Airco Kopen Eu B.V.

aircokopeneu.nl

Airco Kopen Eu B.V. Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
200 recensies Geverifieerd
Airco Kopen Eu B.V.
%title%

%offer%

Recensies ( 200 ) 4.9

Annelies en Ronnie Wesselink
Annelies en Ronnie Wesselink
2024.07.11
Prima geplaatst en de airco voldoet aan onze verwachtingen.
Advertentie
janneke helling
janneke helling
2024.07.09
Van begin tot eind perfect geregeld. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en vakbekwame medewerkers. Blij mee!
Marcel Hueskes
Marcel Hueskes
2024.07.09
Een aantal weken terug heb ik de airco laten plaatsen, en ben zeer tevreden over het contract wat we ervoor hadden en het vakkundig plaatsen ervan. TOP.
Nicole
2024.07.06 2024.07.06 | Netherlands
waardeloos , niks bestellen op 1 juli een airco besteld en betaald en zou dinsdag 2 juli geleverd worden, Niks ontvangen en telefoonnummer en app berichten worden nauwelijks of niet beantwoord. Geen airco en geld kwijt!!!
Berlinda
Berlinda
2024.07.03
Een goede keuze om je airco te kopen en te laten installeren door Airco Doetinchem. Het verzoek om meer info en de mogelijkheden was snel en gemakkelijk omgezet in een afspraak. Na de aanschaf van twee airco’s voor zowel de boven- als de benedenverdieping was de wachttijd voor installatie niet lang en de uiteindelijke installatie was ook nog eens in een dagdeel gedaan. De installateurs waren vriendelijke mannen die ook nog eens zeer netjes werkten. Wij zijn blij met de airco’s en blij met de geleverde service vanuit Airco Doetinchem!
Advertentie
Winfred Bor
Winfred Bor
2024.06.23
Top bedrijf. Denken goed met je mee. Singel unit van Mitsubishi Electric in de woonkamer laten plaatsen. Alles mooi weg gewerkt. Mooie omkasting om de buitenunit van Evolar er gelijk bij besteld.
Stefan Krijgsman
Stefan Krijgsman
2024.06.21
Snel geplaatst binnen 1 dag alles geplaatst later teruggekomen voor plaatsen van wifi module tot nu toe alles goed bevallen. Zeer goede service
Sander Te Winkel
Sander Te Winkel
2024.05.31
Top bedrijf , komen afspraken na , goede service en duidelijk werk plezier..
Familie Ter Laare
Familie Ter Laare
2024.05.31
Offerte was snel binnen en na akkoord zijn de airco’s vakkundig geplaatst. Vriendelijk personeel!
Advertentie
Nyls Wang
Nyls Wang
2024.05.30
Jeanette Bonestroo
Jeanette Bonestroo
2024.05.30
Heel tevreden met onze airco, zowel voor koelen als verwarmen! Fijn bedrijf om zaken mee te doen
Robert
Robert
2024.05.30
Zeer mooi bedrijf en zeer klantvriendelijk. Erg tevreden.
R Van
R Van
2024.05.30
Top service! Zeker een aanrader voor vakkundig advies en montage van uw airco!
Advertentie
maarten stokman
maarten stokman
2024.05.30
Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf. Eerst thuis advies en goed meedenken in oplossingen. Kwamen afspraken na bij het plaatsen van een triple airco. Afgelopen winter alle dagen prima het huis kunnen verwarmen. Nu onderhoud voor de mogelijk hete dagen in de zomer. Wat een luxe.
Shear Mustafa
Shear Mustafa
2024.05.30
Dianne van der Veen
Dianne van der Veen
2024.05.30
Joppe Jansen
Joppe Jansen
2024.05.30
Bij Airco Doetinchem een airco laten plaatsen, alles tot in de puntjes geregeld! Toppers!!
Advertentie
Gilian van der Weijden
Gilian van der Weijden
2024.05.30
Had snel een split-unit airco nodig voor mijn thuiskantoor. Airco Doetinchem heeft het snel en professioneel geregeld, toppie!
Ronny en Gonnie van Wel
Ronny en Gonnie van Wel
2024.05.30
Compliment voor de goede montage en in bedrijfstellen van onze LG airco. Netjes gewerkt, er zijn dus nog wel bedrijven waar je van op aan kunt.
Anne-Loes Middelhoven
Anne-Loes Middelhoven
2024.05.15
Top service! De airco was snel en professioneel geplaatst. Mega blij met de airco net voor de zomer!!
Antwoord van Airco Kopen Eu B.V. 2024.05.15
Bedankt voor uw mooie review mevrouw Middelhoven en nog veel plezier met uw nieuwe arico! Met vriendelijke groet, team Airco Doetinchem