs en dan afspraken niet na kunnen komen.
KimenTanja Engelen
KimenTanja Engelen
2023-12-08
Steven Bürmann
Steven Bürmann
2023-10-05
Professioneel en snel geholpen! Fijne medewerkers om mee te communiceren en komen afspraken na.
Giovanni Gruter
Giovanni Gruter
2023-09-29
erg tevreden over het geleverde werk en prettige contact.
Advertisement
Sonja Assar
Sonja Assar
2023-09-18
Helaas, slechte communicatie. Ze hebben ook verkeerde afmetingen gegeven. Eerst zeiden ze dat het ondervloer geïsoleerd kon worden en toen weer niet en toen weer een gedeelte. Elke keer bellen voor een afspraak. Maar lukte niet altijd. Zij wilden ook dat wij het driedubbele gingen betalen voor wat ze uiteindelijk hadden geïsoleerd. Daarom hebben ervoor gezorgd dat wij zelf ook de afmetingen deden. Helaas ook een betalingstermijn laten tekenen van 3 dagen. Gevraagd of ze een redelijk termijn van 14 dagen konden hanteren maar helaas “ik had al getekend”. Mijn ervaring is heel slecht. Het vertrouwen was er ook niet.
Michiel W
Michiel W
2023-04-14
De isolatiemonteurs hebben ons huis heel goed geïsoleerd. Hebben alles netjes achtergelaten en werken met goed gereedschap en materiaal en je kon merken dat deze mannen het vak van goed na-isoleren verstaan. Ook het contact met het kantoor verloopt snel en direct bij vragen of informatie.
Heidi van der Velden
Heidi van der Velden
2023-04-01
Keurig werk afgeleverd. Aardige mannen ze gaven duidelijk uitleg. Ze hebben nog net de ramen niet gewassen zo keurig dat ze het achter hebben gelaten. Ons huis is heel goed geïsoleerd. bedankt
Werner v.B.
Werner v.B.
2023-02-10
Spouwmuren laten isoleren door Bargas. Dik tevreden! Werd netjes gebeld dat ze door omstandigheden later zouden zijn. De mannen die de isolatie uitvoerden werkten snel en professioneel. Werd door hun bijgesloten over het hoe en wat. Na de klus was gedaan werd alles netjes opgeruimd.
Advertisement
Ingrid Rooijakkers
Ingrid Rooijakkers
2022-11-29
Spouwmuur isolatie foam wordt niet door dit bedrijf uitgevoerd maar door een extern bedrijf wat echter niet vooraf offerte wordt medegedeeld. Dit was voor ons de reden om het vertrouwen op te zeggen.
Martijn V
Martijn V
2022-11-15
Goede service en vriendelijke mensen . Buitenmuren netjes geïsoleerd.
Stefan van Tol
Stefan van Tol
2022-07-27
Bargas heeft bij ons de spouwmuurisolatie aangebracht (parels met lijm). Vergelijking gedaan met 2 andere partijen waar Bargas op prijs de goedkoopste was met vrijwel gelijke voorwaarden en garantie, daarnaast ook een lokale ondernemer in de regio Tilburg. De medewerker was ongeveer 6 uur bezig en heeft het netjes achter gelaten. Een deel op zolder is van binnenuit gedaan i.v.m rabatdelen op de gevel. Dit gaf wel wat stof, maar uiteindelijk was dat het zeker waard. Buiten zijn de gevulde gaten bijna niet zichtbaar. Ik zou dit bedrijf aanraden voor spouwmuur isolatie.
Reply from Bargas Isolatie 2022-07-28
Beste Stefan van Tol, Bedankt voor je reactie. Fijn dat u onze samenwerking positief hebt ervaren. U heeft gekozen voor comfort, verduurzamen van de woning.
E D (ED)
E D (ED)
2022-07-12
Op e-mails en telefoons wordt snel gereageerd. Adviezen die klantgericht zijn. Duidelijke informatie gekregen wat de mogelijkheden zijn.
Reply from Bargas Isolatie 2022-07-19
Beste ED, Bedankt voor uw reactie. Wij zijn erg blij om te horen hoe positief u ons contact hebt ervaren.
Advertisement