Auto airco vulling op locatie

autoaircovulling.nl

Auto airco vulling op locatie Reviews

Excellent rating
5.0
37 reviews Verified
Auto airco vulling op locatie
%title%

%offer%

Reviews ( 37 ) 5.0

Annechien Hoekstra
Annechien Hoekstra
2024.07.05
Super fijn dat je aan huis komt echt een top service en binnen 20 min tot half uurtje klaar wat wil je nog meer ga zo door topper
Advertisement
Pieter Klijnsma
Pieter Klijnsma
2024.06.28
Snelle en zorgvuldige actie aan huis. Ruime deskundigheid aanwezig, voor een prima tarief. Een grote aanrader voor iemand die twijfelt aan de koelcapaciteit van zijn airco installatie.
FRCI Faber
FRCI Faber
2024.06.27
Emily Khilji
Emily Khilji
2024.05.25
Goede service, komt zelfs bij je aan huis en de airco werkt heel goed
Bert Dalen
Bert Dalen
2024.05.22
Zeer snel en vakkundig te werk voor een mooie prijs. Een echte aanrader
Advertisement
John Benjamins
John Benjamins
2024.05.20
Reageert snel en leverd goed werk af! Mijn Xm heeft weer een lekkere koele airco!!
Mehdi Saffari moghadam
Mehdi Saffari moghadam
2024.05.19
Goede service en goede kwaliteit
Frederik
Frederik
2024.05.19
Snel en goede service, de airco is weer koud. Zeker aan te raden!
Johan Van der meer
Johan Van der meer
2024.05.19
Top vriendelijk en goede service
Advertisement
Marc
Marc
2024.05.18
Goed contact via WhatsApp en hij was snel op locatie. Heel fijn dat dit gewoon thuis kan.
Jules Peschar
Jules Peschar
2024.05.17
Gisteren gebeld, vandaag geholpen! Ik ben heel tevreden over de professionaliteit van dit bedrijf, en dat voor een heel goede prijs!
Geert-Jan Karssen
Geert-Jan Karssen
2024.05.17
Goede service, afspraken worden goed na gekomen. Zeker voor herhaalding vat baar. Groet twts steenwijk
Auke Bos
Auke Bos
2024.05.17
Advertisement
Ali Dayan
Ali Dayan
2024.05.16
Ik ben zeer tevreden. Geweldige service!!
Sietze-Heng Van der Ploeg
Sietze-Heng Van der Ploeg
2024.05.16
Zeer vriendelijk en goed uitgevoerd
Mohamed Koraichi
Mohamed Koraichi
2024.05.15
Betaalbaar en snel weer een lekkere koude auto met deze warme zomerdagen
Jelmer Hobma
Jelmer Hobma
2024.05.14
Nadat mijn airco weinig koelde, niet fijn met dit warme weer, kwam ik autoaircovulling.nl tegen, na kort (en snel) contact via de app, stond hij binnen 2 uurtjes bij mij thuis op locatie. Binnen half uurtje airco weer klaar. Je hoeft zelf de deur niet eens uit. Super bedankt voor de snelle service, aanrader!
Advertisement
P.M.C. Bolink
P.M.C. Bolink
2024.05.13
Carla Harderwijk
Carla Harderwijk
2024.05.12
Super snelle reactie, en volgende dag gedaan. Zeer vriendelijk, en netjes. En de airco doet het super goed 👍
Renate de vos arends
Renate de vos arends
2024.05.11
Erg nette en goeie service voor mooi prijsje en echte aanrader