Sani VT

afspraakbij.info

Sani VT Reviews

Excellent rating
4.9
44 reviews Verified
Sani VT
%title%

%offer%

Reviews ( 44 ) 4.9

Cindy H
Cindy H
2024.07.22
Wat een fantastische vakmensen zijn Volkan en zijn team. Ze wisten in 2 weken tijd onze slaapkamer met inbouwkast om te toveren naar badkamer met inloopdouche. Aardige hardwerkende mensen die kwaliteit leveren. Bedankt Volkan, Ilhan en de rest, wij zijn heel blij met jullie werk. Groetjes Cindy en Jory
Advertisement
TAXI CENTRALE TILBURG TCT
TAXI CENTRALE TILBURG TCT
2024.07.12
Zeer tevreden goed werk geleverd schitterend. Goed kwaliteit voor een mooi prijs.
Sibel Altun
Sibel Altun
2024.07.05
Wij zijn ondanks de beginnende vakantie periode enorm snel en professioneel geholpen! Er werd super goed meegedacht over ons budget en Sani VT heeft het toch voor elkaar gekregen om onze droom badkamer meubel te realiseren! Communicatie is heel erg goed verlopen, er wordt snel en duidelijk gereageerd. Een echte aanrader
Francis Schipperen
Francis Schipperen
2024.05.23
Aardige personeel, werken snel met een mooi resultaat
Janneke
Janneke
2024.05.16
Erg goed geholpen in de winkel, Volkan kijkt en denkt mee naar mogelijkheden. De afwerking en plaatsing van het toilet zijn keurig gedaan. Onze volgende klus, de volledige badkamer, gaan we zeker door Sani VT laten doen!
Advertisement
Arnold Molenkamp
Arnold Molenkamp
2024.04.05
Wat een fijne mensen om zaken mee te doen. In de winkel goed, vakkundig en zonder enige vorm van druk geholpen door Volkan. We hebben gekozen voor het hele pakket. Oftewel de vader van Volkan heeft met zijn mensen de badkamer en wc geplaatst. Dit is zeer netjes, vakkundig en snel gegaan. Na 1,5 week was de klus geklaard. EEN ECHTE AANRADER.
Gerjan de Ruiter
Gerjan de Ruiter
2024.03.18
Top werk geleverd, zoals in meerdere reviews te lezen in de winkel word de tijd genomen voor de verkoop. Het plaatsen werd keurig en netjes gedaan. We hadden heel even wat mis communicatie door leveringsproblemen maar dat is keurig opgelost. We konden na andere halve week weer douche en ik denk als er geen leveringsproblemen waren sneller. Top geholpen, vriendelijk en voor herhaling vatbaar!
Lodewijk Crijns
Lodewijk Crijns
2024.02.24
zeer tevreden! hartelijke ontvangst in de zaak, vriendelijke hulp, duidelijke uitleg, goede hulp bij tegel en badkeuze, duidelijke financiering, niet duur naar verhouding, goede aanleg van het bad, aardige vriendelijke monteurs,nog gemakkelijk enkele extra tegels gelegd, kortom volledig tevreden. Zeer aanbevolen!
Theo Coolen
Theo Coolen
2024.02.23
Badmeubels gekocht bij Sani VT. Correcte levering en installatie en uitstekende kwaliteit materiaal. Prima adres in Tilburg.
Advertisement
David Dusee
David Dusee
2024.02.02
Geheel nieuwe badkamer uitgezocht bij Sani VT. Tegels, sanitair en meubel daarbij goed advies gekregen van Volkan. Zijn vader (Mift) heeft met zijn team de gehele klus in 2 weken geklaard en ik ben heel blij met het resultaat. Afspraken zijn goed nagekomen
Raf Dg
Raf Dg
2024.02.01
Super tevreden over Volkan en zijn team! Goede snelle service met een topresultaat! Bedankt! Groetjes Sven en Esther
Elza en Cor
Elza en Cor
2023.12.19
Dankjewel voor de goede services die we hebben gehad, we zijn zeer tevreden.
Igor Versteegh
Igor Versteegh
2023.12.19
Top zaak
Advertisement
Margret Zanders
Margret Zanders
2023.12.18
Wat zijn wij blij dat we gekozen hebben voor SaniVT. Vanaf het begin tot het einde goed begeleid door Volkan, die altijd rustig, vriendelijk en behulpzaam was en goed meedacht. Bij SaniVT terechtgekomen via Werkspot. Het grote verschil met anderen was, dat wij in de showroom meteen tegels, douche, badkamermeubel etc. konden uitzoeken en hierop een offerte werd gemaakt. Niet nog eens op zoek gaan naar al deze spullen bij andere badkamerwinkels. Onze badkamer is in 7 dagen compleet gerenoveerd, er is hard gewerkt door vakkundige en uiterst vriendelijke mannen. Zelf waren wij niet aanwezig, maar het voelde goed en vertrouwd. Wij zijn erg blij met het resultaat en kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden!!
Baki Unver
Baki Unver
2023.11.21
Super service en top kwaliteit! Personeel denkt met je mee heel fijn geholpen door Volkan en zijn Vader
Angelique Broers
Angelique Broers
2023.11.19
Wij zijn ontzettend tevreden over Sani VT! Er wordt meegedacht en goed geadviseerd! Vakkundige werkers! Zijn vriendelijk en werken hard en netjes. Wij zijn heel blij met het resultaat!!
Gudder Hadi
Gudder Hadi
2023.09.30
Een superfijn bedrijf om mee samen te werken! Ze zijn flexibel, denken mee en zorgen ervoor dat je volledig wordt ontzorgd tijdens het project. Zeker aan te raden!!
Advertisement
Jacqueline Janga
Jacqueline Janga
2023.07.19
Fijne bedrijf om mee te werken, staan altijd klaar om je te helpen, denk mee met jou, help je goed naar de juiste keuzes te maken voor je badkamer Super Service 👍
Martie Hendriks
Martie Hendriks
2023.07.15
Een heel prettige combinatie van een sanitair winkel met ervaren vakmensen die de badkamer maken. Ze werken snel en betrouwbaar, overleggen goed en het eindresultaat is dan ook buitengewoon geworden. We zijn zeer tevreden
Sandra Van Wijk
Sandra Van Wijk
2023.04.16
Aanrader! Eigenaar Volkan leidt je op een hele rustige en vakkundige manier door alle keuzes die gemaakt moeten worden. Er is veel mogelijk en de showroom bevat heel veel mooie, kwalitatief goede materialen om uit te kiezen. Afspraken worden netjes nagekomen en ook de aannemer waar Sani VT mee werkt zijn hardwerkende vakmensen. Zoveel fijner en beter dan een standaard sanitairwinkel!