babsvandenacker.nl

Babbeltje Virtueel Professional Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
5 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies ( 5 ) 5.0

Tim van Mun
Tim van Mun
2024.06.12
Babs heeft vanaf het moment van het aanleveren van het idee tot de eindelijke presentatie van het product meegeholpen en meegedacht. Babs beschikt over deze fijne expertise om klantgericht te denken en te handelen, terwijl er in goed overleg voor het beste resultaat gestreden wordt. Uiteindelijk heel dankbaar voor het werk wat er met Babbeltje Virtueel Professional is uitgevoerd!
Antwoord van Babbeltje Virtueel Professional 2024.06.12
Dankjewel Tim, en heel veel succes met de verdere opbouw van Qurious Escape 🙏
Advertentie
Mark Van Caulil (Eigenaar MYPL)
Mark Van Caulil (Eigenaar MYPL)
2024.04.30
Ik ben zeer tevreden over Babs van den Acker, die mijn website heeft ontworpen. Hoewel Babs introvert en verlegen kan overkomen, moet je hier niet door worden misleid; ze is uiterst professioneel. Ze heeft een scherp gevoel voor het vertalen van de essentie van een merk naar het visuele ontwerp van de website. Babs begrijpt perfect wat nodig is zodra je het haar uitlegt, en levert precies wat ze belooft. Een echte aanrader voor kwalitatief webdesign.
Antwoord van Babbeltje Virtueel Professional 2024.04.30
Thanks voor je mooie review Mark! Veel succes met MYPL 🙏
Athera Personal Training
Athera Personal Training
2024.04.30
Babs heeft naar volle tevredenheid de website van Athera Personal Training gerealiseerd. De bereidheid om mee te denken en haar professionele opstelling hebben er voor gezorgd dat de website en landingspagina's snel waren opgeleverd. Het hele traject is vlekkeloos verlopen, echt een aanbeveling waard!
Antwoord van Babbeltje Virtueel Professional 2024.04.30
Dankjewel voor je mooie review Pedro! Veel succes met Athera 🙏
Yvette Hesselberth
Yvette Hesselberth
2024.02.22
Babs ontzorgt je van A tot Z en dat op een heel prettige manier. Ze heeft de website voor Witte Tanden Moergestel gebouwd en kwam met voorstellen, ideeën en heeft er echt een mooie site van gemaakt, welke helemaal aan mijn verwachtingen voldoet en eigenlijk nog heeft overtroffen. Ook de nazorg is heel fijn. Babs is echt een professional.
Antwoord van Babbeltje Virtueel Professional 2024.04.30
Dankjewel voor je mooie review Yvette! Veel succes met Witte Tanden Moergestel 🙏
Roy van Erp
Roy van Erp
2023.10.04
Babs heeft voor ons een website ontworpen en gebouwd. We zijn erg blij met de site! Het is goed en logisch ingericht en we zijn nu via Google goed vindbaar. Ook beheert ze onze social media kanalen, dus zijn wij lekker ontzorgt.
Antwoord van Babbeltje Virtueel Professional 2024.04.30
Bedankt voor je mooie review Roy! 🙏
Advertentie